סופשבוע

hodayoyo

New member
סופשבוע../images/Emo217.gif

שיר השבוע של דניאל-
שיר השבוע לא של דניאל-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-
תכנונים לסופ"ש-
מסר לאומה-
תצרפו תמונה (של משהו, לא משנה מה)

BaRbiK

New member
../images/Emo1.gif

שיר השבוע של דניאל-היי שיר השבוע לא של דניאל-Home-three days grace משהו שעשה את השבוע-לא לומדים יותר
(נגמרו המבחנים תודה לאל
) משהו שהרס את השבוע-
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- כלום..היה צריך להיות יום הסטודנט של הטכניון אבל זה 17+ תכנונים לסופ"ש- לישון מסר לאומה-
תשנו כל עוד אתם יכולים
תצרפו תמונה (של משהו, לא משנה מה)

י yuval

New member
סוף שבוע../images/Emo153.gif

שיר השבוע של דניאל- עדיף שיר השבוע לא של דניאל- גשם חזק של מוניקה סקס משהו שעשה את השבוע- שהטקס עבר בהצלחה=) שנגמרו המבחנים ושיש לי זמןעכשיו=) משהו שהרס את השבוע- שהבנתי שיש לי חברה שהיא חרא של בנדם.. משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- ממ.. מממ..? תכנונים לסופ"ש- סתם... סמינר=) וחברים מסר לאומה- תהנו מחייכם.. תצרפו תמונה (של משהו, לא משנה מה)- אין לי..

hilape

New member
הסופ של השבוע

:) איבד את אהבתו הוא בודאי יכיר כעת את גברת יום ראשון שיר השבוע של דניאל-מה את נושאת שיר השבוע לא של דניאל-yanni-a love for life משהו שעשה את השבוע-שאחישלח את סירטון ההופעה שלו בברזיל משהו שהרס את השבוע-שהסירטון אינו פעל כראוי משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-אין לי כל מושג מה יקרה בשבוע הבא תכנונים לסופ"ש-התכנונים שהיו אמורים להתרחש לא אירעו מסר לאומה-הים אינו שוכח זיכרונות ישנים ליבו של הים מתעורר בכל פעם מחדש בתוך הזריחה החדשה תצרפו תמונה (של משהו, לא משנה מה)

Simple Sam

New member
../images/Emo42.gif

שיר השבוע של דניאל-אחרת שיר השבוע לא של דניאל-מתנות/אביתר משהו שעשה את השבוע-.. משהו שהרס את השבוע-מגן בלשון משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-לסיים עם היסטוריה ולשון תכנונים לסופ"ש-סוויצ',ים וללמוד. מסר לאומה-אל תאמינו להבטחות. תצרפו תמונה (של משהו, לא משנה מה)
בא לי להכין צ'אי.

Kalleemero

New member
../images/Emo122.gif

שיר השבוע של דניאל- עדיף שיר השבוע לא של דניאל- אהוד בנאי - יוצא לאור משהו שעשה את השבוע- מסיבה + סיימתי עם הסטוריה לכל החיים! =) משהו שהרס את השבוע- בגרות בהסטוריה....=( משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- שיגמר! שבוע די עמוס מחכה לי... תכנונים לסופ"ש- לצאת ולהנות + ללמוד למתכונת שיש יום ראשון מסר לאומה- בתמונה תצרפו תמונה (של משהו, לא משנה מה)

hilape

New member
דניאל סלומון ואביב גפן

אין לי כל מושג האם הבטתם בזה זהו הקטע הגנוז שנשמע כמו פרומו מקצועי של סרטי קולנוע מהוליוד כבר אמרתי את זה :) כמה שדניאל מוכשר האזינו לזה

hodayoyo

New member
זה כל כך הזוי ../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

עכשיו אפשר להודיע רשמית שהאחים לבית משפחת סלומון מופרעים לחלוטין

אנתוני הופקינס, תיזהר !!!!

פשוט, שני אהבלים.
כמעט נפלתי מהכסא... דניאל פשוט צרייך לקריין פרסומות בטלויזיה האנגלית.

hilape

New member
:איזו אנגלית רהוטה ללא מבטא ישראלי

כלל בתחילה חשבתי שמדובר בסטיבן ווילסון אך לאחר דקה בדיוק קולו העדין של דניאל גילה אותו :) מוכשר ביותר וחמוד :)

A duli T

New member
"לא תמיד את אשמה, לא תמיד את יכולה,

להביט עלייך מפניך אין לך הגנה" שיר השבוע של דניאל- אין לך הגנה שיר השבוע לא של דניאל- axenstar-northern sky
משהו שעשה את השבוע- אין יותר הסטוריהD: משהו שהרס את השבוע- חמישי-שישי משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- תכנונים לסופ"ש- מסר לאומה- תישנו הרבה, זה טוב.

למעלה