סופשבוע!

red butterfly

New member
סופשבוע!../images/Emo161.gif ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון-
שיר השבוע לא של שרון-
השיר המאוס של השבוע-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
תנו פרח למישהו (לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

red butterfly

New member
../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- סיכוי קלוש שיר השבוע לא של שרון- קספר-השיר שלי השיר המאוס של השבוע- אין לי מושג איך קוראים לו משהו שעשה את השבוע- השלמתי עם חבר שלי :) אה, והדיוידי של עברי לידר.. פשוט מעולה! משהו שהרס את השבוע- ריב עם החבר, חברה שעברה תאונה, מישהו לא רצוי שחזר לחיים שלי, ושלא הלכתי להופעה של איגי. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יומולדת לחבר, חברה טובה שלא ראיתי המון זמן באה אלי, ומפגש.
תמונה שבא לשים- תנו פרח למישהו (לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל מי שבכל זאת הצליח לגרום לי לחייך השבוע.. :)

mayooosh

New member
../images/Emo163.gif

שיר השבוע של שרון- ציפור.. הזכיר לי כמה אני מתגעגעת להופעה שיר השבוע לא של שרון- גלעד שגב - האהבה נשארת מוניקה סקס - מתחפר באלנבי, מוצ"ש בקניון השיר המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- הימים החמים בזמן האחרון
משהו שהרס את השבוע- העובדה שצריך להתחיל להתכונן למתכונת במתמטיקה... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אין משהו מיוחד תמונה שבא לשים- תנו פרח למישהו (לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

hodayoyo

New member
../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- המ לא יודעת שיר השבוע לא של שרון- המ... את הכלב ואני, אביב גפן השיר המאוס של השבוע- אין משהו שעשה את השבוע- שאחיין שלי היה פה מיום רביעי עד עכשיו משהו שהרס את השבוע- לא אוהבת את הקטע המשפחתי הזה של ליל הסדר משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מפגשי פורומים תמונה שבא לשים- אין תנו פרח למישהו (לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- המ לא יודעת

למעלה