סופשששששששנפלא מה שלומכולם?
מ מאקי New member 23/12/05 #2 נפלא גם לך.... גשם יורד בחוץ ערמונים ויין טורטיות עם קישקושים.. קצת זמן לדפדף פה... שבת שלום לככככווללםםם.
נפלא גם לך.... גשם יורד בחוץ ערמונים ויין טורטיות עם קישקושים.. קצת זמן לדפדף פה... שבת שלום לככככווללםםם.
ב ברוזונת New member 23/12/05 #3 שבת שלום לכולם../images/Emo140.gif קר נורא.. יורד גשם.. נשארת מתחת לפוך.. לכולם
מ מאקי New member 24/12/05 #6 רינהלה.... עצוב לי בשביל הילדים לפעמים אני חושבת שרוי הוא הייצור הכי קרוב לבני הצעיר... בלילה שרוי "רק" נעלם הבנתי (שוב) מהי אהבה.... .................................
רינהלה.... עצוב לי בשביל הילדים לפעמים אני חושבת שרוי הוא הייצור הכי קרוב לבני הצעיר... בלילה שרוי "רק" נעלם הבנתי (שוב) מהי אהבה.... .................................
R r66 New member 24/12/05 #12 אם אני לא טועה הוא צריך להיות בן 7 או 8. כשהבת שלי הביאה אותו מפינת חי היא היתה בכיתה ה' אולי או ד'. הוא רק נולד. אנחנו לא יודעים מה קרה לו. האיש שלי אומר שהיה לו פצע בצואר. מצאנו אותו בתוך השיחים שלנו
אם אני לא טועה הוא צריך להיות בן 7 או 8. כשהבת שלי הביאה אותו מפינת חי היא היתה בכיתה ה' אולי או ד'. הוא רק נולד. אנחנו לא יודעים מה קרה לו. האיש שלי אומר שהיה לו פצע בצואר. מצאנו אותו בתוך השיחים שלנו