סופש של אלכוהול והנה משהו שלא ידעת

סופש של אלכוהול והנה משהו שלא ידעת

הידיעה שלא טוב לך משגעת אותי.
הידיעה שאת כלואה בחיים של עצמך משגעת אותי יותר.
ראיתי אותך בחופשה עם המשפחה שלך בגרמניה. הייתי עם חברה שלי באוטו ואת העפת מבט לכיוון הרכב שלנו ולא יכולת לראות בגלל החלונות המושחרים. האטתי את הנסיעה כדי לראות אותך. חברה שלי לא הבינה מה קרה. היא חשבה שמשהו לא בסדר. לבשת גינס בהיר וחולצה גדולה בצבע טורקיז אני חושבת. הובלת את כולם במקום בו לא נראה שאת נהנת לראות. באותה העיר שישבתי בכל פינה שלה וחשבתי כמה את רחוקה ממני. ופתאום את פה. הלב שלי החסיר פעימה כשראיתי אותך וכשראיתי את אמא שלך הוא החסיר לפחות עוד שלוש. באותה השניה נזכרתי איך הלב שלי עצר כשראיתי את המבט שלך כשספרת מה קרה לה ורציתי לקחת אותה משם יותר מאותך ולעזור לה בכל דרך אפשרית כדי שתרגיש טוב יותר. אף פעם לא נתקלתי בך במקרה בארץ. פעמיים ראיתי אותך בחופשה בחו״ל. בחודש שעבר שראיתי אותך יכולתי לראות שלא טוב לך. בפוזיציה שאת אמורה לגמרי להנות בה. לא יכולתי לעצור את הרכב. ידעתי שאם תראי אותי זה לא יעשה טוב לחופשה שלך ולא רציתי להרוס את מה שנראה מלכתחילה לא בראש מעיינייך. למחרת בבוקר כבר עליתי על מטוס בחזרה לאל איי. שלא אתקל בך שוב. בכל מקום שטיילתי באותו החודש חשבתי איך היית נראית מהצד אם היית מטיילת איתי. רציתי להיות איתך בכל מקום אפשרי. לשתות איתך קפה ברומא, לנשק אותך בפלורנס, לאכול איתך בפריז, לטייל איתך בכל רחובות ניו יורק ולעשות איתך סקס בסוויטה עם הנוף הכי יפה בציריך. וגם בכל אחת משאר הערים כמובן. והשכונות. והרובעים. והרחובות. אבל גם לא היה אכפת לי בכלל לחזור לאותה המשבצת בה עמדנו אחת מול השנייה ולא אמרנו את כל מה שרצינו להגיד.
עדיין מחכה לך

למעלה