סופש!..

didi1309

New member
סופש!.. ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- שיר השבוע לא של שרון- השיר המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- תמונה שבא לשים-

didi1309

New member
שלי-

שיר השבוע של שרון- מדבר לציפורים שיר השבוע לא של שרון- yesterday של הביטלס השיר המאוס של השבוע- אין משהו שעשה את השבוע- אממ... שום דבר ספציפי, היה שבוע מצויין.. משהו שהרס את השבוע- אני מניחה שהדבר הכי גרוע שהיה לי השבוע זה המבחן במתמטיקה אבל הוא לא הרס את השבוע.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-טיול שנתי! תמונה שבא לשים-אממ.. (הם התפרקו!!!.. אוי זה נורא..)

hodayoyo

New member
../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- לא יודעת, לא יצאלי לשמוע שיר השבוע לא של שרון- את לא נורמלית, איריס פרחי והאהבה נשארת, גלעד שגב השיר המאוס של השבוע- המ אין משהו משהו שעשה את השבוע- קניתי/קנו לי מצלמה
והתקבלתי גם למקום השני שבדקתי לשירות לאומי וזה נחמד לדעת שהתקבלתי אפילו שאני לא אלך לשם
משהו שהרס את השבוע- לא היה משהו רציני משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- טיול שנתי?! האמת שלא בא לי עליו, אבל נו.

red butterfly

New member
../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- למרות שזה של אבטיפוס, בוקר טוב עולם שיר השבוע לא של שרון- אפרת גוש-מה שקרה, בתי-מלכת הפופ, משינה-תחזור תחזור, Aerosmith-Angel, Goo Goo Dolls-Iris, Michele Branch-Goodbye To You.. שבוע דכאוני ביותר
השיר המאוס של השבוע- יש הרבה משהו שעשה את השבוע- הטיול!!! והסרט אתמול (שאני אראה את ההמשך שלו היום
) משהו שהרס את השבוע- לחזור לביצפר, ועוד כמה דברים טיפשיים משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- להיפטר מהמבחן בתנ"ך. כל כך נמאס לי מהמקצוע הזה והמורה הזאת. תמונה שבא לשים-

didi1309

New member
אוי ה- iris הזה..

תמיד אני זוכרת שזה שיר נורא נורא יפה, אבל לא הייתה פעם אחת שהצלחתי להיזכר בכוחות עצמי איך הוא הולך..
איזה סרט?

hodayoyo

New member
זה מעיר של מלאכים../images/Emo60.gif

אבל זה שיר טחון כל כך שנמאס ממנו

red butterfly

New member
ספרי לי על זה.. ../images/Emo204.gif

בחיים שלי לא ניגנתי שיר כל כך הרבה פעמים
אבל אחרי שהקונצרט עבר אני יכולה להרשות לעצמי להפסיק

למעלה