סופ"ששש

SILVER LADY

New member
סופ"ששש ../images/Emo9.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

2STRIPE

New member
אניאני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifWIWI עם קובן../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..רוב השבוע
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..טוסטוס(?)
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ כולם
התעצבתי מעט כי.. על הסידור המטומטם הזה של השיעור
התעצבנתי על.. רחינה
אבל בסוף סלחתי כי .. מי סלח זה ממש מטומטם מצידם!!
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..בחווה
ולי
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..חיחי כל מיני
לא זוכרת..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. פחות או יותר הלך לי טוב עם טוסטוס
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות היום לWIIWI קטרן
הסרט הכי טוב שראיתי.. יצאת גבר וואו סרט כ"כ יפה
לי אהבתי
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה.. קניון.. לילו וברבי
ואולי מחר אל ינגו
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ברבי לי רוני
בר<לא מהחווה
> ינגוו!! וכל מי שהיה בחווה
פיצי!!
התודה שלי השבוע היא ל..אמא!!
פינקתי את עצמי השבוע עם..מחר עם חמין של אמא יישש <התרגשות
>
מאכל השבוע שהיה הוא..חמין של אמא מחררר
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"השבוע האחרון של החופש/שביתה"
נירא לי שבראשון חוזרים אולי..?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..Time Stands Still של The All-American Rejects
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לא יודעת
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..הסידור המטומטם הזה של השיעור
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יהנה ויבלה ויכין שיעורים סוף סוף
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מחר את ינגוו!! השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור קפיצות גבוהההההה!!!!!! מה שלא קורה בזמן האחרון
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..עוד שביתהה!!
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..WIWI!! בא לי לראות את נטעע!!!!!!! בואי למסןןן!!! נעשה וידיאו קטן כמו פעם
תכירי את בר!!!!

segev 007

New member
ניראה לי שאני שני....

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני ושישי אימוני קפיצות מעולים! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אימון בשני קצת לישון קמו בן אדם בחמישי שישי אימון ואז בערב מסעדהXD הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שכניראה אני יותא לחתרום בשבוע הבא
התעצבתי מעט כי.. לא יכולתי לללכת ביום חמישי לחנה! התעצבנתי על.. אמא אבל בסוף סלחתי כי ..אני יודע שהיא תקך אותי ביום אחר חחחחח התאכזבתי מ... כי...עצמי... בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..''עם קוסקוס הם כמו הקוסקוס של רני אז הם באמת גרועים'' חחחחחחחחחחח הרג אותי!!!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..היו כל מיני.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. יצא לי לרכב הרבה השבוע! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום כל בוקר ב7 הסרט הכי טוב שראיתי..רבע סרט זה נחשב? המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה ,עם חברים ,ומסעדה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..בשבוע הקרוב ציוד רכיבה לתחרויות! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..חיים וזוהר.... התודה שלי השבוע היא ל..זוהר.... פינקתי את עצמי השבוע עם..סושייי מאכל השבוע שהיה הוא..סושייייי ,ופירה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?''רוצה לישון'' שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..שכחתי איך קורים לו אבל הוא יפה! אלבום השבוע שהיה..<<<<< משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..>>>>> הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אף יום...... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישן כמו בן אדם סוף סוף! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..חיים ,זוהר.... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לסוע לחנה.... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..ליסוע לחנה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..לא חסר!

gili600

New member
יש להכניס נושא להודעה.

כותרת: סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. ראשון, שני, שישי כי.. שיעור עם רז, שיעור עם חיים ושיעור עם זהר
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיעור עם רז הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התעצבתי מאוד כי.. אין יותר וואן גוך התעצבנתי על.. אף אחד אבל בסוף סלחתי כי..
התאכזבתי מ.. כמה אנשים
בכיתי מעצב/אושר כי.. לקחו את וואן גוך הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. היום עם רייצ' מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "זה היה מעולה" , "עוד 4 חודשים אני חוזרת ואני רוצה לראות ריבועים פה!"...... ועוד שניים שלא ממש גרם לי לחייך אבל נחקק "אפילו המקום הזה גורם לי להזכר בו. אני מתגעגעת אליו." , "אני מתגעגעת לאיך שזה היה פעם. אליהם, למצב.." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שלושה שיעורים מעוליםם לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בבוקר
הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. בית של קפלן, לחווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. זהר, חיים, רז, רייצ'ל, שגב ועוד כמה.. התודה שלי השבוע היא ל.. רז פינקתי את עצמי השבוע עם.. שלושה שיעורים מעולים מאכל השבוע שהיה הוא.. מרק אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? ... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. Bartender משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אין יותר וואן גוך הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כמה אנשים מסויימים.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור ביום שני - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. נסיעה לחנה ונסיעה לחמד -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מיה
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): סרג'יו לפניי שהעלו אותו לקרון.. סתם כי הוא נראה מצחיק

