סופשבוע רגוע!!!

ShukyD

New member
סופשבוע רגוע!!! ../images/Emo79.gif../images/Emo199.gif

למהירות אין אלוהים!!! מזכ"ל חיזבאללה חסן נסראללה אחלה חרוז, אולי הקריין יהיה משורר בכל מקרה!! תעשו לי טובה מה זה תמלאו את השירשור הזה! <איך אני רואה את עצמי קם והשירשור, איזה שירשור? ההודעה הבודדת שלי, אי שם בעמוד השני> אבל אם בכל זאת נחה עליכם רוח שטות והחלטתם להיות נחמדים היום, כי יום שישי מחר שבת מחר שבת שבת מנוחה אז כדי שלא יהיה משעמם ויהיה נחמד חוץ מהשירים ומה אתם עושים היום אז שכל אחד יגיד את השם שלו! וחיה שמתחילה באות הראשונה של השם! אני אתחיל! יואב! י! עכשיו אתם.. יופי וגם כי אני צומי שכל אחד יכתוב מה הוא אוהב בי! וגם כי אני לא צומי אז שכל אחד יכתוב מה הוא שונא בי! וכמה אתם מחבבים אותי בין 1 ל10 אפשר גם כמה אתם רוצים לעשות אותי בין 1 ל10 אבל מי שבוחר לענות יאלץ לעשות אותי לפחות פעם אחת, אין אפס <סטגדיש> וגם תפרטו!! וגם נחמד וזהו חפרתי "צ'אנג צ'ונג בונג צ'ו צ'י צ'אן" <הגעתי לסין!> לילה טוב וסופשבועעעע רגועעעעעעעעע ל-פרצוף

limors2

Active member
יואב?../images/Emo12.gif מה לקחת?../images/Emo12.gif

אם יהיה לי זמן אכתוב
אבל צריך ללכת! לסופ"ש עוגיות!! אז שבת שלום וסופ"A נעים לכולם!!

chen010189

New member
איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

אני אפגוש אותך(אל תייבשי אותי) ואת נועם בחנוכה
(ובהתחשב בעובדה שיואב מנסה להתגבר על הסינוור שנגרם לו מהכותרת שלי אני מבקשת סליחה ו"ףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ףףףףףףףףףףףףף")

redgirl2

New member
יאללה כי משעמם אני עונה חחח ../images/Emo140.gif

אז שכל אחד יגיד את השם שלו! וחיה שמתחילה באות הראשונה של השם! אני אתחיל! יואב! י! (י זה חיה ולא ידעתי על זה?!
) עכשיו אני..אממ רקפת! חיה?! אממ אממ לודעת חח ר! (גם אתה לא רשמת אז גמלי מותר חחח) וגם כי אני צומי שכל אחד יכתוב מה הוא אוהב בי: אתה מצחיק חח וגם כי אני לא צומי אז שכל אחד יכתוב מה הוא שונא בי: שאתה לא אוהב את השם שלי
וכמה אתם מחבבים אותי בין 1 ל10 : אמממ 7-8 כי 4 ימים לא אומרים כלום..חח ואמ זהו חח..אז סופשבועעעע רגועעע וכיפי =)

dragonit12

New member
לא ממש מכירה אותך אבל נענה..

אז שכל אחד יגיד את השם שלו! וחיה שמתחילה באות הראשונה של השם!שלומית שועל אני אתחיל! יואב! י!איזו חיה יפההה
עכשיו אתם.. יופי וגם כי אני צומי שכל אחד יכתוב מה הוא אוהב בי!א'דעת.. וגם כי אני לא צומי אז שכל אחד יכתוב מה הוא שונא בי!כנ"ל... וכמה אתם מחבבים אותי בין 1 ל10 אנערף...

