סופ"ששש

A t z a

New member
סופ"ששש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לילה- שיר השבוע לא של לילה- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

שירי400

New member
סוף שבוע טוב ../images/Emo24.gif

שיר השבוע של לילה- la ultima noche שיר השבוע לא של לילה- Cascada- Every Time We Touch (slow).mp3 משהו שעשה את השבוע- הרבה דברים משהו שהרס את השבוע-שברתי בטעות משהו ממש יקר לי
בילוי השבוע-עם הגשם!!!! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- קיבלתי סוף סוף את הספה החדשה שלי , זה נחשב???:) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אמממ שיגרה תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולם

sivan449

New member
עוונההה

שיר השבוע של לילה-אין...*נסקלת*
שיר השבוע לא של לילה-אין.. משהו שעשה את השבוע-נולד לי אחיין
משהו שהרס את השבוע-הקשר שלי עם כמה אנשים התרופף בילוי השבוע- בבית חולים,בעבודה,מהה?? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-פעם בחיים (אלוהים ישמור) מה קניתם השבוע?-אוכל ומטריה (הגעתי למסקנה שאין לי אחת נורמלית) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ברית! תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכם

n a a m a2

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע של לילה- מחיר האושר שיר השבוע לא של לילה- Nelly Furtado ft. Timbaland - Promiscuous משהו שעשה את השבוע- יום שישי,היה מצחיייק משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-שישי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אין מה קניתם השבוע?- מעיל! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-מסיבת חומוס ובירה
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכלב שלי

שבוע מעפןןן

שיר השבוע של לילה- שמעתי רק רדיו וגם זה בקושי! שיר השבוע לא של לילה-Evanescence-call me when you're sober, Cristina Aguilera-hurt משהו שעשה את השבוע-לראות מלא אנשים שלא ראיתי הרבה זמן + נוסטלגיה מטורפת + אתמול בלילה היה נייס + הציון בספרות
משהו שהרס את השבוע-כללללל השבועעעעע. החל בעונש מטומטם שהענישו אותי בביה"ס על לא עוול בכפי (והייתי צריכה לעשות עבודה!), וכלה במבחן מעעעעעפן בהיסטוריה שלמדתי גרוע ביותר ובעוד דברים! בילוי השבוע-לא נראה לי שהיה ממש בילוי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אין מה קניתם השבוע?-שטויות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שיהיה יותר נורמאלי תמונה שבא לשים-לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-1. אני שונאת כימיה 2.הלכתי אתמול לבד 20 דקות ב-3 ומשהו לפנות בוקר ופחדתי ממש
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-מושקין
כפרעליו!

למעלה