סופ"ששששששש

SILVER LADY

New member
סופ"ששששששש../images/Emo9.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

אההההההההה!!!!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יהיה שבת, בלי לימודים! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..ההברקות שלי בכלכלה, ושאני צריכה רק סמסטר אחד באנגלית הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא התרגשתי ממש התעצבתי מעט כי.. התעצבנתי על.. עצמי! רציתי פטור מאנגלית. ועל הרכבת והאוטובוסים האלה אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...אף אחד בערך בכיתי מעצב/אושר כי.. בכיתי מעייפות הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.."יש כאן ריח של נקניק לא כשר!!!!"
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."את הסטודנטית הכי מגניבה פה זה בדוק" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי הולך טוב בלימודים
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשבת עד אחד בלילה לפתור תרגיל בסטטיסטיקה
ולקרוא את כל החומר בדיני עונשין הסרט הכי טוב שראיתי..בן המלך והעני המקום הכי טוב שאליו יצאתי..תחנת רכבת ת"א מרכז
אהה בעצם לסזאר בפארק במדע משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..ספרים ומקראות
ושכר לימוד
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ליהי,שלומי,יובלי,שני,עידו,ורה,עדי,יוסי. התודה שלי השבוע היא ל..עידו פורת, המרצה הכי מגניב בקמפוס
פינקתי את עצמי השבוע עם..שני מאמרים בדיני חוקה. מאכל השבוע שהיה הוא..מים בטעם לימון אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "משפטנים ונהנים
" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."הנך יפה" עידן רייכל. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."והכל זה, כן הכל זה רק מאהבה" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כמה אנשים עם הצתה מאוחרת הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..כדי שהוא לא ייגמררררר. ושאני אנוח ואהבה קצת עם אנשים שאני אוהבת! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אסף,ייטב ויובלי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אימון סופסוף - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לסיים את העבודה בדיני עונשין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..את עצמי במצב של מנוחה! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

SILVER LADY

New member
../images/Emo99.gif את פשוט מדהימהההההההה../images/Emo70.gif

הלכתי לתחרות

belledejour

New member
כמה זמן לא סיכמתי שבוע../images/Emo3.gif../images/Emo192.gif../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. רביעי נראה לי כי.. הייתי כל היום בשבט והכנתי את טקס רבין עם הבנים בגדוד
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הגעתי להחלטות שהייתי חייבת להגיע אליהן. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא יודעת אם זה נחשב למרגש, אבל הכלבה שלי מתחילה להזדקן (לא רק מתחילה) ואנחנו לא יודעים אם שווה להשאיר אותה בחיים בסבל...
התעצבתי מעט כי.. חשבתי על חיים בלי ביאנקה
התעצבנתי על.. אמא, שכל הזמן צריכה להזכיר את זה
ועוד כמה אנשים
אבל בסוף סלחתי כי .. נו מה, זה צריך לקרות באיזשהו שלב, היא צודקת
התאכזבתי מ... אביתר כי... אני קציר בנג'י ויואבי ישבנו שעה וניסינו לפתוח כפיתה שלו
בכיתי מעצב/אושר כי.. ביאנקה
אוף.
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הכול עם הגדוד.....
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. גרררררררר...
||| "מי האדיוט שעשה את הכפיתה הזאת?!" "אביתר". ||| גרטל שר: I wanna have your babies ||| פאצ'ה... כל מה שיצא לילד הזה מהפה...
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. למדתי לקחת דברים יותר בקלות
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרוץ ככה אחרי עדו כדי להחזיר לו
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. עמק רפאים, השבט משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הולכת לקנות מחר בבוקר
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
גדוד ליעד שבט משואות אימפריה
התודה שלי השבוע היא ל.. גדוד ליעד!!! וטללולו
פינקתי את עצמי השבוע עם.. יותר מדי שוקו
מאכל השבוע שהיה הוא.. שוקו! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא יודעת... זה מצחיק, תמיד אני יושבת ומסכמת שבוע, ותמיד אני נזכרת רק אחרי שאני שולחת חצי מהדברים ששכחתי לרשום
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. I wanna have your babies, me love, שמור על העולם ילד, לבכות לך
אלבום השבוע שהיה.. לא היה ממש משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. I'm sorry I can't be perfect הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. עצבים, אנשים מעצבנים *אהמ ניר, אהמ* הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אישן כמו שצריך ואראה את כל החברים... כי נמאס לי מהמשפחה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הגדוד! ואין עוד מילה להוסיף! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. פעולה שווה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל הגדוד
חחח, טיפה חפרתי על השבט
לא נורא
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו

