סופ סופ לינדזי מודה ביחסים עם סמנתה

שיקה221

New member
סופ סופ לינדזי מודה ביחסים עם סמנתה

היא על השער של הרפרס באזר לחודש דצמבר וכמו כן יש ראיון. היא מדברת על זה שהיא רוצה לקנות בית, שהיא התבגרה וכמה המשפחה שלה תומכת בקשר שלה עם סמנתה. היא אף אמרה שהיא ביי.. כן כן היא אמרה שהיא ביי ולא לסבית היא לא רוצה להגדיר את עצמה כי מי יודע מה יקרה בעוד כמה שנים וצריך לקבל כל אחד כבנאדם ולא כ "בת" "בן" והיא מאוד אוהבת את סמנתה וגם אלי שאלה אותה עלייה. אני טסה לפולין היום אז בגלל זה אני לחוצה בזמן ולא יכולה לתרגם אז אם מישהו יעשה את זה במקומי אני שמח מאוד [זיו!] חחחחחח הנה הראיון In a revealing interview, the newly grounded young star opens up about her love life, family drama, and relaunching her acting career By Marshall Heyman It's a Saturday night in early October and Lindsay Lohan is sitting at the Chateau Marmont drinking a Shirley Temple. She is such a regular at the hotel that no one gives a second look when she comes racing in with a friend. Lindsay is wearing a black dress over a pair of her now-signature leggings, Yves Saint Laurent boots, several bracelets, two diamond rings on her right hand, and an open black Michael Jackson-like glove on her left. She looks a little more glamorous than usual — "The hostess said, 'It's so nice to see you dressed up,'" she says — and the faintly ironic beverage reveals that she's no longer living la vida Lohan. The message is clear: Lindsay has actually started growing up. SEE LOOKBOOK: LINDSAY LOHAN After close to five months in rehab in 2007, Lindsay, 22, is embracing maturity and recognizing she must take responsibility for her actions. "I was going to clubs all the time, and it was not okay. I was so alone. It made me not focus on what I was doing," she says now. Of her life pre-Cirque Lodge and Promises, she observes, "I was living here [at the Chateau] for almost two years. Who blows that much money on a hotel?" She waves her arm around and says, "I could have bought a house!" But Lindsay admits candidly, "I did it to myself, and I have to deal with the consequences. I'm thankful for what I can take out of it. Now I feel clear. That's my past, and I'm a different person now. I have goals and I'm working to achieve them. I'm not hanging out with people who are out every night getting [censored]ed up. "And," she adds sheepishly with a smile, "I think that I'm happy." Her friend Jaime Zeluck, who works in the music business and has been silently checking her PDA, chimes in, "You're the best I've seen you in a while." Truth be told, the Lindsay Lohan we know and love hasn't quite disappeared. She arrives more than an hour late. The reason for her tardiness: an oddly amusing story involving searching for Lindsay's Escalade and "climbing a hill in YSLs." (Lindsay doesn't have a driver's license at the moment.) Still, compared with past hijinks, this is Lohan lite. "I think at this point," she offers, "[the media] is like, 'Let her do what she's going to do. We've seen her do enough.'" Lindsay's response may explain the nonchalant attitude the press has taken toward her latest reported romance, an apparent stabilizing force. She refuses to name DJ Samantha Ronson, known for her boyish attire, skinny jeans, and porkpie hat, as the object of her affection, though she has alluded to their relationship on her MySpace blog. I feel like it jinxes it," Lindsay says cryptically. "It's hard. The second I start talking about whomever I'm seeing, a month or two later it's failed." The two have been inseparable for months. They have been photographed together on countless occasions: at Ronson's sister's fashion show in New York; cavorting in bikinis on the beach in Los Cabos, Mexico; at Lindsay's prom-themed 22nd-birthday party this past summer. "I think it's pretty obvious who I'm seeing," Lindsay admits after much, much prodding. "I think it's no shock to anyone that it's been going on for quite some time. ... She's a wonderful person and I love her very much." Has she previously been with a girl? She laughs and says, "I don't know. Maybe." Has she ever been embarrassed about being attracted to a woman? "No." Would she classify herself as bisexual? "Maybe. Yeah." Lesbian? "No." She goes on, "I don't want to classify myself. First of all, you never know what's going to happen — tomorrow, in a month, a year from now, five years from now. I appreciate people, and it doesn't matter who they are, and I feel blessed to be able to feel comfortable enough with myself that I can say that." She sees herself getting married "eventually," but whether to a man or a woman, "I don't know." Her family — save for her father, Michael, who has publicly railed against Ronson — has been especially supportive. "It's never really come up as an issue," says Lindsay. "We're close; we've been through a lot. They're supportive of me whether I'm with a guy or a girl. They're just supportive of me as a person." When her 14-year-old sister, Ali, visited her on the set of Ugly Betty, on which Lindsay had a guest role this fall, she asked if her big sister was dating Ronson. Lindsay recalls, "Ali's known Samantha for a really long time. And she's like, 'Whatever it is, I support you. I probably won't ever do what it is you're doing, but I'm happy for you.' Ali's very mature. I've told her that it's okay to like a boy or a girl if you're comfortable with it and it's something you believe you want to do. And I told her not to be afraid of who she wants to be." As for her father's behavior, "I would love to say it's surprising, but it's not. It doesn't bother me as much as embarrass and hurt me. And put a knife in my back," she says, on the verge of tears. "And it's hard because I was flipping through channels and someone on E! called him a loser. And that's my [censored]ing father!" The two are not speaking at the moment, though Lindsay insists, "He's not a bad guy. He's just making bad choices." Lindsay, on the other hand, is making the best choices she can. Rather than hitting clubs like Crown Bar or Villa, she's been staying home more regularly, plopped in front of the television set. "I'm the biggest loser Gossip Girl fan," she says. "I love Chuck Bass. I want to be his friend." Lately, she has become more actively engaged with the world through her blog, writing intelligently about such topics as Sarah Palin, a woman's right to abortion, gay rights, and her support of Barack Obama. Building a presence online has helped her let people know "there's a person in here," Lindsay says, tapping her head. "And I have

