סופשבוע

hodayoyo

New member
סופשבוע../images/Emo174.gif

שיר השבוע של דניאל-
שיר השבוע לא של דניאל-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-
תכנונים לסופ"ש-
איך החופש?
מסר לאומה-

BaRbiK

New member
../images/Emo82.gif

שיר השבוע של דניאל- כשתחזרי שיר השבוע לא של דניאל-tears in heaven משהו שעשה את השבוע- כלום.. משהו שהרס את השבוע-מלחמה, קטיושות, בריחה מהבית
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-שכל זה יגמר כבר!!! ולראות חברים, כי לא ראיתי כבר איזה שבועיים+ תכנונים לסופ"ש- להישאר בבית?
איך החופש? איך המלחמה? מסר לאומה-אנחנו ננצח!

Simple Sam

New member
../images/Emo42.gif

שיר השבוע של דניאל-דרוש חבר שיר השבוע לא של דניאל-לא יודעת משהו שעשה את השבוע-נגמרה הקייטנה!!!!!!!!!!!!!!!!!! משהו שהרס את השבוע-מטולה הלכו. ולא הספקתי להיפרד מאף אחד משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-מטולה אחת חמודה חוזרת,ויש מצב שגם מי שהיה אצלנו. תכנונים לסופ"ש-הופעה. איך החופש?עכשיו הוא התחיל. מסר לאומה-חיוך עושה קסמים

hodayoyo

New member
נמ../images/Emo60.gif

אין לי כוח להדגיש. שיר השבוע של דניאל- הכל שיר השבוע לא של דניאל- tell me baby של רד הוט משהו שעשה את השבוע- 250 שקל שהרווחתי ביום וחצי והקורס בשני-שלישי שהיה משעמם, אבל הכרתי אנשים נחמדים. משהו שהרס את השבוע- זה שנורא כיף ךחיות בארץ הזאת
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- ביום ראשון מסיבת גיוס לאיזה איש, בשני-שלישי קורס ורביעי-חמישי- חופש!! (אז מה אם זה צום ואני לא אוכל לעשות כלום
) תכנונים לסופ"ש- לישון, לקרוא וחברה שאמורה לבוא. איך החופש? לא היה לי כזה עד עכשיו (ויש עוד כמה ימים עד שיהיה) מסר לאומה- כמאמר ירמי קפלן: "יהיה פעם טוב, או לפחות בסדר".

A duli T

New member
מ.

שיר השבוע של דניאל- מישהו לרוץ איתו שיר השבוע לא של דניאל- muse- unintended ארקדי דוכין- להרגיש משהו שעשה את השבוע- ת"א:) משהו שהרס את השבוע- מלחמה ועניינים... משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- שתגמר המלחמה [?] תכנונים לסופ"ש- כלום. מרותקת לבית [שוב, בגלל המלחמה] איך החופש? עד שהתחיל כל הבלאגן היה מעולה, מאז מעפן. מסר לאומה- שיגמר כבר!

Kalleemero

New member
הרבה זמן לא הייתי פה..=)

שיר השבוע של דניאל - רבות הדרכים שיר השבוע לא של דניאל - שלמה ארצי - מעביר דף משהו שעשה את השבוע - וואו זה היה פשוט שבוע התנדבות...כל השבוע התנדבתי באריזת צעצועים לילדים בצפון וגם שמרתי בבריכה על ילדים מהצפון...והכרתי שם פשוט אנשים מדהימים...זה מה שעשה לי את השבוע.. משהו שהרס - כמות הפצועים וההרוגים בצפון...זה לא יכול להמשך ככה...=( משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא - שאני בעזרת השם אחזור לעבוד בקייטרינג...לא היה אירועים בזמן האחרון..אני מקווה שזה ישתפר השבוע... תכנונים לסופ"ש - אממ האמת שכבר די נגמר הסופ"ש אבל היה ממש טוב!! איך החופש - האמת שמצויין...והוא גם לא יגמר כל כך מהר...כי אני מתגייס רק בנובמבר..=) מסר לאומה - everything's gonna be alright

למעלה