SUFA theOUEEN

New member
באא ליי מוקדםם..../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..נמממ שלישי,רביעי,חמישייי שישי כיי שלישי-יוםם אחד המצחיקים בגרפיקהה רביעי-מקווה של בת דודה ורכיבהה חמישי--חתונההה הכיי כיפיתתתת בעולם והיוםם כי אימוןן טוב!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..נממ החתונהה אתמול והאימון!והמבחן בהיסטוריהההה.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חח השתחררנו,השיחה היום עם צ'וצהה התעצבתי מעט כי..
בגלל מה שקרה התעצבנתי על.. נוובאדיי אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...עצמייי כי אניי פשוט סתומה!! טחח בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב בשניי וצחוק אתמולל ושלשוםם הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כל השבועע בעיקר אתמול ושלשום מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..|סדגש"מה זה??כל שבוע את באה עם תסרוקת אחרת,חולצה אחרת ושמיכה אחרת,"בחווה : ו-נממ ככה זה בנותת את לא יודעת??סליחהה??
, ו-"כוסיתתתתתת"חחחח בחתוונהה היה פשוטט קורע! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סתםםםםם לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקוםם היום לאימוןן אחריי חוסר רב בשינה,ללמוד כל כך הרבה להיסטוריה הסרט הכי טוב שראיתי..מממממממ לא יודעתת שכחתי תשם משוו עם אישה שמתחזה לפסיכולוגיתת ביאס 1 המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה,חתונה,קניון
,טיולל אופניים עכשיו עם איבווש משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..ממ נעליים לאירועע ,2 חולצותת ווו,אולי אוכףף בדרךךך
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אבאא כל כךך,חיים! התודה שלי השבוע היא ל..אבאא פינקתי את עצמי השבוע עם..אחלה רכיבותת לאחרר משברר..
מאכל השבוע שהיה הוא..סלטט כרוב עם רוטבב בלסמיי
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?מממ"פוטייי"חח תורכים שכאלהה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..שירי חתונה!! אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."רקק פתחי את ליבךך שוב כמוו פעםם.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה..ממממ ראשון ,שני הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יתחרה אבלל בסוף לאא
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..סופייי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..יומולדת בשניי ואימון בשניי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..ממממ שתימשך השביתתה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..המוןן
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו הודגש באמצעות מדגישומטיק

shir308

New member
וואי כבר?!?! חחח../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אממ כל השבוע היה טוב!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..רכבתי מלאאאא
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..??? התעצבתי מעט כי..אני שמחה טבעי!
התעצבנתי על.. ידיד שלי שהחליט להיות מפגר אבל בסוף סלחתי כי ..מה לעשות חמוד
התאכזבתי מ... כי...----- בכיתי מעצב/אושר כי..------ הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..רכילות קטנה שקפצה לאוזני (חחח) מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..שהשתפרתי
(המבין יבין) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..יש ישיש יש!!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...טוב לא6 צריך להגזים
הסרט הכי טוב שראיתי..נמנמ החופשה המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה והבית של חברה שלי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..קיבלתי ציוד הברשה מ=ה=מ=ם!!! אני סוגדת לדודים המדהימים שלי!!! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..את הדודים המאמי שלי!!!! התודה שלי השבוע היא ל..דודה ,שלי, גל, שירלי תמשיכו לבד.... פינקתי את עצמי השבוע עם..ציוד הברשה חדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ישישישיישיש מאכל השבוע שהיה הוא..פאסטה? אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?יש יש ישיש יש! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אמ...איזה יום שמח לי היום? אלבום השבוע שהיה..לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..איזה יום שמח לי היום! הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהנה מהתחרות בניר דוד (צפייה בסלבד!) השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מה?!

סופ"ש הגיע../images/Emo70.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שישי כי..בייתי לראשונה בתערוכת כלבים, והכל שלי השתתף...!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שהתערוכה נגמרה יותר מוקדם ממה שחשבו
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הכלב שלי זה
התעצבתי מעט כי.. אבא ממש התעצבן עליי
התעצבנתי על.. הרבה אנשים
אבל בסוף סלחתי כי .. או כי הם חמודים וביקשו סליחה או שלא סלחתי
התאכזבתי מ...אבא כי...הוא התעצבן עלי בלי סיבה
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי!!!!!!!!!
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..הטיול עם כל פרשי מחוז צפון
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..את בבון..חח
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ---
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... עלות עוד פעם על פופקורן..חח
הסרט הכי טוב שראיתי..אביבה אהובתי
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..התערוכה והטיול
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא קניתי, אבל שילמתי על התערוכה של הכלבת שלי
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מיה
התודה שלי השבוע היא ל..חן ומיה
פינקתי את עצמי השבוע עם..---
מאכל השבוע שהיה הוא..מחית ירקות
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?יהיה טוב
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..הכל יהיה בסדר
אלבום השבוע שהיה..---
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."יהיה טוב, יהיה טוב כן.."
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הכעס של אבא עליי
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אמצא איך לסוע לבר מצווה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..--- השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע..טיול עובדים
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..כנ"ל
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אממ.....יש הרבה..חח סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): עדיין אין לי תמונות מהתערוכה, כשיהיה אני אשים!

