סופשבוע.

LimiMimi

New member
סופשבוע. ../images/Emo192.gif

עבר עלינו שבוע לא קל. אני רק מקווה שהסופשבוע הזה באמת יהיה רגוע, לא כמו הקודם לו, ושלאט לאט הכל יגמר.
ולסיכום השבוע שלנו, אבל ממש בקטנות..
שיר השבוע:
שיר גאנז השבוע שלי:
אלבום השבוע שלי:
תכנית טלויזיה של השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
יטוט השבוע:
המלצה לסופ"ש:
תמונת השבוע

So like a rose

New member
.

שיר השבוע:lonley day- system of a down שיר גאנז השבוע שלי: november rain אלבום השבוע שלי: - תכנית טלויזיה של השבוע: O.C סרט השבוע: סודות במשפחה[?] איזה סרט ישראלי ישן, על אהבה בין אח ואחות. ספר השבוע: צינורות/אתגר קרת ציטוט השבוע: מודעה:" הכלב נעלם...[בלה בלה בלה]...נא לא לתפוס אותו כי הוא יברח.." המלצה לסופ"ש: לישון לשם שינוי. תמונת השבוע : ג'יזס.

אני!!

שיר השבוע: Spinal Tap - Big Bottom
שיר גאנז השבוע שלי: הסולו של סלאש "הסנדק" נחשב
אלבום השבוע שלי: מרלין מנסון- הוליהווד
תכנית טלויזיה של השבוע: הפיג'מות
סרט השבוע: "המאמין" מומלץ מאוד
ספר השבוע: "משחקי כס"- שיר של אש וקרח.
ציטוט השבוע: "זה סרט עמוק, ובסרט עמוק לא מדברים
"
המלצה לסופ"ש: תשכחו מהבעיות ותבלו
תמונת השבוע------------>

גמאני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איך ששמעתי אותו התאהבתי
אין.. סלאש פשוט ענק

l u d

New member
^^

שיר השבוע: the rolling stones- angie שיר גאנז השבוע שלי: used to love her אלבום השבוע שלי: velvet revolver- contraband תכנית טלויזיה של השבוע: רוקסטאר סופרנובה
סרט השבוע: ואז הגיעה פולי ספר השבוע: גבי יקואל- שאלון 005. האיש הזה הפך לבני גורן 2 וזה לא טוב כי הם פשוט מתחילים להתרבות!! ציטוט השבוע: הרוב שיחות על המצב המדהים בארץ אז אין משהו מיוחד :S המלצה לסופ"ש: פשוט להירגע ולהינות! תמונת השבוע: --->

שקו לי

שיר השבוע: יותר מדי. פייר איט אפ של בלאק לייבל סוסאייטי - שיר ענק!! שיר גאנז השבוע שלי: יש לא מעט. האוט טו גט מי אלבום השבוע שלי: אין תכנית טלויזיה של השבוע: חדשות?
סרט השבוע: אני מניח שסופרמן - אני הולך אליו היום ספר השבוע: >.> יטוט השבוע: שק לי מאדר פאקר המלצה לסופ"ש: שקו לי. תנוחו, שמרו על עצמכם, תתאבדו! תמונת השבוע בטח חשבתם שאני אשים תמונה מפגרת נכון? יודעים מה, שקו לי אסס הולס!

דורסבג

New member
עונה...

שיר השבוע: metallica-The House Jack Built שיר גאנז השבוע שלי: אממ לא שמעתי הרבה גאנז השבוע... אלבום השבוע שלי:metallica- load תכנית טלויזיה של השבוע: אממ...לא ראית משו מיוחד השבוע סרט השבוע: יש לה ביצים ועידן הקרח 2 ספר השבוע: אממ לא יצא לקרא צטוט השבוע:" מלחמות נועדו כדי למנוע מלחמות אחרות" המלצה לסופ"ש: אממ...שנו קצת...נקו ת'ראש.. תמונת השבוע: אין לי כוח לשים איזה משו עכשיו

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעונהנהנהנה

שיר השבוע: Scotty Doesn't Know שיר גאנז השבוע שלי: Out Ta Get Me אלבום השבוע שלי: No Vacation From The World - Useless ID תכנית טלויזיה של השבוע: לא ראיתי טלוויזיה השבוע
סרט השבוע: יורוטריפ
ספר השבוע: המאהב
(אבל אני כבר ממש קרובה לסוף!!!!) ציטוט השבוע: "אין בינה!!" המלצה לסופ"ש: לישון!! תמונת השבוע

SomebodyElse

New member
../images/Emo29.gif

שיר השבוע: Depeche Mode - Enjoy The Silence שיר גאנז השבוע שלי: The Blues אלבום השבוע שלי: אין תכנית טלויזיה של השבוע: סקראבס? סרט השבוע: שודדי הקריביים 2 ספר השבוע: אין יטוט השבוע: "לכי הביתה" המלצה לסופ"ש: לישון, פשוט לישון תמונת השבוע

...

