אני יודעת שיום ראשון../images/Emo9.gif
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..ראשון, שני, רביעי, חמישי, שישי, שבת. כי..ראשון- רכבתי לבד על שלוק
, שני- רכבתי בשיעור והיה מעוללה
,רביעי- רכבתי בשיעור והיה נחמד..., חמישי-רכבתי על שלוק לבד והוא הלך מעולה וענברוו קנתה לי מתנה קטנטנה
, שישי- רכבתי שוב לבד והיה מעולה גם ושחי באה אליי
, שבת- היתה תחרות חמודה וראיתי את אלו
, ואת מיכי
. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..כול הרכיבות, והתחרות. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הררכיבות. התעצבתי מעט כי.. התחרות לא הייתה משהוו.. התעצבנתי על.. נוובאדי אבל בסוף סלחתי כי .. - התאכזבתי מ... כי...- בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חח לראות את ענברו עם המתנה, ולהיות עם אלה בתחרות
, מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..חחח מללא עם אלה. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי כול השבוע כמעט. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להגיע ולרכב כול יום ולהתנדב. הסרט הכי טוב שראיתי.."החופשה" חחח
, אחד ה-טובים. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה, נירדה, משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הספר על הסוסים,פיג'מה
,גרביים לרכיבה. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ענברו
, אלה
,מיכי
,שחי
, שיר
,טל
, הורים
, שלוק
. התודה שלי השבוע היא ל..אותם אנשים ^^^^ פינקתי את עצמי השבוע עם.. המתנות לעצמי
ואורורו
מאכל השבוע שהיה הוא..מממ, צ'יפס?
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?אינלי מושג, שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..כול מיני. אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כמה דברים קטנים , שהרתיחו אותי נורא.! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..הוא נגמר והיה אחלה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..שלוק!, שיר, שחי, וענברו! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לרכב, ולקפוץץץ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעורי קפיצות טובים, ועוד כמה דברים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..ממ עדידה, שתבוא כבר ררררררר. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה