סופשבוע רוחי [נו... רוח] בפורום סקינס

Fairy of Rock

New member
סופשבוע רוחי [נו... רוח] בפורום סקינס../images/Emo9.gif

שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: קליפ השבוע: סדרת השבוע / סרט השבוע: משהו טוב שקרה: משהו רע שקרה: תיכנונים לשישבת: תמונת השבוע: תשמרו על עצמכם

Shexy Peanut

New member
איזה שבוע מעולללהה

שיר השבוע: אין אחד יש המוןןןן להקת השבוע: מארק רונסון
אלבום השבוע: Version של מארקיייי קליפ השבוע:
סדרת השבוע / סרט השבוע: גוסיפ גירל.. ועוד איזה סדרה בריטית ביס שאני לא זוכרת את שמה אבל הייתה ממש מגניבה XD (ראיתי אצל חברה) משהו טוב שקרה: הייתה בהופעה המעוללללללההה של מארק רונסון אתמול.!! (במוקדמת) היה כל כך טובבב יש לי איזה אלף ואחת חוויות יו וגםםם מכבי ניצחו אתמול את ציבונה!!! D: משהו רע שקרה: אין אין אין הכל מושלם.. אני בכזה HIGH מטורףףף תיכנונים לשישבת: יומולדת לידיד.. ולישון אצל חברה P: תמונת השבוע:

Superboi

New member
עונה../images/Emo59.gif

שיר השבוע: יש 4, לא יכול לבחור: Savage Garden - To The Moon & Back Suzanne Vega - Luka Linkin Park - What I've Done Bleeding Love (ב-2 הגרסאות, של ליאונה וג'סי) להקת השבוע: כנראה לינקין פארק אלבום השבוע: - קליפ השבוע: - סדרת השבוע / סרט השבוע: עב"נ משהו טוב שקרה: לא עולה לי משהו משהו רע שקרה: כנ"ל תיכנונים לשישבת: מחשב, נראה לי תמונת השבוע: אין :]

Destinys Shadow

New member
me me~

שיר השבוע: משו פרחי לגמרי של טילה טקילה. שזה בעצם השיר פתיחה של הסדרת הכרויות שלה Oם" אם מישו מכיר. להקת השבוע: orange range אלבום השבוע: משו של אורנג' ראנג', לאדעת ת'שם כי הוא כתוב אצלי ביפנית XD קליפ השבוע: ראיתי קליפ של שיר נוסטלגי בשם cheeky song סדרת השבוע / סרט השבוע: לאדע. משהו טוב שקרה: התוודעתי למגניביותו של מכשיר נעלה ומגניב העונה לשם PSP משהו רע שקרה: ריב עם הבחור תיכנונים לשישבת: נוהגת לסבתא היום בערב ומחר כנראה שוב... לקחת את אחותי משם 3: תמונת השבוע: המטרה הבאה

omg טילה טקילה~

איך אהבתי תריאליטי שלה.. אני חולה על כל הטראש הזה ~מתוודה~ אני גם צופה אדוקה של איי לאב ניו יורק ופלייבר אוף לאב

Destinys Shadow

New member
כנ"ל! אבוי XD

זה מרגיש כלכך דבילי להיות מכור לדברים האלה..אבל אז אתה מגלה שכלהעולם ואמאשלו כמוך נכון שלניו יורק עדיף בלי השפתיים המפחידות והציצע היותר-מידי-ענק ובלי עיניים עצומות!? טוב,סתם זה הרגל שהיא כנראה לא יכולה בלעדיו LOL

חחחחחחחחחח כע...

העונה השניה הייתה מיותרת רצח.. הראשונה הייתה טובה ..היה הזוייייי XD אני בחיים לא אשכח תפרק שאמא שלה [סיסטר פטרסון האגדית] הציעה לצ'אנס 1000 דולר כדי שפשוט יעזוב לפני הגמר חההח

סופ"ש ^.^

שיר השבוע: Cookie Jar של ג'ים קלאס הירוז Humans של הקילרז Passions Killing Floor של הימ, Dead Lovers Lane In Love של הקוקס ושות' להקת השבוע: הקוקס
אלבום השבוע: Konk של הקוקס. קליפ השבוע: נראה לי קוקי ג'אר.. חח. סדרת השבוע / סרט השבוע: סרט - נורמה ג'ין, צ'אפטר 27.. סדרה- שני גברים וחצי, כריסטין הישנה, פלייבר אוף לאב וכל מה שאפשר למצוא ביס סטארז~ משהו טוב שקרה: היה שבוע סבבה. משהו רע שקרה: מלא אנשים מתים לאחרונה |: תיכנונים לשישבת: היום בערב ליומולדת של חברה.. ומחר לסינמה סיטי תמונת השבוע: ע-נ-ק

למעלה