שיקה221

New member
המשך

And I have feelings too, whether it's about politics, the person I'm seeing, the person I'm not seeing. That's my way of connecting. I don't want people to think that I'm just an empty [censored]ing whatever." Lindsay is reclaiming her music and acting careers as well as, like most personalities these days, launching a fashion brand. Her leggings line, named 6126 after Marilyn Monroe's birth date, hit stores this past summer. "There's not much you can do with leggings, but I'm doing everything I can," she says. As for her music, she's wondering whether she should go the sophisticated route of, say, an Adele or dance music like Lady Gaga. (The examples are hers.) She would love for Ronson's hotshot producer brother, Mark, to work with her, but "he seems really busy," she says diplomatically. Lindsay also recently completed her first film in more than a year, Labor Pains, a comedy in which she stars as a secretary who fakes a pregnancy to hold on to her job. According to producer Rick Schwartz (The Aviator and The Others), "People called me and said, 'How do you go from working with Kidman and Scorsese to Lindsay Lohan?' and I said, 'Watch me.'" He continues, "She delivered on every single thing that she promised me. When the director yells, 'Action,' you remember why she's a movie star. I want to find a role for her — like Nicole Kidman's in The Hours — that crystallizes her career. I feel like I'm trying to spread the gospel of Lindsay." The film made Lindsay think about having her own kids, though that's probably something far in the future. "I don't know if I could really set a time because then it's like pressure to do it and failure if I don't," she explains. "It shouldn't be about that. It should be about knowing that you're ready." Besides, she adds, "I still need to be in charge of taking care of myself and getting my [censored] in line and buying a house." And working on convincing Hollywood she's gainfully employable again. Lindsay realizes it's not an easy road, "but I know people wouldn't have gone to see my movies if I didn't make them laugh or make them cry. I think it's a matter of finding the right thing. I'm sure my first thing back might not be that, but eventually it will come. "That's what this business is," she continues, sounding like a grande dame of the movie industry — and maybe, with 10 years under her belt since she starred in the remake of The Parent Trap, that's what she is. "It builds you up to take you down and then sees how far you can come back. "I don't really worry, though. I'm a fighter," Lindsay says, flipping back her long hair. "I'm up for a challenge, and I won't settle."

