סופש כבר פה! Yay!

me too

New member
סופש כבר פה! Yay!

אז איך עבר עליכן השבוע?

עשיתן משהו מיוחד?

מה היה טוב? ועל מה הייתן רוצות לקטר?

קראתן איזה ספר מענין או אולי צפיתן בסרט? אולי נתקלתן בפוסט מיוחד?

יש תוכניות מיוחדות לסוף השבוע?

שיהיה סוף שבוע נעים

smaak

New member
חמישה ימי חופש

בגלל שאנחנו עצמאים, ניתן למדוד את החופש שאנחנו מרשים לעצמינו לקחת במשורה.
בילינו יומיים וחצי בפריז. היה כיף לאכול פלאפל אמיתי (נשמע מצחיק שישראלים אוכלים פלאפל בפריז, אבל כשאין כאן שום דבר שמזכיר אפילו את הטעם, כל קוץ במדבר הוא פרח).
אכלנו גם קוסקוס וטאג׳ין ירקות במסעדה אלג׳יראית והיה מעולה.

אבל מה, פריז לא ממש ידידותית לטבעונים. בהתחשב בעובדה שמאכלסים אותה צרפתים זה לא מפתיע.

סיימתי את שלוש העונות הראשונות של דאונטון אבי. קיבלתי במתנה מR לפני המון זמן, ולא היה לי זמן לצפות (בעיקר כי פחדתי שאני אתמכר, ובצדק פחדתי, ושאצפה בטלוויזיה במקום ללכת לישון מוקדם כמו שאני אמורה לעשות).

כל הכבוד לכם שפירגנתם לעצמכם

חופשה קצרה.

את התמונה את צילמת? מקצועי לחלוטין.

וגם אני אוהבת את דאונטן אבי ומחכה לעוד פרקים. לדעתי זה רק בקריסמס

R750-Girl

New member
העונה הבאה מתחילה (כרגיל) בספטמבר

XMAS SPECIAL הוא תמיד הסיום של העונה האחרונה.
סופסופ, אחרי 6 חודשים, יצא לי לראות את הספיישל האחרון שהקלטנו בXMAS (האחרון, בהתאמה)

smaak

New member
הזמנתי את הרביעית

אני ממתינה לקבל אותה, אחרי ששברו לי את הלב בשלישית. נבלות.

Sinophile

New member
תהני!

אני מתה על ״דאונטון אבי״. ראיתי את כל העונות וכל הפרקים מיד עם שידורם. אני קוראת לזה ״הממתק השבועי שלי״ וכל המשפחה יודעת למה הכוונה

מתי תתחיל העונה החמישית???

smaak

New member
זהו שלא היה לי זמן

העונות היו אצלי כבר כמה חודשים, אבל ידעתי שאם אני אתחיל לצפות אני לא אפסיק,
ואני צריכה ללכת לישון בערבים כי אני קמה לפנות בוקר לעבוד, ומבחינתי זו סכנה שכבר הוכיחה את עצמה עם rescue me (עם דניס לירי המהמממממ),
אז חיכיתי לזמן שאוכל לצפות ברצף..

R750-Girl

New member
נכון, צרפתים.

תבואי אלינו. מלא אוכל לטבעונים. וגם תראי אותנו, שזה כמעט פלוס

smaak

New member
שנה הבאה נראה לי..

אני יודעת שאצליכם יש מלא, פלאס ק. יבשל לי

Mottek

New member
אוי איזה שבוע!

אני עדיין מתאוששת ממנו.
השבוע אחותי, בעלה והילד בן שנה וחצי באו לבקר.
לאמצעי היה הצגה של סיום גן אז הלכתי לראות את החזרות. הם עשו הצגה של הזחל הרעב ויצא ממש חמוד. לצערי לא יכולתי להיות בטקס הסיום עצמו כי נסעתי עם הגדול לטיימס סקאוור בשביל הטייקאנדו באותו היום (באסה שזה התנגש).
גם הסוף שבוע היה עמוס וחם. שיחקנו בברכה עם הילדים, ואחר כך הלכנו עם הילדים לדאון טאון כי היה שם קרנבל וכל מיני פעילויות חינם. הילדים מאוד נהנו. הביאו גם איש שעושה פיסול בחול, והילדים נהנו לשחק בחול במרכז העיר ליד הכביש הראשי. אחר כך יצאנו עם אחותי למסעדה לארוחת ערב. והיום הוזמנו למסיבת יום הולדת ועל האש עם חברים.
אז אמנם היה שבוע טוב, אבל אני שמחה שהשבוע הזה נגמר ושעכשיו אני יכולה לחזור בחזרה לשגרה המבורכת!

me too

New member
שבוע של סוף....

השבוע הסתיים בית הספר, הילדון סיים k ואחרי הקיץ יתחיל כיתה א
. אני לא יודעת אם אתן זוכרות את ההתלבטות בין בית ספר פרטי יהודי לציבורי צרפתי, כמה שאני פחדתי, אלוהים, לא ישנתי, היה לי קוצר נשימה, והינה הילדון שלי סיים, שולט בצרפתית בצורה נהדרת, עובר בכיף 3 שפות, כאילו הוא נולד לתוך זה. אני גאה בו ככ!. היה לו מורה (זכר) זו היתה חוויה מעניינת, הוא עשה עבודה מעולה עם הצרפתית - ללא ספק, למרות שכמורה ב k היו לי כמה וכמה השגות לגבי הדרישות שלו. אבל בגדול היה סבבה.
גם השנה שלי הסתיימה, זו היתה שנה קשה, שתי קבוצות עם ילדים שהיו בהם ילדים מאתגרים יותר ומאתגרים פחות. שבוע של PD שאלוהים יעזור, רק צריך היה כבר להיגמר - וטוב שנגמר!
מנהל בית הספר, שקבל אותי לעבודה, ועזר לי - פרש, ומעניין אותי לראות איך יהיה שנה הבאה עם המנהל החדש......
השבוע הגיעה גם חמותי לביקור.
הגיע גם גל חום מהגיהנום עם טמפרטורות לא הגיוניות
ולכבוד Canada Cay הביאו גם לונה פארק והילדון שוב הראה לי כבר הוא גדל, עלה כמעט על כל המתקנים ועשה לי התקפת לב

me too

New member
יצאה לי כותרת קצת דרמטית.....הכוונה

שבוע של סיומיים

noaronen1

New member
סופ"ש רגוע

בין חגיגות סיום בית ספר לכולם בשבוע שעבר ונסיעה משפחתית להרים בימים הקרובים התאים לי שקט ושלווה.
הספקתי ללכת לקיקבוקסינג על הבוקר לקחת את הילדים לבריכה. וזהו! קראתי ספרים ועברתי מהפטיו לספה לספה של הכדורגל (כן... מונדיאל).
אתמול בערב כשהייתי צריכה לעבוד הבעל לקח את הילדים לרכב על אופניים ולאכול בחוץ והיה שקטטטט
מעולה! ועכשיו שבוע עם ילדים בבית. שמתי הצידה הכל בהחלטה להיות עם הילדים לא על תקן בייביסיטר, אלא באמת לבלות ביחד, משהו שקצת שכחתי לעשות בשנה האחרונה.

למעלה