סופשבוע

hodayoyo

New member
סופשבוע../images/Emo15.gif

שיר השבוע של שרון-
שיר השבוע לא של שרון-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-
תכנונים לסופ"ש-
מסר לאומה- שיהיה סופשבוע שקט
(לאן אילת נעלמה?)

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של שרון- אין שיר השבוע לא של שרון- אין משהו שעשה את השבוע- אממ... חברה טובה ואיש נחמד משהו שהרס את השבוע- מלחמה משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- שיהיה קצר... תכנונים לסופ"ש- עבר
מסר לאומה- יהיה טוב... יהיה טוב כן.... (לאן כולן נעלמו?!)

noooga

New member
../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- "מדבר לציפורים" שיר השבוע לא של שרון- "רק אל תקנה לי ורד" (ממש אבל ממש לא בטוחה שככה קוראים לשיר) של יעל לוי משהו שעשה את השבוע- שראיתי עם עדי את הסרט "מישהו לרוץ איתו" משהו שהרס את השבוע- כרגיל- כל מיני משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- שאני אסיים כבר עם הטופס 101 הזה תכנונים לסופ"ש- תוכניות ספונטניות.. תכנונים שלא יוצאים לפועל רק גורמים לאכזבה ככה שעדיף בלי לתכנן יותר מדי מראש מסר לאומה- שאנשי הצפון יהיו חזקים ושהם מוזמנים אלינו (למושב) בכל רגע!

mayooosh

New member
../images/Emo27.gif

שיר השבוע של שרון- מוכרח שיר השבוע לא של שרון- אריאל הורביץ - איה, Ziggy Marley - Ain't No Sunshine When she's Gone משהו שעשה את השבוע- קניתי את הדיסק החדש של רד הוט! בינתיים אהבתי אבל אני עוד צריכה להתרגל משהו שהרס את השבוע- משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- הופעה מחווה לביטלס (הלוואי שאני אלך!) תכנונים לסופ"ש- בתקווה להופעה ובעיקר עבודה מסר לאומה- שיהיה לכולם שבוע טוב

red butterfly

New member
נעלמתי וחזרתי../images/Emo13.gif ../images/Emo204.gif

טסתי לחו"ל לפני 10 ימים והמחשב שלי החליט לא לעבוד דווקא ביום של הטיסה, אז לא הספקתי לכתוב פה הודעת פרידה
אבל עכשיו חזרתי
אני אענה יותר מאוחר..

red butterfly

New member
טוב, אני עונה עכשיו ../images/Emo204.gif

על כל הזמן שלא הייתי פה
שיר השבוע של שרון- אין ממש שיר השבוע לא של שרון- אביב גפן-מגיפה. וכל הדיסק "עם הזמן"! משהו שעשה את השבוע- חו"ל משהו שהרס את השבוע- מלחמה, געגועים, חוסר הידיעה מה קורה בארץ, תסכול.. משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- חבר שלי חוזר מחו"ל, אולי אני אתחיל לעבוד תכנונים לסופ"ש- עבר
מסר לאומה- יהיה טוב.. אני מקווה..

red butterfly

New member
טיול בת מצווה של אחותי... ../images/Emo204.gif

יש תמונות, אולי אני אעלה כמה מתישהו השבוע :) בינתיים יש תמונה אחת שמופיעה אצלי במסנג'ר

hodayoyo

New member
עדיין לא עניתי..../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- מחר יקרה לי משהו טוב שיר השבוע לא של שרון- מלא של שלום חנוך- אגדת דשא, אדם בתוך עצמו, שיר ללא שם, נגד הרוח ועוד ועוד משהו שעשה את השבוע- יום חמישי היה נחמד משהו שהרס את השבוע- יום חמישי היה אף מייאש משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- לעבור את היומיים קורס ולחכות ליומיים בשבוע הבא תכנונים לסופ"ש- ישנתי וקראתי, כמו תמיד מסר לאומה- אם אתם בת"א- אל תצאו ממקום שיש בו מיזוג!

למעלה