סופשבוע

hodayoyo

New member
סופשבוע../images/Emo60.gif

שיר השבוע של דניאל-
שיר השבוע לא של דניאל-
השיר המאוס של השבוע-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-
מסר לאומה-

י yuval

New member
אז ככה

קודם כל יש לוח הופעות חדש... =) אני ממש ממש מקווה שאני אוכל להגיע לפחות לאחת מהן למרות שזה בטח יהיה מסובך שיר השבוע של דניאל- אחרת שיר השבוע לא של דניאל- ironic של אלניס מוריסט משהו שעשה את השבוע- לא הייה כזה והשבוע לא היה משהו בכלל משהו שהרס את השבוע- וואוו ריבים עם יותר מדי אנשים משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- טיול שנתי..( לא כל כך מחכה יותר מדי ריבים אבל בסוף תמיד נהנים..=) מסר לאומה- תמיד תזכרו שיש משהו יותר גרוע ממש שקורה לכם ואני נוסעת לטיול אז אני לא יהיה פה כמה ימים

hodayoyo

New member
תענו כבר, מה../images/Emo60.gif

שיר השבוע של דניאל- בא מכאב שיר השבוע לא של דניאל- כל שיר של useless ID השיר המאוס של השבוע- אין משהו שעשה את השבוע- שהוא נגמר!! משהו שהרס את השבוע- זה היה השבוע הכי ארוך בחיים שלי
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- המ יום שלישי יהיה משעשע מסר לאומה- יום ראשון מתפרסמים המיקודים

idanri

New member
אניייייייי

שיר השבוע של דניאל--->לב זהב. שיר השבוע לא של דניאל--->האלבום החדש של הדג נחש - בעזרת הג'אם. השיר המאוס של השבוע--->? משהו שעשה את השבוע--->השמעת בכורה לאלבום ה--4 במספר של הדג נחש "בעזרת הג'אם"+יציאת האלבום לחנויות היום(24.3)וקנייתו
. משהו שהרס את השבוע--->מבחן במתמטיקה..... משהו שאתם מחכיחם לו שיקרה בשבוע הבא--->לא מצפה למשהו מיוחד... מסר לאומה--->אנשים----------תקנו את החדש של הדג נחש "בעזרת הג'אם",דיסק כל כך שווה!!!!!!!

שבת שלום.

שיר השבוע של דניאל- אין... שיר השבוע לא של דניאל- הולכת על המים של אביב. השיר המאוס של השבוע- סקאזי. איכססססססססססססס. משהו שעשה את השבוע- שומדבר. משהו שהרס את השבוע- שאני לא מוצאת תיכון... משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- העשור מתקרב....
מסר לאומה- תהיו חופשיים!

שמעתם את ה ../images/Emo23.gif שלי מתרסק? ../images/Emo7.gif

משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- מסר לאומה- שיר השבוע של דניאל - לב זהב שיר השבוע לא של דניאל - פשוט וטוב של מיקה קרני, וכרטיס טיסה של סיון שביט השיר המאוס של השבוע - אין משהו שעשה את השבוע- שהוא נגמר !!! משהו שהרס את השבוע - או!! דמעות חונקות את גרוני (סניפ סניפ)- נכון להיום, הסיכוי הוא 90% שאני לא אהיה בהופעה ביום רביעי !!! לצערי, התחייבתי עוד קודם לעבוד בבחירות, וביום שלישי, ביום שבאתי לקנות את הכרטיסים, הודיעו לי שאני אעבוד ביום רביעי בערב (מ 19:00 עד 07:00). אז אם לא יקרה איזה נס, אני כנראה לא אהיה במעבדה, למרות שתכננתי להיום שם, על הרצפה, בדיוק באמצע. אוייייייייייי
. בגלל זה, גם הצלחתי לריב עם כל האנשים שלא הייתי צריכה. משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- חופש ביום שלישי, חתונה של חברה ביום חמישי, ושיודיעו לי שדחו את ההופעה לשבוע הבא... (אמן!) מסר לאומה - לפעמים לא שווה להיות מבוגר, ולפעמים למרות שהלב רוצה דבר אחד, צריכים לעשות את הדבר השני. ניחומים יתקבלו בדמעות
אלה

