סופש ומה נבשל

  • פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

Maldini Girl

New member
שתי ארוחות

בשישי בערב ארוחה לכיוון אסייתי
מרק עגבניות אסייתי (עם חלב קוקוס. ניסיון ראשון. נראה מה ייצא)
סלט, עוד לא ברור איזה
מוקפץ
אורז לבן
עוף צלוי
&nbsp
יום שבת, ארוחת יום הולדת
מנה ראשונה: גספאצ'ו צהוב עם זעתר ובתוכו סביצ'ה.
לאלו שלא אוכלים סביצ'ה: גספאצ'ו בשני צבעים (אדום וצהוב) עם קרוטונים ובצל ירוק.
&nbsp
מנה עיקרית:
סלמון צלוי בטריאקי
מוקפץ של אטריות עם הרבה פטריות.
&nbsp
לקינוח עוד לא החלטנו מה.
 

ady18

Well-known member
אצלי

שניצלים בתנור
פירה
ויהיה קציצות לימון
טחינה
מטבוחה
כרוב לבן
ערב שישי
שקשוקה סלט +טחינה
מתוק עוגת שמרים....
 

lseugy

New member
אצלי בעיקר חידוש מלאי השניצלים והקציצות (בתקוה שחלק יוקפא).

השניצלים והקציצות כבר מוכנים. היה גם פירה כתוספת.
עכשיו אני מפנטז על נסיון נוסף להכין צ'ימיצ'ורי על בסיס מה שיעצו לי כאן כמה חברים (במענה לשאלה שלי). מפנטז. לא בטוח.
אני גם רוצה להכין שום כתוש להקפאה מכל ראשי השום הטרי שנשארו לי (ויש לא מעט), לפני שילכו לעולמם או החום יעשה בהם שמות (כי השום היבש שהיה לי - כבר ז"ל).
אחת הבנות שבסופ"ש זה - איתי בבית, בקשה צ'יפס (ואם היא עדיין תרצה אז גם זה יהיה).
בטח יהיה סיבוב נוסף של סלט ירקות קצוץ דק.
&nbsp
 
למעלה