סופ"ששששששש

Lulinelo

New member
מאיוששששששש

אניייייייי אוהבת אותךךךךך!!!!!! מדהימההה אחת פשוט מושלמתת!!!!

gili600

New member
צוחקת רק כדי לא לבכות.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. אוף יום כי.. שבוע חראא הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיחה עם מיה, רכיבות מעולות על רינגו הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כלום התעצבתי מעט כי.. בכל זאת זה נגמר התעצבנתי על.. כולם!!! כל הרוע, הזלזול, היחס! אבל בסוף סלחתי כי.. לא ממש.. התאכזבתי מ.. עצמי כי... לא הצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך וגם כי לא עליתי על לונה בחזרה בכיתי מעצב/אושר כי.. מכאב בגלל הנפילה ובערב הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. השיחה עם מיההההה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "היי! לפחות את לא טעמת את החול של המגרש", "גילי, את יודעת שהארכובות שלך לא שוות נכון?" וכל השיחה עם מיה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ממש לא. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לכולם. הסרט הכי טוב שראיתי.. "קבורים חיים" המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. מיה!! וחגית התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. שיחה של יותר משעה עם מיהה מאכל השבוע שהיה הוא.. תאפוז! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? נפילה, פרידה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. נפילה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. נגמר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. מיה, רינגו השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. צ'אפס - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. הדיסק ממיה יגיע? (לא ממש הגיוני) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מיה, רינגו, אבישי
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הייתי חייבת!

MAYA 4827

New member
אוקיי, אז פעם רציתי להיות דוגמנית שוטי לונג'.

לא מוסיפה תמונה שלך כי אני פוחדת מהתמונות אם הבצק..

שבוע מטורף...

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:
רביעי חמישי- סביון ות"א עם גיסתי, חמישי בערב- יציאת צוות הדרכה, שישי- הפנינג פתיחת שנה של המועצה, שישי בלילה- לילה לבן, שבת בערב- טקס פתיחת שנה של הסניף!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:
רביעי וחמישי דפנטלי!!!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. :
טקס רבין,טקס פתיחת שנה רשמי...
התעצבתי מעט כי..:
הסתבך יותר מדי...
התעצבנתי על.. :
על החוסר גבולות הזה..
אבל בסוף סלחתי כי ..:
לא סלחתי. זה עבר כל גבול
התאכזבתי מ... כי...:
לא היה אימון...
בכיתי מעצב/אושר כי.. :
...
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:
יציאת צוות למקס ברנר
, ורביעי בלילה עם גיסתי.
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:
"אין לך מושג כמה"... וווו... "אין מה לעשות, כשנמצאים עם המשפחה האמיתית, באמת מרגישים בבית. הנה תראי אותי ואת גיא, ממש יכולים להתקלח ביחד"...
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. :
הספקתי הכל...
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... :
לא ישנתי השבוע לילה אחד בבית...
הסרט הכי טוב שראיתי..:
לדפוק חתונה
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:
סביון, ת"א, ומקס ברנר בנמל
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:
אוכל במקס ברנר, ובגדים אבך עוד לא מינוס
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..:
גיאצ'ו, רונצ'ו, וכל הסניף\משפחה המדהימים האלה...
התודה שלי השבוע היא ל..:
^^^ שהיו איתי 24\7 בשבוע האחרון, ולא נמאס להם לרגע... (כן, גם בארבע וחצי בבוקר לא נמאס להם)...
פינקתי את עצמי השבוע עם..:
מלא יציאות...
מאכל השבוע שהיה הוא..:
קוקי שיייק ובננה ספליט
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
מכבי 24\7
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..:
לראות את האור...
אלבום השבוע שהיה..:
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:
We are family...
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:
את הרגל שלי, ואת מה שקרה ביום שני...
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:
כל כך באלי לישון...
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..:
גיאצ'ו, רונצ'ו, דניאל הרוסי וכל הסניף\משפחה המדהימים האלה...
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע..:
אימון סוף סוףףף!! ועוד משו קטן
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..:
^^^
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..:
האנשים מלמעלה..
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):
(מוזמנים להוסיף שאלות..)
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

