סופשבוע

hodayoyo

New member
סופשבוע../images/Emo202.gif

שיר השבוע של דניאל-
שיר השבוע לא של דניאל-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-
תכנונים לסופ"ש-
מצאתם עבודה לחופש?
מסר לאומה- ורציתי להזכיר לכם שמותר לכם לפתוח הודעות וכאלה, אז תתחילו לכתוב!!

A duli T

New member
../images/Emo80.gif

שיר השבוע של דניאל- לבן שיר השבוע לא של דניאל- Mad World- Gary Jules משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- רביעי. משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- שלישי, מסיימים ללמוד רשמית [למרות שתכלס, סיימתי כבר לפני חודש]. תכנונים לסופ"ש- יוצאת לאנשהו. מצאתם עבודה לחופש? מחפשת, אני חייבת
. מסר לאומה- "when people run in circles it's a very mad world"

BaRbiK

New member
../images/Emo73.gif

שיר השבוע של דניאל-לא יצא לי לשמוע שיר השבוע לא של דניאל-מרי לנצח בהופעה של עברי שהוא אירח את מירי
משהו שעשה את השבוע-2 ימי סטודנט
משהו שהרס את השבוע-נמ..
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- מסיימים תבצפר המסריח הזה (תרגעו, זה עד ט'XD ) תכנונים לסופ"ש-מחר מסיבת סיום בבריכה מצאתם עבודה לחופש?אולי
מסר לאומה-מופע סיום זה חרא של דבר

י yuval

New member
../images/Emo79.gifסוף שבועע

שיר השבוע של דניאל- ממ.. כשתחזרי! שיר השבוע לא של דניאל- אממ.. אמש של אביב בהופעה חייה! משהו שעשה את השבוע- יום הסטודנט היום השני ובגדול! וואוו איזו הופעה אביב גפן נתן.. טיפה התאכזבתי שדניאל לא בא.. (למרות שזה הייה די ברור..) אבל בקטנה נהנתי כל כך! משהו שהרס את השבוע- אממ.. למה אני עדיין הולכת לביצפר...? משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- מסימים ללמוד=) תכנונים לסופ"ש- אממ.. סוף שבוע שקט... מצאתם עבודה לחופש? אז זהו שבינתיים לא.. אבל יש מצב שמסדרים לי!..! מסר לאומה- מממ... פשוט תהנו בחופש!! קצת חפרתי...

Simple Sam

New member
../images/Emo42.gif

שיר השבוע של דניאל-אין שיר השבוע לא של דניאל-אין משהו שעשה את השבוע-72 בלשון!!! ומגישים אותי על 801 יאי לי!! משהו שהרס את השבוע-היסטוריה? משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-בגרות בלשון,בגרות באומנות ורוג'ר וואטרס תכנונים לסופ"ש-לישון,ללמוד,סוויצ' מצאתם עבודה לחופש?קייטנה ואם לא קייטרינג מסר לאומה-יש לי טובה אורן משלי!

hodayoyo

New member
שבוע טוב../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

שיר השבוע של דניאל- ספרי לי
שיר השבוע לא של דניאל- מאמי- גלעד שגב
משהו שעשה את השבוע- נסעתי עם חברה ליריד שבוע הספר בת"א ואחר כך ישבנו בבית קפה בעזריאלי
והגישו אותי על 100 בביולוגיה
משהו שהרס את השבוע- אחותי קרצייה
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- לסיים עם הביוטופ סופית
תכנונים לסופ"ש- ישנתי, ניסיתי ללמוד קצת למחשבת ואחיין שלי היה פה.
מצאתם עבודה לחופש? יאפ, החל מעוד שבוע ועד סוף יולי אני מטפלת כל יום בתינוקת, מ7 בבוקר עד 4 אחה"צ. באוגוסט יש בעיות אחרות.
מסר לאומה- זה עוד מעט נגמר!!!

hilape

New member
לפתוח דלת לסופ השבוע

שיר השבוע של דניאל - שיר כואב ומרגש על פרידה מזיכרונות שעדיין קרובים -רבות הדרכים לאהוב אותך ארוכה ביותר הדרך לשכוח שיר השבוע לא של דניאל- כמובן yanni האיש היפה הזה שמגלה את ליבו בתוך השירים בכל פעם מחדש תוכן מלא של רגש בשיר to the one who knows משהו שעשה את השבוע-רצונות מחודשים קמו לתחייה משהו שהרס את השבוע-שהרצונות המציאותיים התנפצו בהם בגלל שבעלי אינו איש מציאותי משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-שסעלי התעורר לתוך המציאות ויתחיל להשקיע למענה בלי לחלום אותה ולדבר עליה וליישפ את כל ההשלכות הרציניות שבתוכה תכנונים לסופ"ש-להיות בחברתה של האחות האהובה מצאתם עבודה לחופש? יש עבודה אמא במשרה מלאה וטוב שאין מכך חופש מסר לאומה-האומה היא המסר הכי גדול תזכרו אין לנו ארץ אחרת גם כאשר האדמה בוערת

למעלה