סופשבוע

red butterfly

New member
סופשבוע../images/Emo221.gif ../images/Emo204.gif

ממחר עד ה14 בספטמבר ממש בקושי יהיה לי זמן להיות במחשב, אז אני פותחת את הפינה עכשיו :)
שיר השבוע של שרון-
שיר השבוע לא של שרון-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
ולסיכום החופש: איך היה החופש?-

red butterfly

New member
עונה ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- אין
שיר השבוע לא של שרון- יש כל כך הרבה, אני לא אתחיל לרשום את כולם P:
משהו שעשה את השבוע- כל מיני דברים קטנים :)
משהו שהרס את השבוע- כל מיני דברים קטנים P:
בילוי השבוע- בית קפה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה, כמובן
מה קניתם השבוע?- מתנה לחברה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- המסע לפולין
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למי שרוצה
ולסיכום החופש: איך היה החופש?- מעולה, חבל שנגמר!

noooga

New member
../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- "בסוף היום" שיר השבוע לא של שרון- "מה עוד ביקשת" של אריק ברמן משהו שעשה את השבוע- כל מיני בילויים נחמדים משהו שהרס את השבוע- כל מיני אנשים איכזבו אותי בילוי השבוע- ים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- בטיפול מה קניתם השבוע?- אייס קפה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לשום דבר מיוחד תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לכולם! ולסיכום החופש: איך היה החופש?- היה נחמד מאוד!

hodayoyo

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- לא יצא לי לשמוע שיר השבוע לא של שרון- גם לא ממש יצא לשמוע... נלך על אריק ברמן- מה עוד ביקשת משהו שעשה את השבוע- התחלתי כבר לעבוד היום בגן ומפגש שהיה ביום שני משהו שהרס את השבוע- לא זכור לי ממש בילוי השבוע- יום שני סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין ל ימושג
מה קניתם השבוע?- נעלי בפורט וחצאית משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שבוע בדירה (יש לי יום חוםש באמצע ואני אחזור) ולעבוד בגן תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לילדים המושיים שבגן ולסיכום החופש: איך היה החופש?- נפלא!

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של שרון- לא לבד שיר השבוע לא של שרון- גם אני אלך על "מה עוד ביקשת" של אריק ברמן:) משהו שעשה את השבוע- היינו בטבריה (חרשתי על 24... היה כיף) משהו שהרס את השבוע- חוסר וודאות בילוי השבוע- בטבריה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אממ... ערוץ 24
מה קניתם השבוע?- כלום אני חושבת... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- "אני מחכה לאיזה משהו גדול..." שיהיה מעשי תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- כולם נעלמו... מאי, נגה, עדי... איפה אתן?! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לכל הפורום ולסיכום החופש: איך היה החופש?- רק התחיל, והלוואי שלא יהיה ארוך מדי שבוע טוב לכולכן ובהצלחה בלימודים שירות וכו'

למעלה