../images/Emo85.gifוכשאת רחוקה

שיר השבוע של דניאל-בא מכאב שיר השבוע לא של דניאל-סוף העולם בגירסא של מחוץ לתחרות..הצרחה הזאת אחח השיר המאוס של השבוע-קיץ של איה קורן נדפק לי המוח ממנו משהו שעשה את השבוע-סיימתי ללמוד היום משהו שהרס את השבוע-סיימתי ללמוד היום משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-לקום מאוחר כל יום כמו מלכה..לשרוף למורים תבית וזהו מסר לאומה-

BaRbiK

New member
../images/Emo188.gif

שיר השבוע של דניאל- לא יצא לי לשמוע הרבה דניאל השבוע, אבל "כשתחזרי" שיר השבוע לא של דניאל-האדמה בוכה- מוקי
השיר המאוס של השבוע- איזשהו שיר של שרית חדד שחברה שלי שרה כל הזמן XDD משהו שעשה את השבוע- כלום
משהו שהרס את השבוע- יותר מדי
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- יום חופש בבחירות
מסר לאומה-מתמטיקה זה השטן, אבל 100 זה מגניב

עכשיו אני-כנסו מהררררר../images/Emo192.gif

שיר השבוע של דניאל-עדיף שיר השבוע לא של דניאל- יש אי שם-גידי גוב ויהודה פוליקר השיר המאוס של השבוע-למה להתאמץ..?תשמעו גלגל"צ קצת יותר משעתיים רצוף. משהו שעשה את השבוע-אממ...סוף סוף סיימתי את עטיפת הסינגל שלי (כן כן ... רק בקיץ, תפתחו את הרדיו שלכם...) משהו שהרס את השבוע-כמו הרבה אחרים-גם אני התקררתי
(ולאאאאאאאאאאאאאאאא די עם שפעת העופות די נמאס לשמוע על זה ) משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-סוף השבוע
מסר לאומה-
משיח לא בא משיח גם לא מת על פן
כן אממ מי שרוצה בהחלט מוזמן לבקר אותי ולשמוע את "הסינגל" שלי.... http://www.jama.co.il/my_site_bio.asp?url_t=/wwwnirsimon2006coil/index.asp אגב "לבקר" תרתי משמע תהיו אדיבים.

A duli T

New member
לא הייתי פה המון זמן...

הפורום שומם
שיר השבוע של דניאל- אהבה
שיר השבוע לא של דניאל- ארקדי דוכין- היא לא דומה
השיר המאוס של השבוע- שירי גלגלצ למיניהם
משהו שעשה את השבוע- שני וחמישי
משהו שהרס את השבוע- הייתי אמורה לנסוע לת"א, בסוף לא יצא
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- שני-שלישי
מסר לאומה- שבוע טוב

november rains

New member
:)

שיר השבוע של דניאל-מיתר קרוע שיר השבוע לא של דניאל-נאמנות ותשוקה השיר המאוס של השבוע-כל הקלי קלארסון למינהם כל החיים משהו שעשה את השבוע-שרונוש המורה למתמטיקה משהו שהרס את השבוע-הפעולה הכי גרועה בעולם משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-יום בחירות מסר לאומה-

Kalleemero

New member
חדש פה...../images/Emo6.gif

שיר השבוע של דניאל - בא מכאב שיר השבוע לא של דניאל - אביתר בנאי-טיפה של אור השיר המאוס של השבוע - "ילדות רעות" משהו שעשה לכם את השבוע - הופעה של אביתר בנאי בבארבי בכפ"ס משהו שהרס לכם את השבוע - אני חולה...
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - טיול שנתי!! מסר לאומה - Good things come to those who wait וכן אני חדש פה...דניאל סלומון פשוט מלך!!!

S h A b i T

New member
תקשיב, אני בטוחה שישבת שולחן ליידי

בבארבי כפ"ס ביום חמישי בהופעה של אביתר בנאי יש מצב שישבת בשולחן השני משמאל? (בשורה הראשונה)

Kalleemero

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

ווואוו זה קצת מפחיד.......חחח איך את יודעת? איפה את ישבת?

S h A b i T

New member
מימינך, באמצע...

אני לא באמת ידעתי את זה. פשוט הייתה לי הרגשה שישבת משמאלי. לא יודעת איך להסביר את זה. אל תבהל.

Kalleemero

New member
../images/Emo6.gif

וואיי את ממש טובה!! לא אני לא נבהל.. להפך זה ממש מצחיק! חח
בואי נראה אם את גם מנחשת מי מבין השניים זה אני... את זאת עם המצלמה נכון?

למעלה