סופשבוע

hodayoyo

New member
סופשבוע../images/Emo181.gif

שיר השבוע של דניאל-
שיר השבוע לא של דניאל-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
תכנונים לסופ"ש-
לתלמידים שביננו... חוזרים לבצפר, מה יהיה?
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-
מסר לאומה-

BaRbiK

New member
../images/Emo54.gif

שיר השבוע של דניאל- לא יצא לי לשמוע השבוע..
שיר השבוע לא של דניאל-תגידי שטוב- כנסיית השכל
משהו שעשה את השבוע- רוק"צ
ואורבן
משהו שהרס את השבוע-
אנשים רעים ואדישות.
תכנונים לסופ"ש- לא משהו מיוחד :X
לתלמידים שביננו... חוזרים לבצפר, מה יהיה?זה לא קצת עבר
? יש מלא מבחנים ולא כיף.
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-לא משהו מיוחד..
מסר לאומה- נתצפס לי הצוואר

hodayoyo

New member
נמ../images/Emo60.gif

שיר השבוע של דניאל- הכל שיר השבוע לא של דניאל- בוקר טוב עולם של אבטיפוס משהו שעשה את השבוע- רוקע"צ, לגמרי משהו שהרס את השבוע- יום חמישי בביתספר תכנונים לסופ"ש- לישון וללמוד לאישות
לתלמידים שביננו... חוזרים לבצפר, מה יהיה? פעם שביעית שאני שוכחת למחוק את השאלה הזאת
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- להיות אחרי הבגרות מעבדה בביולוגיה ואחרי הבגרות בחיבור מסר לאומה- לישון זה טוב, אף פעם אל תסרבו לישון כשאתם יכולים!!!

A duli T

New member
גם את עושה בגרות מעבדה?

נחמד לשמוע שאנחנו לא הבצפר היחיד שעושה את זה בהצלחה

hodayoyo

New member
אני במגמה../images/Emo60.gif

אז זה לא ממש מבחירה לעשות את הבגרות מעבדה
בהצלחה גם לך

A duli T

New member
כן, אבל זה רק לבתי ספר שלומדים

ביולוגיה חקלאית, ואין הרבה כאלה בכל מקרה, עבר, וטוב שכך

י yuval

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo220.gif

שיר השבוע של דניאל-הי שיר השבוע לא של דניאל- חלולים של אביב גפן משהו שעשה את השבוע- רוק העצמאות וממש בגדול משהו שהרס את השבוע- ריב עם חברה ממש טובה תכנונים לסופ"ש- הייה כבר.. משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- אני מקווב ללכת להופעה של דניאל בבנימינה מסר לאומה- אממ...

hilape

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע של דניאל- ספרי לי שיר השבוע לא של דניאל-elton john the one משהו שעשה את השבוע שיר של elton john can you feel the love tonight משהו שהרס את השבוע-bad time story madona משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-לראות איך נולד לו בוקר מצירי הליל מסר לאומה-תאבק על הרצון שלך ותביט בו מתגשם

S h A b i T

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דניאל- עדיף. שיר השבוע לא של דניאל- במילים אחרות משהו שעשה את השבוע- החלפתי את הפלאפון שלי, תודה לאל. לא יאומן, אפשר גם לדבר, וגם לשמוע, ואפילו להתקשר בלי שהפלאפון יתקע. והוא גם מקבל הודעות! ורואים מה כתוב במסך! ושומעים את הצילצול! הא-הא. משהו שהרס את השבוע- יום ראשון-שני-שלישי. ואין צורך לפרט. תכנונים לסופ"ש- אמנם זה לא היה מתוכנן, אבל הייתי בכינרת. לתלמידים שביננו... חוזרים לבצפר, מה יהיה? נראה לי שלא הייתי שנה בערך בביצפר. משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- מתכונת בהיסטוריה, קופצים לביקור בביצפר :) מסר לאומה- יש חברים, להתראות.

A duli T

New member
באיחור קל../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דניאל- אחרת שיר השבוע לא של דניאל- דודי לוי- מלאך משהו שעשה את השבוע- חמישי, בהחלט
משהו שהרס את השבוע- תכנונים לסופ"ש- לתלמידים שביננו... חוזרים לבצפר, מה יהיה? איזה חוזרים, אני מסיימת ב17.5!
אבל עד אז 3 מתכונות ובגרות
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- ה17.5, כמובן. מסר לאומה-אני רוצה חופש!

למעלה