סופת רעמים באיזור ירושלים מתי זה ייפסק?
י יובל 42 New member 15/10/19 #2 אחת הסופות האינטנסיביות בשנים האחרונות. פיצוצים חבל"ז היו גם 5 דקות של גשם חזק.
Q quant1 New member 15/10/19 #4 תמונת ברק שנראה פוגע במגדל האוני' בהר הצופים תמונת הברק פורסמה ע"י שרון וכסלר, צולמה ע"י שלי חיין ובתמונת הלווין: הגוש הצהוב שבתמונה נמצא קצת צפונית ליריחו הוא זה שיצר את הס"ר מעל ירושלים מוקדם יותר.
תמונת ברק שנראה פוגע במגדל האוני' בהר הצופים תמונת הברק פורסמה ע"י שרון וכסלר, צולמה ע"י שלי חיין ובתמונת הלווין: הגוש הצהוב שבתמונה נמצא קצת צפונית ליריחו הוא זה שיצר את הס"ר מעל ירושלים מוקדם יותר.
ט טורנדו 221 New member 15/10/19 #5 זה בדיוק מה שדיברתי לפני כמה שבועות על זה שאין יתרון לחוף בס והכול ענין של תלוי מערכת. זה הוכחה די יפה
זה בדיוק מה שדיברתי לפני כמה שבועות על זה שאין יתרון לחוף בס והכול ענין של תלוי מערכת. זה הוכחה די יפה
ש שי גנדל New member 15/10/19 #3 עד שסופסוף מקבלים אחת, למה שייפסק? אתה מוזמן להעביר אותה לאזור השרון
נ נתנאל531 Well-known member 15/10/19 #8 אבני איתן - 3.8 מ"מ, גמלא - 2.3 מ"מ בית ציידא - 4.6 מ"מ   נתוני שמ"ט בניתוח מזגל
י יובל 42 New member 15/10/19 #10 המטרה היתה גם היתה כמו שכתבתי את יכולה לראות גם את הסרטון בכתבה בוואינט אם זיהיתי נכון צולם ברח' כנפי נשרים בגבעת שאול https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5607427,00.html#autoplay ולגבי העוצמה בכוונה כתבתי "אחת הסופות" ולא "הסופה הכי" כי לא בא לי להיכנס להשוואות בכל מקרה היה עוצמתי לתפארת.
המטרה היתה גם היתה כמו שכתבתי את יכולה לראות גם את הסרטון בכתבה בוואינט אם זיהיתי נכון צולם ברח' כנפי נשרים בגבעת שאול https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5607427,00.html#autoplay ולגבי העוצמה בכוונה כתבתי "אחת הסופות" ולא "הסופה הכי" כי לא בא לי להיכנס להשוואות בכל מקרה היה עוצמתי לתפארת.
נ נהע1 New member 15/10/19 #14 לא זיהיתי אבל אצלנו - בקושי טיפות. גם היום יבש מתחת לעצים, ו ואפילו עלי השיח הדומה לשיח בננות - חיפו על הספסל בכניסה ואפשר היה לשבת שם בלי להרטיב את היושב שלא בעליונים.
לא זיהיתי אבל אצלנו - בקושי טיפות. גם היום יבש מתחת לעצים, ו ואפילו עלי השיח הדומה לשיח בננות - חיפו על הספסל בכניסה ואפשר היה לשבת שם בלי להרטיב את היושב שלא בעליונים.
י יובל 42 New member 15/10/19 #11 בירושלים השמיים היום יותר אנרגטיים מאתמול נראה מה יוליד היום. בינתיים מעונן חלקית עם אלטואים ומעט אלטוקומולוסים שבינתיים לא מפותחים מספיק כדי להמטיר.
בירושלים השמיים היום יותר אנרגטיים מאתמול נראה מה יוליד היום. בינתיים מעונן חלקית עם אלטואים ומעט אלטוקומולוסים שבינתיים לא מפותחים מספיק כדי להמטיר.
N natigr New member 15/10/19 #13 בחולון עברה אותנו ס"ר עוצמתית גשם חזק ורוחות לפני כרבע שעה עדיין חם מאוד ועכשיו גם לח אחרי הגשם אבל אין תלונות, סוף סוף משהו מעניין
בחולון עברה אותנו ס"ר עוצמתית גשם חזק ורוחות לפני כרבע שעה עדיין חם מאוד ועכשיו גם לח אחרי הגשם אבל אין תלונות, סוף סוף משהו מעניין
S sharons1 New member 22/10/19 #15 תמונה שצולמה על ידי הבן שלי בערב הברקים בירושלים, בית הכרם מקפיץ למעלה ...