סופשבוע

hodayoyo

New member
סופשבוע../images/Emo176.gif

שיר השבוע של דניאל-
שיר השבוע לא של דניאל-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
תכנונים לסופ"ש-
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-
מסר לאומה-

BaRbiK

New member
../images/Emo122.gif

שיר השבוע של דניאל-לב זהב שיר השבוע לא של דניאל-להיות-הבנות נחמה משהו שעשה את השבוע-כלום.. משהו שהרס את השבוע-
תכנונים לסופ"ש- מרתון ריקוד עם חברה
ככה זה שיש להגיש ריקוד XD משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-הופעה בחמדיה
מסר לאומה- ל"ג בעומר זה פשוט מיותר

A duli T

New member
../images/Emo122.gif

שיר השבוע של דניאל- אחרת שיר השבוע לא של דניאל- סער בדישי- אני מאבד אותך משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- רביעי תכנונים לסופ"ש- חורשת לכימיה והסטוריה [2 מתכונות שבוע הבא
] משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- להיות אחרי המתכונות? מסר לאומה- אני צריכה לישון.

Marth Darunia

New member
../images/Emo140.gif

שיר השבוע של דניאל- אמממ קשה לבחור... כרגע "לב זהב" שיר השבוע לא של דניאל- "יומן מסע" של אביב גפן משהו שעשה את השבוע- הופעה של דניאל באינדיקה שהייתה מדהימה! משהו שהרס את השבוע- מחשבות על המתכונות והבגרויות הקרבות ובאות תכנונים לסופ"ש- לצאת עם חברים וללמוד למתמטיקה והיסטוריה משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- לעבור את המתכונות במתמטיקה וערבית מסר לאומה- תחייכו אנשים...

Rotem191

New member
חחחחח מה נסגר עם השם?!

אני (Rotem191) זאת שכתבה את ההודעה שלמעלה... לא השם שכתוב שם חחח

hodayoyo

New member
מה עם ה../images/Emo122.gifים?../images/Emo60.gif

שיר השבוע של דניאל- כוכב שיר השבוע לא של דניאל- נושי פז- מרגיש נכון משהו שעשה את השבוע- שהוא נגמר, בעיקר. ושאין יותר חיבור בחיים. משהו שהרס את השבוע- אני חולה ומסכנה
ולא הייתי אתמול ביום הסטונדט וזה ממש עצוב
תכנונים לסופ"ש- לישון, אולי ללמוד קצת ולשחק עם אחיין שלי משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- החל מיום ראשון בשעה 17:00 אני לא רואה יותר תושב"ע משום סוג בחיים!!! מסר לאומה- יחי הטישו

י yuval

New member
../images/Emo152.gifסוף שבוע

שיר השבוע של דניאל- בא מכאב שיר השבוע לא של דניאל- מכה אפורה ש מוניקה סקס משהו שעשה את השבוע- אממ... כלום משהו שהרס את השבוע- 24 שעות של דיכאון... תכנונים לסופ"ש- האמת שהיה כבר ולא עשיתי משהו מיוחד.. משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- מה שיקרה אז יקרה.. סתם לא.. מסר לאומה- הגעתי למסקנה שבטמן ממש מגניב

LOLI152

New member
סוף שבוע של בית

שיר השבוע של דניאל- דרוש חבר שיר השבוע לא של דניאל- טסה גבוה-שרון קרלן משהו שעשה את השבוע-המון המוןן צומי משהו שהרס את השבוע- ריב עם המון אנשים תכנונים לסופ"ש-לישון, והרבה. משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- ל"ג בעומר. מסר לאומה-בכל דקה של עצב אתם מפסידים דקה של שמחה שלא תחזור. שבת שלום :)

Kalleemero

New member
../images/Emo181.gif

שיר השבוע של דניאל- רבות הדרכים שיר השבוע לא של דניאל- אביתר בנאי - את שקט משהו שעשה את השבוע- היה שבוע מושלם: תל אביב,ים, 100 במתמכונת במתמטיקה... משהו שהרס את השבוע- שום דבר משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- שהיה כמו השבוע שעבר... מסר לאומה-
לנהגים שבפורום - תנהגו בזהירות ובחיים אל תשתו ותנהגו!

hilape

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif הסופשבוע שלי

שיר השבוע של דניאל- אהבה שיר השבוע לא של דניאל-cline dion power of love משהו שעשה את השבוע-פרחים שקניתי לעצמי :) משהו שהרס את השבוע-שהפרחים נבלו תכנונים לסופ"ש-קניתי פרחים חדשים :) משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא להעניק את כל הפרחים לדניאל מסר לאומה-תעשו אהבה ולא מלחמה

november rains

New member
תנסה למצוא את שלי עכשיו

שיר השבוע של דניאל-אין משו מסויים שיר השבוע לא של דניאל-שלי של אלג'יר משהו שעשה את השבוע-כלום? משהו שהרס את השבוע-מבחן במתמטיקה תכנונים לסופ"ש-ללמוד לבגרות במתמטיקה ולמגן בהיסטוריה. משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-לעבור את המגן במתמטיקה כבר מסר לאומה-"אתה שמחפש את עצמך, מה תעשה עם עצמך, כשתמצא את עצמך?"

למעלה