LindZiv Cohan

New member
תרגום>>

טוב אז מתארים איך היא נראת, אין לי כוח לתרגם חח זה לא חשוב. אומרים גם שהיא כבר קבועה במלון ככה שאף אחד לא מתרגש יותר מידי כשהוא רואה אותה... [במילים אחרות, אבל זאת הכוונה] היא נראתה זוהרת יותר מבדרך כלל – "המארחת אמרה, 'זה כל כך נחמד לראות אותך לבושה יפה'", היא אומרת – והמשקה האירוני שבידה [שירלי טמפל משו... סלחו לי על הבורות] חושף שהיא כבר לא חיה את החיים של פעם. [אי אפשר לתרגם – la vida lohan – לעברית חח] המסר ברור: לינדזי באמת התחילה להתבגר. אחרי כמעט חמישה חודשים במוסד גמילה בשנת 2007, לינדזי, 22, מאמצת בגרות ומבינה שהיא צריכה לקחת אחריות על המעשים שלה. "הייתי הולכת למועדונים כל הזמן, וזה לא היה בסדר. הייתי כל כך לבד. זה גרם לי לא להיות מרוכזת בדברים שעשיתי," היא אומרת כעת. על החיים שלפני שני מוסדות הגמילה הראשונים בהם שהתה, היא מציינת, "גרתי פה [במלון] כבר כמעט שנתיים. מי מבזבז כל כך הרבה כסף על בית מלון?" היא מנופפת בידה וממשיכה, "יכולתי לקנות בית!" אבל לינדזי מודה בגלוי, "עשיתי את זה לעצמי, ואני צריכה להתמודד עם התוצאות. אני אסירת תודה על מה שאני יכולה ללמוד מזה. [?] עכשיו אני מרגישה נקיה. זה העבר שלי, ואני אדם אחר עכשיו. יש לי מטרות ואני עובדת על השגתן. אני לא מסתובבת עם אנשים שיוצאים לבלות כל לילה ו – [צונזר]. "ו..." היא מוסיפה מבוישת בחיוך, "אני חושבת שאני מאושרת." החברה [חבר?] שלה ג'יימ זלק, שעובדת בעסקי המוזיקה [
] ובאותו זמן בדקה בשקט את ה- PDA שלה, מתפרצת, "את נראת מאושרת יותר מתמיד." – בעקרון זה מה שהיה כתוב "You're the best I've seen you in a while." אבל זה היה נשמע עילג בעברית. קיצור היא מזמן לא ראתה אותה ככה מאושרת.. חח לינדזי לוהאן שאנחנו מכירים ואוהבים לא בדיוק נעלמה. היא מגיעה באיחור של יותר משעה. הסיבה לאיחור שלה: סיפור משעשע ומוזר הכולל חיפושים אחר ה[Escalade] של לינדזי ו"טיפוס על גבעה ב[YSLs]". [ללינדזי אין רשיון נהיגה כרגע.] ולמרות זאת, בהשוואה ל- hijinks שהיו בעבר, זה הלוהאן lite. [ווטף? איזה פסקה מוזרה.]. "אני חושבת שבנקודה זאת," היא מעלה, "[המדיה] היא כאילו, 'בואו ניתן לה לעשות את מה שהיא עומדת לעשות. ראינו אותה עושה מספיק'". התגובה של לינדזי יכולה להסביר את הגישה שוות הנפש שהתקשורת נקטה בנוגע לרומן המדווח [לינדזי וסמנתה], עוצמה יציבה גלויה לעין. היא מסרבת להציג את סמנתה רונסון, הידועה בשל הלבוש הגברי שלה, סקיני ג'ינס וכובע כלשהו, בתור מושא אהבתה, למרות שהיא רמזה על מערכת היחסים שלהן בבלוג במייספייס שלה. "אני מרגישה שזה מביא מזל רע," לינדזי אומרת בסודיות. "זה קשה. בשניה שאני מתחילה לדבר על האנשים איתם אני מתראה [קשר רומנטי], חודש או חודשיים אחרי זה הקשר נכשל." השתיים לא עזבו אחת את השניה במשך חודשים. הן צולמו יחד בכל הזדמנות: בתצוגת האופנה של האחות התאומה של סמנתה; מפזזות [
