סופשבוע

sapirs1

New member
סופשבוע

שיר השבוע של אביב : -שיר השבוע לא של אביב : -אלבום השבוע בכללי: -משפט השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה : -משהו שהרס את השבוע הזה: - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: - תמונה השבוע :

TairAtias

New member
היום בר מצווה

שיר השבוע של אביב :הדרכים הידועות עם שלום -שיר השבוע לא של אביב :יומו של העכבר של פורטיסחרוף -אלבום השבוע בכללי: אין -משפט השבוע: "מה מחר?" -משהו שעשה את השבוע הזה : בר מצווה עוד 5 שעות ו40 דקות, סיום לימודים, ים -משהו שהרס את השבוע הזה:התורה הכבדה הזאת סעמק.... מקוווה לא ליפול איתה חח - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:הרבה בזבוזים - תמונה השבוע :

עולם קשוח, אני יכול עליו...

שיר השבוע של אביב: משל. -שיר השבוע לא של אביב: תתחנני אליי של אביתר בנאי. -אלבום השבוע בכללי: ככה מפנקים של אינפקציה. -משפט השבוע: יש לך מכחול, יש לך צבעים, צייר לך גן עדן ואחרכך הכנס לתוכו. -משהו שעשה את השבוע הזה: נגמר בי"ס, וים. -משהו שהרס את השבוע הזה: המון חזרות להפקת סוף שנה בתאטרון, ובגרות בלשון מחר. - מסר לאומה: כלום. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: לסיים עם לשון, לסיים עם ההפקה, ומסיבת בריכה אצל חברה. - תמונה השבוע: אין.

hagzi

New member
../images/Emo29.gif

שיר השבוע של אביב : קבעתי עם האושר -שיר השבוע לא של אביב : עד המבול הבא- מור שטייגל -אלבום השבוע בכללי: מור שטייגל -משפט השבוע: אין -משהו שעשה את השבוע הזה : שני דיסקים חדשים -משהו שהרס את השבוע הזה: נכשלתי בספורט - מסר לאומה : תעשו חברים חדשים
- משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: לעבור את הבגרות בספרות! אבל שתעבור כבר! - תמונה השבוע :

galush29

New member
אללה חופשששש=]]

שיר השבוע של אביב :שלום אחד -שיר השבוע לא של אביב :pT-shallow -אלבום השבוע בכללי:אביב גפן ||| -משפט השבוע: לא יודעת -משהו שעשה את השבוע הזה :מסיבת סיום -משהו שהרס את השבוע הזה:נפרדים מכולם - מסר לאומה : אני שכב"גיסטית כבר שבוע שלם
~מרשה לעצמי להתלהב~ - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:איילת=] - תמונה השבוע :

../images/Emo41.gif

שיר השבוע של אביב : שלכת -שיר השבוע לא של אביב : The Smiths - How Soon Is Now -אלבום השבוע בכללי: עכשיו מעונן -משפט השבוע: - -משהו שעשה את השבוע הזה : שצה"ל שלח לי פטור
-משהו שהרס את השבוע הזה: שההופעה באמפי יוצאת על התאריך של הנשף בע - מסר לאומה : בשר זה רצח! - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: ת"א - תמונה השבוע : -

InnocenceLost

New member
:)

שיר השבוע של אביב : אין מלאכים בגן עדן -שיר השבוע לא של אביב : blonde redhead - 23 -אלבום השבוע בכללי: רוקפור - האיש שראה הכל -משפט השבוע: החברים האלה לקחת הם יודעים וכשצריך לתת פתאום נעלמים.. -משהו שעשה את השבוע הזה : פגישה עם ידיד מרוחק.. -משהו שהרס את השבוע הזה: ריב - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: לסיים עם מגן בלשון, ו.. הופעה של חמי רודנר, ונראה מה עוד :) - תמונה השבוע :

Hosh17

New member
../images/Emo7.gif

שיר השבוע של אביב : ממנטו מורי -שיר השבוע לא של אביב : כל השירים מהאלבום מנועים שקטים של אסף אמדורסקי -אלבום השבוע בכללי: מנועים שקטים של אסף אמדורסקי המדהים -משפט השבוע: "תגידי כוס" -משהו שעשה את השבוע הזה : טלפון מיוחד אתמול -משהו שהרס את השבוע הזה: הרס לא רק את השבוע הרס את החיים שלי - מסר לאומה : איןלי מה להגיד לכם - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: כלום - תמונה השבוע :