גולע

New member
סופשבוע..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..ראשון,שני, שלישי, חמישי ושישי כי..ראשון-בקריה,שני- היה שיעור דרסז' מעולה, שלישי- רכבתי על בגס
, חמישי- שיעור קפיצות מעולה, שישי-רככבתי לבד. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעורים. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיעור קפיצות, והקולאג' של קרן
, ותמיכהה-ביעקר. התעצבתי מעט כי.. לא התעצבנתיי מעטטטט! התעצבנתי על.. 3 אנשים
אבל בסוף סלחתי כי .. סלחתי לאחד, כי הוא יתנצל, ונתן משהו מעצמו
התאכזבתי מ...ילד כי...הוא יצא חרא. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.."הייתי נותנת לו בעיטה בתחת"
."מה הקשר נענע?"
השיחות עם שירלי ואלה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."אני אוהבתותך מלא מלא" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. התגברתי על זה. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת ביום שישי לחווה. הסרט הכי טוב שראיתי.."קינג קונג"
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..נטינג. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אלה
,שיר
,ענברו|לבענק|,שירלי
,שחי
,הורים
, שלוק
התודה שלי השבוע היא ל..אלה, שיר,ענברו ושירלי. פינקתי את עצמי השבוע עם..טפוצ'יפס. מאכל השבוע שהיה הוא..שניצל. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?תמיד יש מישהו יפגע.. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..כול מיני של אברייל לאבין.. אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."you have a bed day..." הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלווווום!! למדתי מלא משבוע הזה.!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..מממ השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אלה וענבר.! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ממממ תחרות? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני יוכל לתת סטירה למי שפגע בי, ושיעורים טובים ותחרות מוצלחת. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אלה
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מייילאב
(מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

SUFA theOUEEN

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo192.gif../images/Emo99.gif../images/Emo186.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ממ ראשון-אימון מצויין עם רז,שני-אימון נחמד,חמישיי כי סתם יום התבטלות בחווה ורכיבהה מדהימהה על סופקיי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..ממ השיעור בראשון הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מרגש?!! התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על.. עצמייי והרכיבה שליי אבל בסוף סלחתי כי .. |סדגש לאאא
| התאכזבתי מ... כי...עצמיי כי רכבתיי הכיי גרוע שאפשר! בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצביםםםםם אתמול הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כל השבועע בחווה..חח שהערנו את קפלן עם ההקלטות.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."קומיי כבר יתולעתת קומיי"טחח,לא צריך לקחת קשה מדיי מבטיח שהכל יסתדר בסוף!!,השטיח בבית שלי מגיע לדלת למה?? הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ממש לאאא
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... |סדגש לקום כל יוםם כל כך מוקדם.. הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתיי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ממ חווה ,קניון משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..סווצ'ר,ג'ינס ונעליים
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..חיים,חחוסניקיםם חמודיםםםםםםם התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..אימון עם רזזז מאכל השבוע שהיה הוא..שווארמה של אבא לחווה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"תקופותת" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..השירר שלי ושל קפלן אלבום השבוע שהיה..?? משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..so fatt u see the cake you take u must to eat pa paaaa.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את האימון הזוועתי אתמול! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ייצאאאא השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אפאחדד השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אימון ,תחרות בשבת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיילך נורמליי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..המוןן
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו הודגש באמצעות מדגישומטיק

