סופשבוע

hodayoyo

New member
סופשבוע../images/Emo155.gif../images/Emo60.gif

שיר השבוע של דניאל-
שיר השבוע לא של דניאל-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
תכנונים לסופ"ש-
איך עבר הסדר?
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-
מסר לאומה-

BaRbiK

New member
../images/Emo95.gif

שיר השבוע של דניאל- עדיף שיר השבוע לא של דניאל-הינה אני בא- הדגנחש משהו שעשה את השבוע-מטרופולין ביום שלישי
(דנה עדיני גם היתה, היא פשוט מלכה
!) משהו שהרס את השבוע-ניקיונות משפחה ועוד כמה דברים
תכנונים לסופ"ש- מחר לים, היום אולי לצאת איך עבר הסדר? קצר ולעניין
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- אולי ת"א, אולי חברים באזור
מסר לאומה- ח=ם ל=י=! הקיץ הגיע

Kalleemero

New member
../images/Emo157.gif

שיר השבוע של דניאל- עדיף שיר השבוע לא של דניאל- חמי רודנר - אימפריות נופלות לאט משהו שעשה את השבוע- הסדר...
משהו שהרס את השבוע- כל יום לקום ב6 וחצי לעבוד...
תכנונים לסופ"ש- לצאת, ים,חברים... פשוט להשתחרר קצת... איך עבר הסדר? היה פשוט הכי כיף בעולם!! משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- מסיבה ביום רביעי! מסר לאומה- תקנו את הדיסק של שגיא צורף ואלעד כהן- 30...דיסק פשוט מצויין!!

bzuya

New member
../images/Emo156.gif

שיר השבוע של דניאל-אין לי השובע.. שיר השבוע לא של דניאל-יש אי שם משהו שעשה את השבוע-המבע ברמה והשיוט קצת משהו שהרס את השבוע-השיוט+מצות!! תכנונים לסופ''ש-לישון בשבט ולהיות במשט ובשיוט איך עבר הסד-טעים משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-חופש!!!(אני יודעת שהוא התחיל אבל עכשיו לי הוא מתחיל באמת) מסר לאומה-''שאין לך מה להגיד תגיד משפט סיני עתיק''

hodayoyo

New member
../images/Emo60.gif

שיר השבוע של דניאל- לא יודעת, לא יצא לשמוע שיר השבוע לא של דניאל- את הכלב ואני, אביב משהו שעשה את השבוע- שאחיין שלי היה פה מיום רביעי עד עכשיו
משהו שהרס את השבוע- שונאת את הקטע המשפחתי הזה של החג
תכנונים לסופ"ש- עבר כבר, אבל לישון ולקרוא
איך עבר הסדר? שרדתי בקושי משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- מפגשיפורומים! מסר לאומה- עזריאלי, היר איי קאם!

אוי לחם... ../images/Emo159.gif../images/Emo5.gif

שיר השבוע של דניאל- לב זהב
שיר השבוע לא של דניאל- ספינותיה של נורית גלרון
משהו שעשה את השבוע - חופששששששששש!
משהו שהרס את השבוע - הבטחה שלא קוימה, ומצותתתתתתת סוף השבוע עבר כבר...
איך עבר הסדר- בסדר לשם שינוי ! הכי טוב היה לשמוע את האחיין הקטן שלי (כפרעליו) שר מה נשתנה
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- אהממממ- לחםםםםםםםםם, ומימונה (אני חצי מרוקאית...).
מסר לאומה - "ליאונרדו שלי- אל תפסיק אף פעם במה שאתה עושה. אנחנו צריכים אותך"! שבוע של געגועים לחמץ לכולם ...
איפה אלמוג? אלה

hilape

New member
שיר השבוע של דניאל

מה את נושאת שיר השבוע ולא של דניאל גון לנון woman משהו שעשה את השבוע לדעת שמתקיימת בקרוב הופעה לדניאל בבאר שבע משהו שהרס את השבוע הימים :) האחרים שעוזבים אותו איך עבר הסדר נפלא מאיר פנים שמח מאוד מרומם כל לבב אנוש :) הכי טוב לשמוע את אחד אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו שבשמים ובארץ משהו שאתם מחכים לו שיקרה זה כבר אירע לפני שהשבוע הבא בפתח ומימונה זו תהיה חגיגה אמיתית אני צברית אך אמי מרוקאית מסר לאומה עם אין לחם תאכלו עוגות כשרות לפסח :)

A duli T

New member
../images/Emo199.gif

שיר השבוע של דניאל- לא יצא לי לשמוע כ"כ השבוע שיר השבוע לא של דניאל- עברי לידר- חורף
משהו שעשה את השבוע- הסופ"ש
משהו שהרס את השבוע- יום שלישי. והגיע הקיץ
תכנונים לסופ"ש- כבר עבר, וחבל. איך עבר הסדר? עבר, וטוב שכך. משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- שלישי-רביעי מסר לאומה- מצות זה מגעיל

למעלה