סופ שבוע נעים ונהדר לכם!

magenta73

New member
סופ שבוע נעים ונהדר לכם!

אני הולכת ומתכוננת למסיבת רווקות של חברה טובה טובה שלי... היום הרווקות, ראשון החתונה... כולי ריגושים! אז אושר ואהבה! צרפתי ציור קטן כזה, שעשיתי לה, בהשווצות...

סחטיקה על הציור../images/Emo70.gif

ותבלי בנעימים.... מקווה בשבילכן שדאגתם לחשפן!

magenta73

New member
איזה חשפן ואיזה בטיח

זה מה שקורה שמי שמארגן את המסיבה הן שתי מורות לחינוך מיוחד... היו משחקי חברה... וכמעט הפך לערב שירה בציבור עם שרלה שרון... העיקר שאני הגעתי והתחלתי להזיז שם את הבית בשביל שיהיה בכלל אפשר לארח עשרים בנות. ואף אחת לא הזיזה את הזרת הקטנה שלה בלעזור לסדר ולנקות חוץ ממני ושתי חברות שלי. ואי איזה עצבים חטפתי. העיקר שנגמר!

ואני חשבתי שרק גברים אוהבים לאכול

אז אני מבין שזה היה מפגש חברתי ואוכל.ולזה קוראים מסיבת רווקות . ואני חשבתי שזה כמו שהגברים עושים מסיבת רווקים יותר בעל אופי מיני .

magenta73

New member
אז חשבת...

נראה לך שרק גברים אוהבים לאכול? נשים מתות על אוכל, מתות על שוקולד.... גררר.... אבל נשים הן גם פולניות ולא אוהבות תחת גדול... מה נעשה... פועלות כנגד צו ליבנו ועם צו האופנה... ביסורים קשים יש לציין. אני אישית לא, אבל כולן כולן טוב, לא כולן, רובן בדיאטה... ויש גם מסיבות רווקות עם חשפנים וכאלה, אל דאגה. זה במקרה היה כזה... אני בכלל בעד לצאת לפאב ולהשתכר עד צאת הנשמה... אבל זאת אני...

magenta73

New member
כן, הא...

לא משנה. העיקר שעבר. כבר כמעט נגמרו לי כל החברות הרווקות....

אז את תדאגי....

למסיבת רווקות שלך..... למרות שזה שכולן מתחתנות גורם למסיבות שלהן להיות יותר "שובבות"

../images/Emo32.gif פורום הראל סקעת בתפוז!../images/Emo60.gif

הנכם מוזמנים לפורום הראל סקעת בתפוז!
כולם מוזמנים לפורום של הזמר המוכשר - הראל סקעת!
בואו איתנו לחכות ולצפות לסינגל הראשון ולהשתתפותו במחזמר "מי שחלם"!
http://forums.tapuz.co.il/skaat
המשך יום נעים!
*פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום*

למעלה