2STRIPE

New member
../images/Emo42.gifבא לי ../images/Emo3.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..בעיקרון כל השבוע אבל בעיקר היום שלישי ושני
שני רכבתי על טוסטוס הנשמאמי (
) ועבדתי על משהו שוהא בערך פליינגצ'יינג.. אז אחד המדריכים הציע לי ככה וככה ולעשות ככה וככה (רכבתי לבד והוא סתם הסתכל..) אז ניסיתי והלך דווקא חח לא תמיד אבל הלך
שלישי - שיעור קפיצות.. היה ממש נחמד רק חבל שטוסטוס עוד פעם התחילה לפרוץ לי שוב
היום - אני לא יהיה שבוע הבא אז עשיתי היום שיעור השלמה
קפיצות חח הרווחתי
והיה ממש מוצלח
עם אמא (
) זה השג בשיעורי קפיצות
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..חווה, טוסטוס, כל מי שבא לחווה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חחחח אתמול נסענו לשדה תעופה להביא את דודה שלי (היא הגיעה לחתונה..) אז בדרך חזרה לאוטו מצאתי 20 ש"ח חח סבבה, היום הלכתי להביא את המפתחות של האוטו ומצאתי עוד 20 ש"ח חחחחחח
התעצבתי מעט כי.. על אמא
התעצבנתי על.. אמא.........
אבל בסוף סלחתי כי .. בסדר לא נורא......
התאכזבתי מ... כי...><
בכיתי מעצב/אושר כי.. חח מהסרט עלו לי דעות אבל לא יצאו
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חחח ננסי שלי
חחח הרצתי אותה בחוץ לפני שעה ואז היא מרוב התלהבות בגלל שהיא חצי עיוורת נכנסה באיזה כיסא בגינה
חחח היא כ"כ חמודה!!!!!!!!!!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..What Is Close With U? חחחח מהרדיו
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הלך לי עם טוסטוס
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב הוים|מזיע
הסרט הכי טוב שראיתי..פליקה
סרט כ"כ טוב!! צריך לראות מתי יש לו ש.ח.
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה.. שדה תעופה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..חחח הרווחתי 40 ש"ח
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..כל מיני
התודה שלי השבוע היא ל..כולם
פינקתי את עצמי השבוע עם..וופלים
חחח שמעתם/ראיתם אריזת "חיסכון" שיש בקופסא 6 חבילות של וופלים
זה כ"כ מצחיק!! חחחחחחחח
מאכל השבוע שהיה הוא..וופלים
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?השבוע שלפני החתונה
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..><
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לא יודעת
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום(
)
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יכאל כמו שצריך
חחח מחר יש על האש
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..כל מי שהיה בחווה
טוסטוס
השבוע שבפתח (מראשון):
משהו שאתם מחכים לו השבוע..החתונההה!!!!
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני ילך לרכב על טוסטוס השבוע, ולראות את הסוסה שלי מסופרת!!! מאוד כדי לו לספר אותה מחר כמו שהוא אומר!!
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אליניב!!!!!!!!! חחח שנים שלא ראיתי אותו!!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): סורי מאירה אבל הייתי חייבת
(אם את בכלל רואה את זה
(מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

segev 007

New member
סופ''ש מעולה!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שיש אמיון קפיצות עם זוהר מעולה!!!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..יום שיש! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. < התעצבתי מעט כי.. בחווה.......... התעצבנתי על.. כל מיני אבל בסוף סלחתי כי .. לא יודע עם סלחתי זה מעצבן אותי עד עכשיו! התאכזבתי מ... כי...מהמקרה ביום שניה ,ומהרבה אנשים מהחווה! בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יציא ביום שלישי! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא זוכר! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי הרבה ועבדתי קשה! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לבוא כל יום לחווה ב9 הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..עם חברים ולחווה! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מלא סנביצ'ים במקולת
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..זוהר וקפלן! התודה שלי השבוע היא ל..קפלן וזוהר! פינקתי את עצמי השבוע עם..מלא חווה ומלא רכיבה והרבה חברים!! מאכל השבוע שהיה הוא..ארוכת שישי=אוכל סיני יאמיייי
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?''המרחב הפתוח'' שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..הרבה שירים מי מיה
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום חמישי!!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישן מלאאאאאא
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שעיור קפיצות אחרי שבועים של פגרה! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לקנות ציוד רכיבה כבר.... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..יש הרבה.....

