סופש

סופש../images/Emo42.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A t z a

New member
אוף שיגמר היום../images/Emo6.gifכולל מחר../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-פעם אחת,כולם מדברים עם כולם שיר השבוע לא של איגי-לאדעת כל מיני משהו שעשה את השבוע-בית ריק! + סיימתי עם ספורט ועם הביוטופ לכל החיים!!!!!!!!!! משהו שהרס את השבוע-כל מיני דברים בילוי השבוע-מקווה שמחר או מחרתיים או משהו... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מיקודית במתמטיקה
מה קניתם השבוע?-בעיקר קניות לבית משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-טיול שנתייייייייייי
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-שמישהו יעצור ת'כאב ראש המסריח הזה תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כל מי שנלחץ מהמתיחה
סליחה

"חפש עמוק בפנים,כי שם נמצא הכל"

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- היהודים-להיות
,לעולם מצידי
משהו שעשה את השבוע- איכ, כלום משהו שהרס את השבוע- אתמול..כ"כ אתמול
שהמחנכת שלי ירדה עליי בטירוף והורידה לי ת'ביטחון ל0..בחיים לא האמנתי שמחנכת או סתם מורה תדבר אליי ככה
בילוי השבוע- הממ מסעדה באשדוד ביומולדת של מורן סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- מתנה למורן משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- טיול שנתיייייייי
ולחתונה
תמונה שבא לשים- אני ומורני=] שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לא במצברוח לפרחים:\..אבל קחו למי שבא

kepit

New member
כוכבים של שלווה,דמעות של אהבה..

שיר השבוע של איגי-אין שיר השבוע לא של איגי- נאמ..מכור אליה-כשניקו תתחיל לדבר משהו שעשה את השבוע- ממ עשיתי עגיל כמו גדולהD: משהו שהרס את השבוע-כואבת לי האוזן..ובהצגה יום שני..אבל בקטנה עבר..:] בילוי השבוע-ממ יום ראשון ביומולדת של עדיאלD: היה כלכך כיייייףD:: ואתמול גם בערב להקות צעירות היה ממש כיייףD: סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-דמי מפתח-יהלי סובול מה קניתם השבוע?-היום קניתי חולצה מהעין השלישית ב13 ש"ח
וטוניקה מהמדרחוב ב90 ש"ח ובובה מאגניבה רצח לפלאפון ב6 ש"ח ועגיל לאוזן ב10 ש"ח ובייגל טוסט ב17 ש"ח והיה עוד משו אבל אני לא זוכרת;] משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הופעה של שלומי
וכנראה אח"כ גם הופעה של הדג נחשD:: תמונה שבא לשים- מהטיו"ש שבוע שעבר
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-כואב לי החור. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-מור

a d i 8

New member
../images/Emo16.gifThese Is the Day The Music Died../images/Emo16.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-הרבהההה משהו שעשה את השבוע-הופעה של קספר אתמול
משהו שהרס את השבוע-היום?...למרות שזה לא ממש להרוס..פשוט יום עצוב.
בילוי השבוע-אתמול
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אבודים,ואחת שיודעת..סדרה מעולה! מה קניתם השבוע?-ג'ינסים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אין משו ספציפי:) תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-החיים טובים
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-דנה'לה

a d i 8

New member
זה קורט קוביין....

והיום לפני 14 שנה הוא נרצח/התאבד...

bleeding guitar

New member
קורט קוביין ../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

ודי עם שטויות הקונספירציה הוא התאבד!!!!

למעלה