סופ"ששש

A t z a

New member
סופ"ששש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לילה- שיר השבוע לא של לילה- השיר המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- תמונה שבא לשים-

n a a m a2

New member
../images/Emo27.gif

שיר השבוע של לילה-לא כל הנוצץ זהב שיר השבוע לא של לילה- Believe Me- Fort Minor השיר המאוס של השבוע-
משהו שעשה את השבוע-יומולדת לחברה
משהו שהרס את השבוע-
תמונה שבא לשים-

Gali 135

New member
../images/Emo205.gif

שיר השבוע של לילה-besame mucho שיר השבוע לא של לילה-שיר בעיפרון-בית הבובות השיר המאוס של השבוע-אל תשחק איתי-נועה פארן משהו שעשה את השבוע-טיול שנתי
משהו שהרס את השבוע-מבחנים
תמונה שבא לשים-

תשובות ../images/Emo70.gif

שיר השבוע של לילה-מחיר האושר שיר השבוע לא של לילה-פאבלו רוזנברג - חיכיתי לך השיר המאוס של השבוע-אין משהו שעשה את השבוע-יום חמישיייי היה מצחיקקקק
משהו שהרס את השבוע-אין תמונה שבא לשים-

A t z a

New member
עונה../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לילה-הביצוע שלה משירה בשידור ל"מתחת לשמיים"...אני דבוקה אליו בלי שיהיה לי אותו אפילו
שיר השבוע לא של לילה-הפכתי אבן,מסתובבים,תמיד אוהב תמיד נפגע השיר המאוס של השבוע-קבל משהו שעשה את השבוע-סתם היה שבוע סביר כזה משהו שהרס את השבוע-משהו קטן ביום רביעי והיום
תמונה שבא לשים-לא בא

Unknownway

New member
!!!

שיר השבוע של לילה-בלב הסערה
שיר השבוע לא של לילה- Mike Brant - Au pays de ma maison...חחחח השיר המאוס של השבוע-וואלה לא יודע משהו שעשה את השבוע-שום דבר מיוחד משהו שהרס את השבוע-גם תמונה שבא לשים-לי בא!

../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לילה-דנה הדביקה אותי עכשיו לשיר שלה
בייייייייץ'! (למה ביץ'? כי אני דבוקה לקטע של יוני
) שיר השבוע לא של לילה-Total eclipse of the heart..בביצוע של צ'נואה
ןשל עוד מישהו
השיר המאוס של השבוע-מי שמע מוזיקה בכלל!?!? משהו שעשה את השבוע-המבחן היום במתמטיקה,וגיא
משהו שהרס את השבוע-אמממ לא עולה לי בראש! תמונה שבא לשים-בא לי!

למעלה