שיר השבוע: Janne Da Arc - Carnation שיר גאנז השבוע שלי: סבלנות. אלבום השבוע שלי: אין. תכנית טלויזיה של השבוע: הלוחמים מהעתיד. ^^ סרט השבוע: שכחתי איך קוראים לו, משהו עם זרע. על צעיר אירי ביישן בעל יכולת להכניס כל אשה להריון בכל מצב אפשרי. סרט ממש מגניב. ספר השבוע: לא קראתי. ציטוט השבוע: . המלצה לסופ"ש: לא להתקרב לסודוקו, זה ממכר.

עונההההההה

שיר השבוע : דני קליפורניה שיר גאנס השבועי : אין כולם באותה מידה אלבום השבוע : אין תכנית השבוע : ח-ד-ש-ו-ת סרט השבוע : גבר מי שמטפלת למרות שכבר ראיתי אותו 10000 פעם ספר השבוע : זאבי הקאלה ציטוט השבוע : " שבי י'פריק " המלצת לסופ"ש : לשכוח מכול הצרות ולישון בממ"ד תמונת השבוע : ------------------------------------>>>>

izzys

New member
../images/Emo105.gifאל תטוסי רחוק מדי.

שיר השבוע: תומר יוסף- אל תטוסי שיר גאנז השבוע שלי: דווקא יצא לי לשמוע סוויט צ'ילד אלבום השבוע שלי: כל מיני שטויות תכנית טלויזיה של השבוע: חברים
סרט השבוע: בניתי על דרום אמריקה באופנוע ספר השבוע: זכרונותיה של גיישה ציטוט השבוע: "יש לי מפתח לבריכה?
המלצה לסופ"ש: שיהיה שבוע שקט תמונת השבוע: כיף לגור בחיפה

Envious

New member
להלהלה~ נקווה שהכל יהיה בסדר בסוף^^

שיר השבוע: Two princes-spin doctors
שיר גאנז השבוע שלי: its a shame לא שמעתי גם השבוע =[ אלבום השבוע שלי: אין משהו מיוחד. תכנית טלויזיה של השבוע: נראה לי בובספוג
סרט השבוע: לא יודעת, יכול להיות "בובות" או "dolls" סיפורי אהבה טרגיים יפנים P: נו מה לעשות חח ספר השבוע: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה D: מומלץ ^^ ציטוט השבוע: its ok to be gay!
המלצה לסופ"ש:אל תסעו לחופשה בלבנון ? P: תמונת השבוע:

ROCKET QUEEN2

New member
עונה

שיר השבוע: Aerosmith-Crazy שיר גאנז השבוע שלי: Rocket Queen אלבום השבוע שלי: - תכנית טלויזיה של השבוע: בובספוג סרט השבוע: "אות משמיים"-סרט על השטן, סרט חזק. ספר השבוע:- ציטוט השבוע: אני:"אמא כואב לי הראש" אמא:"נו, בטח זה בגלל המוזיקה שאתה שומע" המלצה לסופ"ש: תראו את הסרט אות משמיים.

LimiMimi

New member
בלאכ.

שיר השבוע - תהרגו אותי, אבל Nothing Fails של מדונה. הוא ממש יפה ;[
שיר גאנז השבוע שלי - לא שמעתי בכלל.
אלבום השבוע שלי - ת'אמת שלא הספקתי לטחון אותו עדיין, אבל קניתי LA Woman של דורז שלשום. :)
תכנית טלויזיה של השבוע - כ"כ אבל כ"כ השרדות.
סרט השבוע - לא ראיתי סרטים חוץ מאמריקהX.
ספר השבוע - לא קראתי.
ציטוט השבוע -
המלצה לסופ"ש - כל מי שיכול, פשוט תצאו כמה שאתם יכולים. להתקע בבית יכול לשגע בנאדם..

למעלה