סופ יום

ס ו ז א ן

New member
סופ יום

אז נראה לי שנדבקתי בווירוס הזה שמסתובב עכשיו וכל היום הייתי בשירותים אבל גם אכלתי אצלי אין דבר כזה לאבד את התאבון אבל משום מה היום שלי היה מורכב מפחממות 5 פרוסות לחם קל עם גבינה לבנה 1.5 מלפפון גזר 6 קרקרים מחיטה מלאה 5 קלחי תירס קטנים 4 פרוסות פסטרמה דל שומן חצי חבילת במבה ומים כמובן בכלל לא יכולתי ללכת למכון אבל מחר שוב ספינינג ופילאטיס ונחזור בחזרה לכושר אביטל, נראה לך שזה המון פחמימות ליום אחד? למרות שחלק מהן די יצאו כמו שהן נכנסו? זהו להיום לילה טוב ושמחר יהיה יום יותר טוב
 

אביטל +

New member
נראה לי

שזה מעט מדי אוכל... אגב, נקניקים למיניהם מכילים הרבה שומן. אני לא יודעת מה פירוש דל שומן בהקשר זה, האם דל שומן יחסית לנקניק רגיל או שמשהו כמו 5%. חלק מייצור הנקניקים כולל שומנים לא מעטים. עדיף חלבון ממקור אחר. ופחמימות - לגוון קצת
האם את אוכלת כך כל יום ? או שפשוט בגלל שחלית ?
 

דנה2909

New member
פסטרמה - נקניק כמו כולם??

האם את מתייחסת לפסטרמה בתור נקניק רגיל?? משום שאצלי זה מנת החלבון היומי שלי - זה או טונה... האם להוריד את זה מהתפריט? ואם כן איזה תחליף לשים במקומו?
 

אביטל +

New member
דנה

אני לא מכניסה נקניקים לתפריט היומי שלי בגלל שיש בזה כל מיני חומרים לא בריאים. אבל את יכולה לעשות מה שבא לך והכי חשוב מה שטוב לך. תבדקי את הקלוריות, ואחוזי השומן, תראי ותחליטי. אני לא יכולה להגיד לך מה לאכול. אני מעדיפה בשר או דגים כמקור חלבון. ולגוון עם קטניות שונות.
 

דנה2909

New member
סליחה ששאלתי

אני לא מצפה שתגידי לי מה לאכול, תודה, אני לא ילדה קטנה, בסך הכל שמעתי פה משהו שונה וחדש. זה הכל!
 

אביטל +

New member
דנה ../images/Emo24.gif

את שאלת "האם להוריד את זה מהתפריט"... זו בחירה שלך. הדעה שלי היא שנקניקים למיניהם הם לא בריאים. אני אחפש את המאמר שקראתי ומדבר על הנקניקים ומה לא טוב בהם.
 

דנה2909

New member
סליחה ../images/Emo140.gif

קראתי שוב את מה שאני אמרתי ומה שאת אמרת. סליחה סליחה, מתנצלת על התשובה הילדותית שלי. לוקחת אחריות על מה שאמרתי, כנראה שהייתי צריכה לנסח אחרת. תודה על העזרה והסבלנות הרבה שלך. תודה שאת פה. דנה
 

שלגיה**

New member
אין שום דבר רע בפסטרמה

הדיאטנית שלי אפילו נתנה לי בתפריט 2 פרוסות פסטרמה הודו דל שומן. רוב הפסטרמות הן דלות שומן (1.5 אחוזי שומן) ולכן אין חשש באכילת פסטרמה. זה חלבון כמו כל בשר אחר. גם העוף והבשר טחון שאוכלים הם מוכשרים ומעובדים (מה לעשות זו מדינת ישראל) אבל אם אוכלים נקניקים אחרים כמו סלמי או נקניקיות זה כבר ג´אנק אמיתי. הכי חשוב לגוון בתפריט לי יוצא לאכול פעם בשבועיים פסטרמה. לשאלתך דנה לגבי תחליפים: אפשר גבינות,דגים,טונה במים,סרדינים,קטניות שהן גם עשירות בחלבונים ובפחמימות וכן תחליפי בשר שהם לא תמיד הכי דיאטטיים מתוצרת טבעול וכמובן טופו שאפשר לעשות איתו דברים מצויינים.
 

ס ו ז א ן

New member
לא אני לא אוכלת ככה כל יום זה בגלל

הוירוס המעצבן הזה ואני פשוט כ"כ חלשה ממנו שלא הלכתי למכון אבל סחבתי את עצמי לשוק לקנות קצת ירקות מפני שלא היה לי במקרר שום דבר ירוק אני לא מחסידי הלחם פשוט לא כ"כ אוהבת אבל זה מה שהיה לי אתמול בפריזר ולגבי הפסטרמה אז זאת פסטרממיה 1.5% שומן וזה אמור להיות בלי הרבה ג´אנק פשוט קצת נמאס לי מהטונה אז זה סוג של גיוון אני גם לא אוכלת נקניקים בגלל כמות הזבל והשומנים שמכניסים בהם תודה על התגובה (ולא שכחתי את המתכון לעוגה מקמח מלא אני פשוט עדיין במבחנים ולא יצא לי להיות אצל ההורים) יום טוב
 

אביטל +

New member
סוזאן

דווקא בתקופות כמו מחלה ומבחנים חשוב להקפיד על תזונה מאוזנת. אבל אני יודעת שזה קשה לביצוע. אפילו לא זכרתי שביקשתי את המתכון
תודה. כשתוכלי תכניסי אותו. אני מקווה שתרגישי יותר טוב ובהצלחה בבחינות
 
למעלה