Inbar789

New member
סופ"ש רגוע../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

אני בעד שכל השבוע יהיה סופ"ש רגוע.. השירים פשוט מעולים!
ואני עונה
אז שכל אחד יגיד את השם שלו! וחיה שמתחילה באות הראשונה של השם! ענבר, עכבר
אני אתחיל! יואב! י! עכשיו אתם.. יופי וגם כי אני צומי שכל אחד יכתוב מה הוא אוהב בי! את חופר
וגם כי אני לא צומי אז שכל אחד יכתוב מה הוא שונא בי! אתה חופר..
וכמה אתם מחבבים אותי בין 1 ל10 לאדעת
אפשר גם כמה אתם רוצים לעשות אותי בין 1 ל10.. תהייה בריא

redgirl2

New member
וואייייי איזה שירים יפיםםם ../images/Emo99.gif

אין על שירי סופשבועעעע רגועעעע
לפחות המוזיקה עושה כיף בזמן שאני לומדת לפיזיקההה =\

chen010189

New member
החנות של ליאורה, נועם והתו השמיני

אז...ב17-18.12 אני נוסעת לירושלים וחוזרת ב19.12 ישר להופעה של כלא 6 ושחר חסון(MC מנצור) בחיפה איפה אני אהיה ב17.18? אז זהו, שאני אהיה ברחוב הלל! שעל פי מה שהבנתי זה מטר מהחנות של...ליאורה
וזה גם ליד התו השמיני אוכל לקנות את הדיסקים הנחשקים של שייגעצ וסינרגיה ואם באמת המחירים מצחיקים אז אולי אנצל את ההזדמנות לכסח שם כבר את כל רשימת ה"דיסקים שאני צריכה לקנות"
חשבתם שזה מספיק? חלילה
יש גם את ארג'ייליליליג'ילררלייק(את תצטרכי להסביר לי מזה יום אחד
) או בשמה היפה יותר: נועם
חיח! אז ליאורה, את לא יכולה לתרץ לי תירוצים שאת עובדת באותם הימים וזה וזה. לצערך הרב תאלצי לסבול את פרצופי, מקס' אקנה לי חבילת עטים צבעוניים...מתחילים להגמר לי
אחח ב3 ימים כיף אחד גדול: נועם ליאורה התו השמיני כנסת (כן, אני הולכת לבקר שם!) אולפני ערוץ 11, זה סתם נחמד אם אני כבר יכולה לבקר שם (לאבא יש ויטמין P) אז למה לא כלא 6 שחר חסון ועכשיו אני אצא מהשמחה והיופי... ואחזור ל2 עבודות באנגלית+מבחן בתקשורת+ש.ב במתמטיקה שיש לי לסופ"ש הזה
(קיבלתי אימייל מאורי גלר :) )

RJlake

New member
../images/Emo6.gif

ויאיאיאיאיא את תבקרי פה
ונלך יחדיו לתו השמיני אני את וליאורה ונשחק שם ליד המגרש חניה קלאס וכאלה@

chen010189

New member
חיכיתי לתגובה שלך!

עכשיו אלך להתקלח באמת
קלאס
נוסטלגיות ילדות אה? יש איזו הופעה ביומיים האלה שם? שנלך
יאללה ביי

RJlake

New member
חיחיחי כןןן וגם גומי!!

ואנחנו 3 אז לא צריך כיסא להחזיק!
והממ לא יודעת אם יש הופעות
אבללל ה-17 זה אחרי הפסיכומטרי שלי אז צריך ורצוי ללכת לחגוג את סיום הסבל הזה!

chen010189

New member
גומי../images/Emo99.gif

בכיף! וגם לקוות שיהיה ציון טוב
(תקווי שאלה שישבו איתך בחדר יהיו חננות סוג א')

limors2

Active member
יאי!!!!!!

אז אם אצטרך לקנות דיסקים בזמן הקרוב, אחכה איתם ונלך ביחד!!

RJlake

New member
סופסוף סופ"ש רגוע../images/Emo99.gif

עדכון שירים- מיליון כוכבים
חיחי הביי ביי של אספי כה חמודי מודי אז שכל אחד יגיד את השם שלו! וחיה שמתחילה באות הראשונה של השם! אני אתחיל! יואב! י! עכשיו אתם.. יופי נועם והממ נמר!! וגם כי אני צומי שכל אחד יכתוב מה הוא אוהב בי! מה לא?! הכלהכלהכלהכלהכל
חמודימודי כזה
וגם כי אני לא צומי אז שכל אחד יכתוב מה הוא שונא בי!אין כזו חיה!@! וכמה אתם מחבבים אותי בין 1 ל10 1000000000000000000000000000000000000 אפשר גם כמה אתם רוצים לעשות אותי בין 1 ל10 1000000000000000000000000000 לילה טוב!!

ShukyD

New member
כל הזמן

אנייייי חושב עליךךךךך עליךךךךךךךךך ולא צריך בכלל להתגבר

למעלה