היי!! תבקרי פה יותר! או תכתבי פה יותר
איזה שיער יש לך? אולי ברזילאית תיהיה לך עדיפה..
אניווי לי יש שיער מאוד מאוד מתולתל ככה שהוא בעייתי כי כשהוא גודל מחדש מהשורשים הוא גודל מתולתל ישר אז זה מעצבן כי ישר רואים
את ההחלקה הראשונה שלי עשיתי נראה לי בשנת 2009 ועשיתי כמה פעמים אצל אותה מספרה במעלה אדומים, עד שהבנתי שהם גרועים מאוד אז הלכתי לאחד אחר בגבעת זאב שעשה לי סבבה..
אחר כך כבר עברתי לגבעתיים אז עשיתי אצל ספר שעשה לי ממש טוב, השיער ממש חלק.
הקטע הוא, שרוב הפעמים בגלל שיש אזורים קשים יותר בשיער אז צריך לעשות תיקון (שהוא בחינם, אחרי שסוכם מראש עם הספר [למרות שכולם עושים את זה]) ואז בתיקון השני זה כבר עומד יותר טוב. אבל שוב, אולי זה כי לי יש שיער מאוד מתולתל אז מאחורה הוא תמיד עושה לי בעיות ולכן צריך פעם שנייה..
ההחלקה עולה בערך 1200-1500, חידוש שורשים עולה לי 1000 שקל, אבל יש מקומות שעושים גם ב-700 שקל, אבל אני סיימתי לעשות אצל ספרים שלוקחים פחות מאלף שקל כי זה תמיד יוצא גרוע
אבל אני מאמינה שזה תלוי בסוג השיער ואורך שלו.. זה משהו שצריך לבדוק אצל ספר.
מה ההתלבטויות שלך?
אני אגיד לך את אחד הבעיות- בהתחלה כשעשיתי זה עשה לי נשירה, אומנם לא רצינית אבל עדיין.. מאז שעשיתי החלקה וכל פעם שסירקתי את השיער אז נשאר מלא שיער על המסרק שזה מפחיד!
לא יודעת מה קרה בשנה-שנתיים האחרונות אבל זה לא קורה לי יותר, מה שכן השיער נשבר יותר.. אחד הדוגמאות זה שכמעט תמיד כשאני אוכלת אני מוצאת שיער שלי בצלחת חחחחח, אולי זה נשמע מגעיל אבל לפחות זה שיער שלי אז אני פשוט מוציאה אותו
לפני ההחלקה זה לא קרה לי אף פעם..
מעבר לזה לא יכולה לחשוב על סיבה אחרת שאפשר להתלבט עליה