סופ״ש בגליל המערבי

chewybar

New member
סופ״ש בגליל המערבי

אנחנו נוסעים לסופ״ש בגליל המערבי לחגוג יום הולדת, ורוצים 2 ערבים עם ארוחות ערב מעולות. הזמנתי לערב אחד מקום ל״מיכאל״, האופציות הנוספות שראיתי היו בועז מבשל (שנראה לי קצת overpriced ואפילו טיפה תיירותי), הצוק ואדלינה (שנראו סבירות). יש לכם המלצות למקומות אחרים?

אכלנו חודש שעבר בשותא בשמרת והיה מעולה

אוכל גרוזיני כיפי, טעים ומנות נדיבות.
ובכלל אווירה כיפית ונעימה שמתאימה לערב חורפי בגליל

Gרר

New member
היינו בגליל המערבי בסוף השבוע עוד לא הספקתי לדווח

מיכאל - פעם שניה שלנו שם בהפרש של שלוש שנים (הביקור הראשון היה די קרוב לפתיחה). לא הרבה השתנה שם ואני עדין חושב שהיא מסעדה ראויה מאד. מקווה שאספיק להעלות את הדיווח לפני הנסיעה שלכם בתקווה שהוא יעזור לכם להגיע אליהם עם ה state of mind הנכון.

בועז מבשל - ביקרנו שם פעמיים בעבר. הפעם לא הסתדר. מדובר על מקום שהוא ממש ממש לא תיירותי. תוכלי למצוא שני דיווחים שלנו, אחד במנוע החיפוש של הפורום והשני במנוע הרגיל של תפוז כי הוא קצת "עתיק". אני חושב שהם נותנים מושג לא רע על הארוחה שם. למי ששותה יין חשוב לציין שדמי חליצה שם הם סמליים (10 שקלים), כך שאפשר לחסוך קצת אם מביאים בקבוק מהבית, אבל אין ספק - מדובר על הוצאה של 550 שקלים לזוג על האוכל נטו. לא זול, אבל לדעתי לא אוברפרייסד יחסית לתמורה (מדובר על ארוחת טעימות של הרבה מנות).

אם עכו באה בחשבון - אורי בורי היא כנראה המסעדה האהובה עלי באיזור הזה. גם עליה אשתדל להעלות דיווח עדכני בקרוב. מבחינת מחיר - אפשר להגיע שם די בקלות ל-450 שקל לזוג על האוכל לא כולל יין אז אני לא יודע אם זה עומד בתקציב שלכם.

למעלה