belledejour

New member
סוף סוף../images/Emo70.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. לא היה שבוע משהו. אבל נגיד שהסופש עצמו
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיחה עם מתן XD הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חחחחחחחחחח התעצבתי מעט כי.. סתם ריגשי, לא ביג דיל התעצבנתי על.. אמא
נו זה לא חדש
אבל בסוף סלחתי כי .. כי פשוט יצאתי מהבית, חזרתי, ונשכח. התאכזבתי מ... כי... עצמי. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא נראה לי שבכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חחח השיחה עם מתן
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. תן תן
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא נראה לי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לארח אצלי עוד 6 בנות בשבת. ובאמת לא יצא הכי כיף בעולם. רק בלילה
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא יודעת.. היו כמה. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אופק משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא נראה לי שהיה משהו משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. תן תן ונואי
התודה שלי השבוע היא ל.. תן תן ונואי. כי היה לי חרא של שבוע עד אז. פינקתי את עצמי השבוע עם.. שוקולד טעים
טעים ביותר
מאכל השבוע שהיה הוא.. שוקו אלא מה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? thank god its friday. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. drops of jupiter אלבום השבוע שהיה.. לא נראה לי שהיה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יודעת. אבל השיר לא שמח, זה בטוח. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הכול לפני יום חמישי. הכול הכול הכול, אני חושבת. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. הוא די עבר, אבל רציתי להנות. נהניתי רוב הזמן
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. תן תן ונואי!
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הסופש הבא. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שהכול יעבור מהר, ובטוב. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. תן תן ונואי?
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): תמונה שולטת מלג בעומר

2STRIPE

New member
לאלא!!

למה ת'תמונה הזאת?!
<ולא זה לא רמז לשים תמונה אחרת מל"ג!!> <חיחי היה בא לי
>

ocean zd

New member
הגעתי.. אפשר להתחיל! חח../images/Emo13.gifהיה נחמד השבוע

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אתמול היה נחמד:] ויום רביעי עם עוז שלי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..עוז:] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חח השיחה עם עוז:] התעצבתי מעט כי.. די כבר עברנו את זה לא?! והייתי אמורה ללכת לניב כבר ולא יצא! התעצבנתי על.. ניב בעיקר אבל בסוף סלחתי כי .. הוא בוביקקקק התאכזבתי מ... כי...הרבה.. בכיתי מעצב/אושר כי.. מאושר צחקתי.. ובכיתי כי אני כל החיים בוכה חח הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אתמול במסיבה! היה ממש מעולה והשיחת סיכום פולין גם מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..חחחחח לא משנה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. טוב לי איתו לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא לראות אותו אתמלו אבל עברתי את זההההה הסרט הכי טוב שראיתי..האסונות של נינה המקום הכי טוב שאליו יצאתי..המסיבת גיוס אתמול של יאאאאארין משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום כלום ~!~ משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..עוז שלי אהובי שלי מושלם שלי חתיך שלי ורק שלי חחחח התודה שלי השבוע היא ל..עוז ודניאלה! פינקתי את עצמי השבוע עם..מלא שינה מאכל השבוע שהיה הוא..פסטה עם רוטב פטריות אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?פארטי לייק א רוק סטאר הייתי מוחקת מהשבוע הזה..הרבה דברים חחח הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אראה את בייב היום השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..עוז שלי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שהטיול השנתי ימר.. הוא מזה לא מתאים עכשיו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני עוד אראה את עוז לפני -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..זה לא מובן שבייב?!

netapet2

New member
גמאניגמאני

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום ! כי פיגי היה כזה מתוק
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אמממ? הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא היה התעצבתי מעט כי.. רק מעט? התעצבנתי על.. נו ההיא אבל בסוף סלחתי כי .. עוד לא סלחתי התאכזבתי מ... כי... מנה כי גרר בכיתי מעצב/אושר כי.. לא זכור לי הרבה בכי השבוע XD הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אמ? מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא יודעת הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי הלך היום כל כך טוב והוא כזה מתוק לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום XD הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה והיום :p משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי, או שלפחות אני לא זוכרת משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אחותי! התודה שלי השבוע היא ל.. פיגי פינקתי את עצמי השבוע עם.. לא יודעת מאכל השבוע שהיה הוא.. לא יודעת אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "בלה בלה בלה אני שם של סרט" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אמממממממממממממממממממממממממממ לא יודעת אלבום השבוע שהיה.. לא יודעת משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יודעת הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. לא זוכרת כלום מהשבוע הזה בתאכלס הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. איזה, רציתי לרשום לנוח אבל זה לא יילך כבר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אחותי ואופיר השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור XD -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אופיר. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אעע זבוב XD הודגש באמצעות מדגישומטיק