The Bitter End

New member
[=

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי, רביעי וחמישי כי זמן איכות עם המשפחה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אע הרבה[= הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אין לי רגשות, מוהאהא. התעצבתי מעט כי.. יצאתי סתומה לפני המון המון זמן ואני עוד מלקה את עצמי על זה, דיר לורד. התעצבנתי על.. אף אחד. אבל בסוף סלחתי כי .. --. התאכזבתי מ... כי... כלום. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. "את לא רואה שודדי הקאריביים?" "כן, זה הפרסומות" ~אחרי שעתיים~ "היי! אין בערוץ הזה פרסומות באמצע סרטים.. oh you!" מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לאזוכרת. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי אפיתי:| כמה עצוב! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום, כיף לישון. הסרט הכי טוב שראיתי.. משהו עם אומה תורמן, פסיכולוגית וסקס. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הקניון? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אנחנו משפחה מבוססת, אתם יודעים, לא קל להכניס אותנו למינוס בבנק. אבל אם בקניות עסקינן אז אע, יותר מדיי דברים מזארה. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. היומולדת של סבתא[= התודה שלי השבוע היא ל.. אמא, פיצי. פינקתי את עצמי השבוע עם.. שינה מרובה. מאכל השבוע שהיה הוא.. כרוכיות גבינה איי גס. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "התנהלות גרועה בזמן קיום יחסי מין" סתם, נו, תמיד רציתי לקרוא ככה לסרט! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. [Babyshambles- I love you[but you're green אי אפשר שלא לאהוב את המסומם הבריטי שעושה את קייט מוס. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Stop and wait a sec When you look at me like that My darling what did you expect? I probably still adore you With your hands around my neck Or I did last time I checked 505-Arctic Monkeys הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אע, כלום. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. פיצ. | השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לא יודעת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. גם את זה אני לא יודעת. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אנערף. - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): 2 בנות, פיצה אחת. הודגש באמצעות מה שנשאר מהדם של הילדים הקטנים מכל הסופ"ש הקודמים, ג'יזס הוא מתחיל להיגמר

SILVER LADY

New member
להלהלה =]] כוסיטט שלמותי שלי =]]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. שישבת =] כי..תחרותתת =] ולראות את כולם וצחוקים מטורפים שכאלה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..התחרות =] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חזרתי להתחרות אחרי פאקינג חצי שנהההה ויותרר=] כ"כ התגעגעתיי התעצבתי מעט כי.. שטויותת התעצבנתי על.. נוייי חחחח
אבל בסוף סלחתי כי .. זאת נויקה
התאכזבתי מ... כי...סתם שטויות =] בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוקקק!!ביומיים האחרוניםםם הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חחח הכי מצחיק היה בהליכת מסלול היום
- אחרי שריסקתי את חצי המסלול הראון כי החזקתי אותה חזק מידיי אז הלכנו הליכת מסלול ואז אמרתי כזה למורקה "יודע מההה???!עכשיו אני יזיז אותה ולא ייגע לה בפה"אז הוא כזה "נראה אתך גברררר"[ והצלחתי=] ]
זה היה מצחיק במציאות
- וגם שעדנה אמרה לי כזה "מאי את כמו פלמינג קטנה וקומפקטית"נועה:"ו..ש ח ו ר ה"
חחח וגם הנסיעות אתמול
המחצות לישמההה
אההה וגם שגלית חולי באה לשיין ואמרה לה שהיא צריכה להוריד 50 ק"ג
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..כל המחמאות על קוקי =] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. המסלול האחרון היום היה בנזזזזונהה =] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...יומיים המטורפים האלה אחרי שינה של שעה ביוםם במשך שבועייםם
הסרט הכי טוב שראיתי..ממש לא היה לי זמן לזה
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..קריון חווה ונירדה =] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..תיק וכרטיס זיכרון לפלא ואת הכסף לתחרות
ושנויקה שילמה בבורגר קינג הכי מעפן בארץץ
אבל אני לא במינוס
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..וואו מלאאא הכי אבל את זורקה נויקה מורקה שייניקיטה מיכ עמיתי
התודה שלי השבוע היא ל..כנ"לל ולא החמודים שהחמיאו לשמנההה =] פינקתי את עצמי השבוע עם..דיאאטההה
סתםם שוקולדד מאכל השבוע שהיה הוא..פרסטו..אל תאכלו שם!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?טירוףףף שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..קיס ביי א רוססס=]התאהבתי
אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..קצת אכזבות..אבל שטויות הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יתחרה והתחרתי והיה מעולה =] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..כל אלה שאזכור לטובה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ממ רכיבות, שיעורים =] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..גם... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..לא מישו מיוחד
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו

Trauma Queen

New member
מאי יא מהממת!אתן כאלה מושלמות יחד../images/Emo129.gif

למי שלא יודעת זאת נעה מאושה. יא שחורה אחתXD

למעלה