סופשנה

NuckBunnies

New member
סופשנה

בכל מקום יש סיכומי שנה, רשימות הדברים הכי טובים ליד הרשימות של הדברים ה... פחות טובים (כמו בWizard #124 שמומלץ לקחת. יש בעולם הירחונים, 25 ש"ח). גם במרבל. כמובן שמרבל לעולם לא יגידו שיש להם משו שהוא פחות ממושלם, אבל יש מושלם יותר ויש מושלם פחות. תורכם לבחור מה אהבתם. http://www.marvel.com/comics/yourman/ ומה אתם הכי אהבתם לקרוא השנה? מה הכי ריגש אתכם? איפה היתה האומנות הכי טובה? NuckBunnies

green lantern

New member
אני התחלתי לקרוא קומיקס רק מהשנה...

אז כל הדברים הטובים שקראתי קראתי השנה... לא ריגש אותי כלום אולי חוץ מהחוברת הירווס שלא קראתי... אבל החוברת הכי יפה (שהיא במקרה החוברת הראשונה שקניתי בתור חובבן) היא GREEN LANTERN (מצטער אני אוהב את הבחור) 127 שיצא בקיץ של שנה שעברה זה היה גיליון דגול וכל מי שרוצה להתחיל לקרוא גרין כדי שתחיל ממנו... הטעות של השנה שלי הייה לחפש בתור קמיקס ראשון ת´ור חיפשתי רק אותו ממש בעיינם עצומות ... והפסדת כל כך הרבה טובים ממנו שבגלל שהם לא מיינסטרים (MAIN= ראשי,כאילו שאניבאמת צריך להגיד את זה לפורום של דוברי אנגלית (או לפחות מביני אנגלית ברמה בסיסית...)). וכמה שתקראו לי שטחי וילדותי אנילא ממש מסתכל על האומנות עאבל בגיליונות 127-128 של GL היו דברים מצויינים בתור ציורים (המון הבעות פנים). ולפי דעתי (ואני חוזר לפי דעתי השטחית הירודה והרדודה)האולטיימטס היו דבר גרוע. GREEN LANTERN I NEED SOME ONE TO HI ME

למעלה