ה מ א מ י ן ../images/Emo36.gif

שיר השבוע של אביב : סוף העולם - הדיסק השני של ועם הזמן -שיר השבוע לא של אביב : המאה העשרים -היהודים 3 -אלבום השבוע בכללי:היהודים 3 -משפט השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה :מישהי אמרה לי שאני בחור נחמד ידידה של ידידה
-משהו שהרס את השבוע הזה: כאבי בטן ממשיכים - מסר לאומה : צריך להיות סבלניים בקשר להכל - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: להתרפא מהכאבי בטן - תמונה השבוע : תמונה מתוך הסרט המאמין שראיתי אתמול על צעיר יהודי שהופך לנאו נאצי ואחרי זה מתייסר על מה שהוא עושה ! סרט מרגש וחזק מומלץ

מעיין51

New member
עוד שנה נה נה נה ננהננהננה נה

שיר השבוע של אביב : מקסיקו [הוא פשוט נתקע לי בראש] ועורי עור -שיר השבוע לא של אביב : לוסי בשמי היהלומים -אלבום השבוע בכללי: אריק ברמן הראשון -משפט השבוע: "למה יבש? אין טחינה? עגבניה? משו" - נאמר מפי ילדה בת 4!!!!!! הדבר הכי מצחיק שקיים -משהו שעשה את השבוע הזה : נגמרה החטיבה... -משהו שהרס את השבוע הזה: נגמרה החטיבה.! - מסר לאומה : למה יבש? בלי טחינה?! - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: מסיבת פרידה מידיד שלי - תמונה השבוע :

Are You In

New member
...

שיר השבוע של אביב :אין -שיר השבוע לא של אביב :Betzefer- Under -אלבום השבוע בכללי:אין -משפט השבוע:"and I feel I'm going underground" -משהו שעשה את השבוע הזה :
-משהו שהרס את השבוע הזה:בגרות בלשון:/ - מסר לאומה :אני רעבה! - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:מסיבה - תמונה השבוע :

R h o n e

New member
נולד לקצת ומת לנצח

שיר השבוע של אביב : הילדים -שיר השבוע לא של אביב : אני מאמין -אלבום השבוע בכללי: עכשיו מעונן -משפט השבוע: תהיו חופשיים -משהו שעשה את השבוע הזה : ההקדמה של האמפי וואהל =] -משהו שהרס את השבוע הזה: הפה הגדול שלי - מסר לאומה : תהיו חופשיים - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: הרבה

One love One life.

שיר השבוע של אביב : במילים אחרות. -שיר השבוע לא של אביב : Love Of My Life - של Queen -אלבום השבוע בכללי: ממנטו מורי -משפט השבוע: אמממ אין. -משהו שעשה את השבוע הזה : לא משהו מיוחד. -משהו שהרס את השבוע הזה: הייתי צריך להיות בכינרת אבל בגלל החום לא נסעתי=\ - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: לקב"ן ביום שני
- תמונה השבוע : תמונה מהימים היותר יפים בחיים שלי...אני השמאלי למי שלא מכיר.

moriboy666

New member
Cheers durlin'

שיר השבוע של אביב :לא שמעתי אותו השבוע אבל נגיד שחלומות גדולים. -שיר השבוע לא של אביב : why - avril lavinge -אלבום השבוע בכללי: האוסף של אריק איינשטיין -משפט השבוע:TEAR DOWN THE WALL!!!!!! -משהו שעשה את השבוע הזה: לא זוכר.. -משהו שהרס את השבוע הזה:השבוע עצמו - מסר לאומה : השמרו לכם מהשמש מהחום מהזיהום אוויר מברית מילה ומסם האונס. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: שייגמר - תמונה השבוע :

תור הקצין הג'ינג'י

שיר השבוע של אביב : ממנטו מורי 2. שיר השבוע לא של אביב : החדש של יוני בלוך. משהו עם "לילה" -אלבום השבוע בכללי: "ממנטו מורי". למדתי להעריך. -משפט השבוע: "אין כוח בעולם - שיעצור אותך מלהרגיש" (ש. ארצי)ף -משהו שעשה את השבוע הזה : "ערביקה" ביום שני. -משהו שהרס את השבוע הזה: סופ"ש מעאפן. - מסר לאומה : תהיו טובים. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: שבוע אחרון בבא"ח.

מעתה, ועד עולם.../images/Emo41.gif

שיר השבוע של אביב : מתים משעמום. -שיר השבוע לא של אביב : סיביל וואר, של גאנז. -אלבום השבוע בכללי: אין. -משפט השבוע: "נו.. משו עם ח' ופ'... חפרת!" -משהו שעשה את השבוע הזה : המסיבת פרידה מישרלי
, לעבור תגברות בלשון, הסיבוב קניות בתא עם אחותי היום. -משהו שהרס את השבוע הזה: החום המטורף הזה
- מסר לאומה : שתה מיץ, ותהיה לי אמיץ. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: מפגש קבוצה, ביקור מדצים. - תמונה השבוע : צ'יק פייט

למעלה