סופשבוע

סופשבוע ../images/Emo108.gif

אז אחת לשבועיים (כלומר כל סופשבוע שני), אני נשארת בדירה. לפעמים עם החבר, לפעמים גם לבד.ואין מה לומר, סופשבוע בדירה זה ממש ממש לא כמו בבית, אבל לאו דווקא לרעה. יום שישי הוא תמיד קצת מתיש, כי צריך לעשות קניות, ולבשל, ולסדר את המהפכה ששוררת בבית, ואז אחרי שהכל נקי ויפה ומסודר, מניחים את העיתון על השולחן בסלון, אני מדליקה נרות ברחבי הבית בשביל התחושה הנעימה, קצת מוסיקה שקטה, ויאללה, אפשר להתחיל לרבוץ. פעם דווקא היה פחות כיף להעביר שבת בדירה, כי עדיין זה הרגיש שבית ההורים הוא המקום החם, ובדירה היה קצת בודד בשבת. אבל איכשהו זה השתנה עם הזמן, והיום אני אוהבת את השבתות בדירה יותר מאשר את השבתות בבית ההורים. לפעמים אני מוצאת את עצמי, כמו בשבת שעברה, מסתובבת סביב עצמי במה שהיה הבית שלי, זה שגדלתי בו, ופשוט לא מוצאת מנוחה אמיתית. לא שרע או משהו כזה, פשוט זה מרגיש יותר כמו להתארח אצל אנשים מאשר להיות במקום שלך. החדר שלי שם נראה בדיוק כמו שהוא נראה לפני 3 שנים, ואני הרי לא אותו אדם בכלל. וזה תמיד קצת מפתיע אותי, כי השינוי הזה הוא נורא חמקמק, זה לא שאפשר להצביע על רגע מסויים ולומר - אז זה קרה. האם אתם מבלים סופי שבוע בדירותיכם
מבחירה, או רק מכורח (כמו למשל כשצריך ללמוד למבחן או משהו)
ובאמת, איך אתם מעבירים את השבת

אם החבר יהיה איתי

אז נראה לי שיהיה עדיף שנשאר בדירה. אבל מכיוון שעוד אין לי דירה וגם לא חבר
, אז אפשר להתעלם מדעתי.

נימשון

New member
אני לא מרגישה בבית שלי אצל ההורים

הבית שלי הוא פה כרגע. פה יש לי את כל הדברים שלי את הפינה שלי את הפרטיות שלי ולעומת זאת אצל ההורים החדר נשאר כשהיה כשעזבתי לפני 6 שנים כמעט ואני לא יכולה להרגיש שם בבית כשאני כל כך שונה... אני הולכת לצהריים אצל ההורים פעם בשבועיים שלושה ומידי פעם פוגשת אותם סתם ככה באמצע השבוע (הם גרים כמה רחובות ממני). השבת אצלי בדירה הכי כיפית לי בעולם אם כי אין ספק שבן זוג היה מוסיף הרבה מאוד... אני משתדלת לא לעשות קניות ביום שישי כשהכל מלא אלא יום- יומיים קודם ואז הבית כבר מלא בכל טוב.. המנקה כמובן באה ביום שישי כך שיש גם בית נקי ואין דבר טוב יותר ממקרר מלא, בית נקי וחברים בשביל להעביר את השבת

ettt

New member
לא מרגישה בבית

בבית של אמא שלי- מאוד קשה לי להרדם, ואני מאוד חסרת מנוחה. תמיד זה היה ככה- פשוט כי בר 10 שנים אני לא גרה שם (כן ן מגיל 15- ככה זה בקיבוצים) ועכשיו שהדירה שלי היא לא רק דירה אלא הבית שלנו- באים להתארח אצל ההורים ולא "נוסעים לבית". אגב- אני באה ממש מעט לסופ"ש שלם0 אולי פעם בחודש- חודש וחצי

קישקוש

New member
אחחח.. שבת.. שבת..

אישית, אין לי מה לחפש בדירה בשבתות.. השותפה שלי לא נשארת, ואין לי חבר'ה בסביבה, כך שאם אני נשארת- זה ממש ממש לבד. אז כבר עדיף אצל ההורים, במושב, איפה שיש לי עוד כמה חברים בודדים שנשארו בבית ההורים..

למעלה