MAYA 4827

New member
נמנמנמנמ

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. דפנטלי היציאה היום, כלכך הרבה מצב רוח טוב וכל כך הרבה אנשים מדימים
, ושיחת נפש.. וטניסס!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. היציאה היום!!!!! ורכיבות, ובצפר, ושיחות הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. "את פשוט לא מבינה כמה אני מתגעגע, זה הרגשה שאי אפשר לתאר במילים..
"(הוא באמת חושב שאני לא מבינה?) התעצבתי מעט כי.. למה אי אפשר פשוט להיות רק ידידים?! התעצבנתי על.. נפלה ללואיס הפרסה היום באמצע האימון.. למה חייבים לקפוץ בשבת וראשון ב 9 בבוקר? עכשיו גם לא הלכתי לישון אצל חברה עם כולם, וגם אני קמה מחר מוקדם כדי להתקשר לבדוק אם המפרזל הספיק לבוא היום, ואם לא אז אני לא קופצת מחר וסתם הפסדתי היום! אבל בסוף סלחתי כי .. לאלאלאלאלא!!! התאכזבתי מ... כי.. ממנו, כי לא נפגשנו. פשוט לא יוצא בכיתי מעצב/אושר כי.. לא הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. דפנטלי היציאה היום!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אתם תמיד נראים טוב ביחד" "בן: אני שם כסף על מיה.. ניווה:מעניין למה" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לואיס, אני פשוט גאה בנו, הוא מחזיק את עצמו כלכך יפהה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... קום לרכב/לבצפר הסרט הכי טוב שראיתי.. לא זוכרת תשם המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. באולינג!!! חחח אחרי זה אני כזה חוזרת ורואה שיש לי 130 נקודותת!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מכנסי רכיבה, סבונים ומברשות ושטויות כאלו משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עדי,ירדן יהב, הדס, שקד, יעלל(!!), הדר, לוטין, בן, אנה, אמילי, גון!! התודה שלי השבוע היא ל..דידוש, אל שיחה ארוכה וכיפית, ירדני שתמיד פה, וגון שסוףסוף קיים תהבטחה פינקתי את עצמי השבוע עם.. קצפתת!!! מאכל השבוע שהיה הוא.. קצפת וצ'יפס אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? גלגל מסתובב שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. היו הרבה אלבום השבוע שהיה.. של בויס לייק גירלז משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לפעמיים אני עצוב ולפעמיים שמח הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כמה דברים מיותרים. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יישן, אבל לא....אם אני לא יירכב מחר אני נשבעת שאני ירביץ למישו!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. מלעמלה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הלווין!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. חח שנמצא תחפושת, להשיג הרבה ממתקים!!! ולראות את הדר בתור M&M -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מוזר, אני לא רוצה לראות אותו, אני יודעת שאני סתם יתאכזב. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): כי אין לי כוח להוריד מהיום למחשב (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

גולע

New member
אני יודעת שיום ראשון../images/Emo9.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..ראשון, שני, רביעי, חמישי, שישי, שבת. כי..ראשון- רכבתי לבד על שלוק
, שני- רכבתי בשיעור והיה מעוללה
,רביעי- רכבתי בשיעור והיה נחמד..., חמישי-רכבתי על שלוק לבד והוא הלך מעולה וענברוו קנתה לי מתנה קטנטנה
, שישי- רכבתי שוב לבד והיה מעולה גם ושחי באה אליי
, שבת- היתה תחרות חמודה וראיתי את אלו
, ואת מיכי
. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..כול הרכיבות, והתחרות. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הררכיבות. התעצבתי מעט כי.. התחרות לא הייתה משהוו.. התעצבנתי על.. נוובאדי אבל בסוף סלחתי כי .. - התאכזבתי מ... כי...- בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חח לראות את ענברו עם המתנה, ולהיות עם אלה בתחרות
, מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..חחח מללא עם אלה. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי כול השבוע כמעט. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להגיע ולרכב כול יום ולהתנדב. הסרט הכי טוב שראיתי.."החופשה" חחח
, אחד ה-טובים. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה, נירדה, משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הספר על הסוסים,פיג'מה
,גרביים לרכיבה. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ענברו
, אלה
,מיכי
,שחי
, שיר
,טל
, הורים
, שלוק
. התודה שלי השבוע היא ל..אותם אנשים ^^^^ פינקתי את עצמי השבוע עם.. המתנות לעצמי
ואורורו
מאכל השבוע שהיה הוא..מממ, צ'יפס?
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?אינלי מושג, שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..כול מיני. אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כמה דברים קטנים , שהרתיחו אותי נורא.! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..הוא נגמר והיה אחלה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..שלוק!, שיר, שחי, וענברו! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לרכב, ולקפוץץץ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעורי קפיצות טובים, ועוד כמה דברים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..ממ עדידה, שתבוא כבר ררררררר. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

shirli0811

New member
באיחור,פפף איזה שבוע מגעיל :||../images/Emo10.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי,חזרנו הביתה, לראות סוסים הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שאחי יצא מזה בשלום הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הדודים והחברים "שירלי את גיבורה" , "שירלי את חזקה" התעצבתי מעט כי.. הוא כמעט נקלח ממני ואני כ"כ אוהבת אותו, יותר מידי צרוות בשבוע אחד התעצבנתי על.. השמועות של אנשים אבל בסוף סלחתי כי .. לא סולחת, זונות התאכזבתי מ... כי... גלעד כי הוא נעלם בכיתי מעצב/אושר כי.. רציתי כ"כ לבכות ולצעוק לשמיים, חבל שאני לא בוכה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הרופא: "כל המשפחה שלך דפוקה, רק לך יש טיפה שכל בבית הזה.." מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אחות במשרה מלאה" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא עזבתי את אחי ואמא שלי עם כל הקושי והכאב לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להשאר 5 לילות בביה"ח הסרט הכי טוב שראיתי.. שוקולד המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ארומה בביה"ח :|| משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. קוראסון ושוקו של ארומה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כל מי שדיבר איתי התודה שלי השבוע היא ל.. ה' ששמר עליו פינקתי את עצמי השבוע עם.. שוקולד מאכל השבוע שהיה הוא.. שוקולדים והרבה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "בכאב היא נקרעת" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. יש מלאכים/אבי גואטה אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "יש מלאכים, ילדה גבוה בשמיים והם תמיד עלינו מסתכלים...." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. לישון בביה"ח הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אברח לסופ"ש בלי אף אחד על המוח אבל הוא נגמר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. יאיר אמא והאחיות
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעורי רכיבה יותר טובים משבוע שעבר :|| - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לצאת לאנשהו להתאוורר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לא יודעת סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

גולע

New member
כמה שאני אוהבתותך../images/Emo23.gif

זהווו הכול עבר בשלום תודה לה'.

למעלה