סופשבוע של אמא ובת

שוש אור

New member
סופשבוע של אמא ובת

אחרי הרבה [מידי] זמנים, הבת שלי, בת זקוניי ואני החלטנו על שבת שהיא כולה שבת של BONDING. אז אתמול יצאנו יחד למסעדה פאב בנהריה, אני הזמנתי אורגזמה, היא הזמינה קורונה, אכלנו פלטת מטוגנים ונהנינו מאוירה מחוייכת ועטופה באושר למשך כמה שעות משגעות. מקבץ תמונות מההתארגנות מייד וגם מהבילוי במסעדת סוגו בנהריה. היום בשעה 0700 בבוקר נצא לנו לדרכנו אל עבר טבריה - צמח לרכיבת שבת מסורתית במזג אויר מדהים שצפוי לנו ובחברה המשובחת של חברי הקבוצה הנפלאים שלי. תמונות מטיול הרכיבה יועלה כשנשוב הביתה אחרי היום הכייפי, תמונות שיתעדו את ההנאה שבחבירה לקבוצה משובחת שיודעת להפיק את מירב ההנאה מכל מקום ומכל מצב..

TJ

New member
ראיתי בסרט איך סאלי קבלה אורגזמה במסעדה

אבל היא זייפה אותה. ואצלך?

TJ

New member
יפה לך האורגזמה

בשרשור אחר סופי העמידה אותי על בורותי בקוקטיילים...

שוש אור

New member
לא נורא TJ

בהזדמנות, כשניפגש, אני אזמין אותך להצטרף אלי לסקס על החוף

maxima

New member
שוש....יופי של בילו סופשבוע...

תחילה עם הבת והמשך רכיבה תהני

Sודית

New member
הכי כייף זה לבלות עם הילדים - לי לפחות

מקסימה הבת שלך, שושה.....גם היא בדיוושים?

שוש אור

New member
חחחח... בהחלט מכורים

היום התחיל בעננות איומה וגשמי זלעפות אבל השתנה ליום שמשי ומקסים!

Sודית

New member
שושו - אני באמת חייבת לציין שאת............

נראית אחלה
והבת שלך יפייפיה אמיתית (בת כמה היא?) אגב אני זוכרת את אחד הפוסטים הראשונים שלך, בו סיפרת לנו את הדרך שעברת להגיע לאן שאת נמצאת היום.......אז שוב כל הכבוד לך. אני חושבת שאת דוגמה מוחשית ל........Yes we can (הייתי מתה לראות תמונה שלך מאז....זה אפשרי?)

שוש אור

New member
תודה תודה Sודית יקרה

אכן, הבת שלי מהממת
[ואני בכלל לא משוחדת....חחח] בעוד 3 שבועות היא תחגוג 18 והיא בת הזקונים שלי. אכן עברתי דרך ארוכה מאד מאז נובמבר 2010 והתוצאות בהחלט נראות לעין
את מה שהיה אז מסגרתי למען אראה וארא ולא אחזור לשם לעולם. מרגישה עם עצמי מצוין היום, שומרת עלי ובכל יום מודה לאלוהים ולי על הכוח שניתן לי ועל כך שלא ויתרתי לעצמי. כך מראיתי רגע לפני השינוי הגדול
ושוב, תודה על המחמאות ובעיקר - כל אחד יכול! זה רק ענין של רצון ומודעות!

Sודית

New member
וואללה שוש, זו ממש פרסומת של "לפני ואחרי"

את ממש דוגמה טובה למשפט - יס ווי כן
ובאמת כל הכבוד לך על ההצלחה ובמיוחד על ההתמדה.

Sודית

New member
אני סוף שבוע של לבד, לבד - לא רוצה אף אחד

רוצה להרגע מהשבוע המלחיץ שעבר עלי וברוך השם הסתיים בסדר. (למעט יום חמישי בערב שהיה לי כייף עם המקסימים שלי) חוץ מזה מזג האויר מבאס ביותר כך שלא אצא לאף מקום. למטה בבנין שלנו, שקומת הקרקע שלו היא אולם אירועים (במיוחד לדתיים), יש היום שמח גדול, בר מצוה לבן של החזן.....יש להם דרך ארוכה להגיע לאירוע. הם צריכים לרדת 4 קומות ברגל.....חחחחחחחחחחחחח אני צריכה קצת לשמור לא לרדת עם סיגריה למטה - לא נעים. כל הדתיים והעוד יותר מסתובבים כאן למטה. שיהיה להם במזל טוב (אגב זה הבן ה-8 שלהם למצוות, יש עוד 2 ובת)

maxima

New member
סודית....נראה לי שיש לך שם

מאה שערים בזעיר אנפין...

למעלה