] בבקיני על חוף ים במקסיקו; במסיבת יום ההולדת של לינדזי. "אני חושבת שזה די ברור עם מי אני מתראה," לינדזי מודה אחרי הרבה, הרבה דרבונים. "אני חושבת שזה לא יפתיע אף אחד שזה נמשך כבר זמן מה. ... היא בנאדם נפלא ואני אוהבת אותה מאוד." [דגש על היא ו-אותה!] האם היא היתה קודם לכן עם אישה? היא צוחקת ואומרת, "לא יודעת. אולי" האם היא אי פעם היתה נבוכה מההמשכות שלה לאישה? "לא." האם היא מגדירה את עצמה כביסקסואלית? "אולי. כן." לסבית? "לא." היא ממשיכה, "אני לא רוצה להגדיר את עצמי. קודם כל, אי אפשר לדעת מה יקרה – מחר, בעוד חודש, בעוד שנה, בעוד 5 שנים מעכשיו. אני מעריכה אנשים, וזה לא משנה מי הם, ואני מרגישה מבורכת שיש לי את היכולת להרגיש מספיק בנוח עם עצמי שאני יכולה להגיד את זה." היא רואה את עצמה מתחתנת "בסופו של דבר," אבל לגבר או לאישה, "אני לא יודעת." בעיקר המשפחה שלה – חוץ מאביה, מייקל, שהביע את דעתו נגד יחסיה של בתו עם סמנתה רונסון בפומבי – תומכת. "זה מעולם לא עלה בתור נושא שיחה," לינדזי אומרת. "אנחנו קרובים; עברנו הרבה. הם תומכים בי בין אם אני עם גבר או עם אישה. הם תומכים בי כבנאדם." כשאחותה בת ה-14, אלי, ביקרה אותה על הסט של בטי המכוערת, היא שאלה שאלה אותה אם היא יוצאת עם סמנתה רונסון. לינדזי משחזרת, "אלי מכירה את סמנתה כבר הרבה מאוד זמן. והיא כזה [חחח], 'לא משנה מה, אני תומכת בך. קרוב לוודאי שאני לא אעשה את מה שאת עושה, אבל אני שמחה בשבילך.' אלי מאוד בוגרת. אמרתי לה שזה בסדר לאהוב גבר או אישה אם היא מרגישה עם זה בנוח, ואם היא מאמינה שזה מה שהיא רוצה. ואמרתי לה שלא תפחד להיות מי שהיא רוצה להיות." בנוגע להתנהגותו של אביה, "הייתי שמחה להגיד שזה מפתיע, אבל זה לא. זה לא מפריע לי כמו שזה מביך ופוגע בי. ותוקע לי סכין בגב," היא אומרת, על סף דמעות. "וזה קשה כי העברתי בין ערוצים ומישהו בE! קרא לו לוזר. וזה [צונזר] אבא שלי!" השניים אינם מדברים כרגע, למרות שלינדזי מתעקשת, "הוא לא איש רע. הוא רק עושה בחירות גרועות." לינדזי, לעומתו, עושה את הבחירות הכי טובות שהיא יכולה. במקום לצאת למועדונים, היא נשארת בבית ביותר קביעות, ויושבת מול הטלויזיה. "אני המעריצה הכי לוזרית של אחת שיודעת [Gossip Girl]," היא אומרת. "אני אוהבת את צ'אק באס. [אחת הדמויות] אני רוצה להיות חברה שלו." [לא חברה חברה כמובן
יאיי גוסיפ גירל!] לאחרונה, היא נהייתה יותר אקטיבית ומעדכנת את העולם דרך הבלוג, כותבת בלוגים אינטליגנטים על נושאים כמו שרה פיילין, הזכות של אישה לבצע הפלה, זכויות של הומואים ולסביות, והתמיכה שלה בברק אובמה. בניית נוכחות אונליין עזרה לה לתת לאנשים לדעת "שיש פה בנאדם", לינדזי אומרת, מקישה על ראשה. "וגם לי יש רגשות, בין אם זה בנוגע לפוליטיקה, הבנאדם איתו אני מתראה, הבנאדם איתו אני לא מתראה. זו הדרך שלי להתחבר. אני לא רוצה שאנשים יחשבו שאני סתם איזה [צונזר] משו ריק." [an empty [censored]ing whatever] לינדזי מחזירה את קריירת המוזיקה והמשחק שלה למוטב, כמו כן, כמו כל אישיות בימים אלה, גם התחילה לעצב מותגי אופנה. ליין הלגינגס שלה [טייצים, חותלות], שנקרא 6126 על שם תאריך הולדתה של מרלין מונרו, הגיע לחנויות בקיץ האחרון. "אין הרבה שאפשר לעושת עם לגינגס, אבל אני עושה כל מה שאני יכולה," היא אומרת. בנוגע למוזיקה, היא תוהה האם עליה ללכת בדרך המתוחכמת של אדל, אן מוזיקה בסגנון של ליידי גגה[??]