סופשבוע שקט

מתקדמת ברמות ל

כיוון של אוטובוסים? או שאת מרגישה שבמוניות מיצית את המפגשים הקרובים שלך עם מוות ע"י תחבורה ציבורית?..... :))

וכנס ל"תלונות וקיטורים"

מתעלמים ממני שם וראיתי שגם אתה לא נחלת הצלחה ...

זו לא פעם ראשונה שמתעלמים ממני

שם . ותאמין לי שאין מסכנה ממני בעולם כולו ! זה אפילו היה הכינוי שלי לתקופה קצרה , במציאות .

cobainos

New member
משהו כללי על הפורומים כאן ובכלל

הכוונה הייתה שכל מי שיש לו משהו להגיד בנושא יכנס ויהיה חבר בפורום אבל הפורומים כאן,בתהליך טבעי למדי נעשים כאלה סגורים לקהל והופכים יותר למועדון חברים עם תנאי קבלה

ואללה !!!

נכון !!! אני זוכר את זה !!!! חחחחחחהההההההההההההההההה קיצר - שלב הבא, אני אישית רואה לאיפה את מתקדמת עם זה, ואני אישית ממליץ לך שאם נגיד מזמינים ממכם פיצה לנתב"ג - תבקשי משליח אחר שייסע, אוקיי?......

שטויות

מן הסתם בפורום מקומי יהיו יותר שיחות אישיות כי אנשים מכירים זה את זה מחוץ לדפים . זה לא מפריע . במיוחד שגם ככה זה לא פורום עמוס כך שההודעות האלו לא דוחפות שרשורים חשובים למטה . סתכל על זה כהודעןת אישיות של אנשים עם מנטליות ראשל"צית אם בא לך . אם נוריד את כל ההודעות של "הברזתי היום משיעור אנגלית" לא ישאר כאן הרבה . מה שאני מנסה לומר , זה שיותר הגיוני להתייחס לפורום כפורום "ראשל"צים" מאשר פורום "ראשון" .

cobainos

New member
זה לא שטויות

ככה זה, ובקשר לראשון אני מסכים,אם כי תופעת ההברזות קיימת בכל המדינה(אני יודע שזאת סתם דוגמא)

למעלה