סופשבוע רגוע..

סופשבוע רגוע.. ../images/Emo204.gif

איך עבר השבוע
דבר טוב שקרה בו... על מה הייתם מוותרים
שיר השבוע של ריטה
שיר השבוע לא של ריטה
למה אתם מצפים בשבוע הבא
תוכניות לסופ"ש
ומסר לאומה-
שבת שלום

ראשונה ../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע
ארוך ומתיש... חוץ מזה די בסדר... דבר טוב שקרה בו... אמממ... את כולו ביליתי או בעבודב או במיטה, ישנה... אז לא קרה בו יותר מידי... זה נהדר שהוא נגמר, מחכה להערב
על מה הייתם מוותרים
על כמה לקוחות מעצבנים... שיר השבוע של ריטה
אם אתכסה בפנים שיר השבוע לא של ריטה
מה שתבקשי, מוכרת לי מפעם- דין דין אביב למה אתם מצפים בשבוע הבא
לסוף שלו
אחי, גיסתי, אחיין שלי ואחותי הקטנה מגיעים
וגם ליום שיהיה לי זמן ואני אוכל ללכת לספינינג סופסוף אחרי חודש שלא הייתי.... תוכניות לסופ"ש
"שבת מנוחה..." ויש איזה מסיבה טובה בעיר עם הופעה לתוך השקיעה של עברי לידר, אבל כמובן שאני עובדת בדיוק בזמן של ההופעה שלו, אז נראה לי שאני אוותר... עד שיש כבר משהו מעניין בעיר הזאת...
ומסר לאומה- "החיים כבר ידאגו להביא אליך את הצער, האחריות שלך היא ליצור את השמחה" מילטון אריקסון.
שבת שלום וסופשבוע רגועעעעע

Pomodoro

New member
../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? עבר בסדר... רוב הזמן לא עשיתי דבר... מין זמן בטלה שכזה אחרי שנת השירות דבר טוב שקרה בו... סיימתי שירות לאומי על מה הייתם מוותרים? על הסלט שהכנתי שלשום, שהתברר שהירקות לא היו טריים, והסלט יצא מזעזע ומצא את דרכו אל הפח. שיר השבוע של ריטה: כמו בתמונה שיר השבוע לא של ריטה: הצל ואני (גירסת מירי מסיקה) למה אתם מצפים בשבוע הבא: לאדע, נחכה ונראה תוכניות לסופ"ש: הרבה בטלה, ומחר בערב נפגשים אני וכמה חברים ומסר לאומה- איזה כיף שריטה חזרה להופיע!

Dug E

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo27.gif

איך עבר השבוע? מתיש..עבודה ולימודים ללא יום פנוי אחד. דבר טוב שקרה בו...? השכרנו אתמול מסעדה לידידה ועשינו לה שם יומולדת עם DJ וקריוקי. היה טוב
על מה הייתם מוותרים? לימודים שיר השבוע של ריטה? ימי התום (שרנו את זה אתמול בקריוקי) שיר השבוע לא של ריטה? סיבל וור-גאנז למה אתם מצפים בשבוע הבא-מלא מבחנים
תוכניות לסופ"ש-לשם שינוי להשאר בבית

sapirs1

New member
אני.

איך עבר השבוע:מעפן ביותר. דבר טוב שקרה בו...?חוץ מהשיחה עם סיו[חברה טובה שלי ]כלום. על מה הייתם מוותרים:על יום רביעי האחרון. שיר השבוע של ריטה :ואי כל כך ,לבכות. שיר השבוע לא של ריטה:dont cry -גאנז אנד רוזנס למה אתם מצפים בשבוע הבא : יום חמישי ת"א . תוכניות לסופ"ש:אמ יושבים אצל ידיד שלי צחוקים :].

pc girl

New member
../images/Emo152.gif

איך עבר השבוע? סה"כ בסדר :) דבר טוב שקרה בו... לא בדיוק יודעת עד כמה זה טוב... אבל חזרתי לדבר עם מישהו שהיה ידיד מאוד טוב שלי עד לא מזמן... על מה הייתם מוותרים? על המבחן במת' שקיבלתי
שיר השבוע של ריטה? נמנמנמ... לקבל ולתת שיר השבוע לא של ריטה? חזקה מהרוח של גלי עטרי ועטור מצחך של אריק אינשטיין
למה אתם מצפים בשבוע הבא? נמנמנמ... לסיים עם המבחן באנגלית וככה נגמרו לי כל המבחנים של המחצית :) אבל בעיקר מחכה לסופ"ש
תוכניות לסופ"ש? לנוח, לסדר את החדר כמו שצריך וללמוד מת'... יאי
ומסר לאומה- מת' זה רע! >< ^^

למעלה