. (הדוגמאות הן שלה.) היא היתה שמחה שהאח השחצן של סמנתה, מארק, יבוד איתה, אבל "הוא נראה מאוד עסוק", היא אומרת בהתחשבות. לינדזי לאחרונה גם סיימה את סרטה הראשון מזה יותר משנה, LABOR PAINS, קומדיה בה היא מתחילה כמזכירה שמזייפת הריון על מנת לשמור על עבודתה. על פי המפיק ריק שוורץ, "אנשים שאלו אותי 'איך אתה עובר מעבודה עם ניקול קידמן לעבודה עם לינדזי לוהאן?' ואני אמרתי 'תראו אותי.'" [watch me. נשמע מפגר בעברית]. הוא ממשיך, "היא מקיימת כל דבר קטן שהבטיחה לי. כשהבמאי צועק 'אקשן', אתה נזכר למה היא כוכבת סרטים [
]. אני רוצה למצוא לה תפקיד – כמו ניקול קידמן ב'THE HOURS' – שיעצב לה את הקריירה. אני מרגיש כאילו אני מנסה להפיץ את היכולות של לינדזי." [לא היה לי איך לתרגם את גוספל, אז כתבתי יכולות ><] הסרט גרם ללינדזי לחשוב על ילדים משלה, למרות שזה משהו שקרוב לוודאי יקרה רק בעתיד הרחוק. "אני לא יודעת אם אני יכולה לקבוע זמן כי אז יהיה לחץ לעשות את זה וכישלון אם לא אעשה את זה," היא מסבירה. "זה לא צריך להיות קשור לזה. צריך פשוט לדעת שאתה מוכן." "חוץ מזה," היא מוסיפה, "אני עדיין צריכה להיות אחרית ולדאוג לעצמי והחזיר את ה[צונזר] לשורה ולקנות בית." ולעבוד על שכנוע הוליווד שהיא שוב העסקה רווחית. לינדזי מבינה שזו לא דרך קלה, "אבל אני יודעת שאנשים לא היו הולכים לצפות בסרטים שלי אם לא הייתי גורמת להם לצחוק או לבכות. אני חושבת שזה עניין של למצוא את הדבר הנכון.[תפקיד אולי?] אני בטוחה שהתפקיד הראשון שאני אעשה [בסוג של קאמבק] לא יהיה זה, אבל בסופו של דבר זה יבוא." "זה מה שהעסק הזה," היא ממשיכה, נשמע כמו גבירה מתעשית הסרטים – ואולי, כשברשותה 10 שנים מאז שכיכבה בסרט אבא מתארס, זה מה שהיא. "הוא בונה אותך כדי להרוס אותך ואז צופה עד כמה תוכל לחזור." "אני לא כל כך מודאגת. אני לוחמת," [פייטר יעני חחח], לינדזי אומרת, מסיטה את שיערה הארוך אחורה. "אני מוכנה לאתגרים, ואני לא ארגע." [??] סורי על החרא תרגום >< לפחו

LindZiv Cohan

New member
חתך אותי באמצע-

לפחות אפשר להבין מזה משו.. עכשיו אני רואה שנשמטו לי אותיות פה ושם, אז סורי על זה חח... אני עייפה אז תבינו אותי חחח

NoOop

New member
Jחחח :]

על מה את מדברת? אני קוראת רק צוחקת מהתגובות שלך לעצמך חח וואי אחד הראיונות הטובים :)

LindZiv Cohan

New member
חחחח כי תפוז חתכו לי את ההודעה באמצע../images/Emo3.gif

וכן, הראיון שכולנו חיכינו לו, סופסוף היא מודה!

Shiri from the block

Active member
מגניב! ראיון חמוד לגמרי../images/Emo113.gif שמחה שהיא הודתה סוף סוף../images/Emo9.gif כשאני אגיע לLA אני אגנוב את לינדזי לעצמי!../images/Emo3.gif

למעלה