LordHorse

New member
..Love Hurts

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..אה.חמישי. כי..היה שיעור סביר. ובערב על הנר
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. חמישי בערב. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא יודעת. כלמיני. התעצבתי מעט כי.. אני מתגעגעת אליוווווווווווווו.
התעצבנתי על.. אנשים. אבל בסוף סלחתי כי .. אהה.לא סלחתי, כ"כ. התאכזבתי מ...ממנה וממנו. כי...כי ככה. וכי שדה ורבורג זה לא כזה רחוק.
בכיתי מעצב/אושר כי.. ככה. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חמישי בערב.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא יודעת. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כן עשיתי מעגלים עם עומר. עם או בלי מלחמות
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבוד. לרכב. הסרט הכי טוב שראיתי.. לפגוש את הפוקרס. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אהה.לחווה? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אמ.תה נענע.XD משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את נטע ואהה.לא יודעת. התודה שלי השבוע היא ל.. לאדעת. פינקתי את עצמי השבוע עם.. עוגת גבינה. ופיצה. מאכל השבוע שהיה הוא.. עוגת גבינה אתמול
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? היפיפיה הנרדמת.שתיים.
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "Love Hurts" של אינקבוס. אלבום השבוע שהיה.. אלאניס מוריסט, כרגיל. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "you see the sky you cry, you don't know why..." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את רובו למען האמת. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשמח.
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אמ.נטע. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעורים טובים.ולשישבת.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. קפיצות ברביעי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. נטע.ואת הבנות.ואת רותתתם! הודגש באמצעות מדגישומטיק
שבוע טוב

SNTQ

New member
העייפות.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יוםראשון-שבת כי ועדה רפואית,טופס טיולים יוצא,חברה הכי טובה התגייסה,לכת,הרבה רכיבה (ואימון ממש טוב.) וציוד דנדש
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע טופס טיולים יוצא! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע הוא מסקנה על כמה הבנות שלי הן הכי מדהימות שיש. התעצבתי מעט כי הסיפור איתו ממשיך. התעצבנתי על האקס. אבל בסוף סלחתי כי לא סלחתי,אין סיכוי שזה יקרה. התאכזבתי מעצמי כי בסופו של דבר ויתרתי לעצמי. בכיתי מעצב כי המצב מתסכל. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע הוא אימון מודרני הזוי וההיתקעות באמצע כביש ראשי עם הבהמה. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היה "גם את חסרת לי.." (
) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי למרות הכל היו אימונים ממש טובים לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לטירטורים של הצבא. הסרט הכי טוב שראיתי -- המקום הכי טוב שאליו יצאתי בה"ד 13-טופס טיולים יוצא!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה חהחה. ציוד רכיבה. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע בהמה שלי,הבנות שלי,אופירי,גיא והבנות המדהימות מהטירונות. התודה שלי השבוע היא להנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם חזרה לצמחונות. מאכל השבוע שהיה הוא סושי צמחוני
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? מעורבות. הייתי מוחקת מהשבוע הזה ריב עם ההורים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני אהיה באירוע ואיתו-
השמש שהאירה לי את השבוע הם אלה שפירטתי למעלה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע הוא גיוס של ידיד טוב וסיום טירונות של חברות שלי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע הוא רכיבות טובות ואימון ברייק סוף כל סוף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע לפני שהוא טס לארה"ב

shir308

New member
היה טוב וטוב שהיה!../images/Emo8.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אממ רביעי כי שיעור כייף וגולעע ושישי שיעור קפיצות טוב (ישיש יש) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אממ מומולדת לאחותי ורכיבה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. גולע... סבתא חורגת..... קולאג' של קרן
התעצבתי מעט כי.. אנשים רעים!!!!!!!!!!!
התעצבנתי על..מישהו אהם!
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי! התאכזבתי מ... כי...כל מני הם יודעים
בכיתי מעצב/אושר כי.. למה לבכות?! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.."מה הכוונה נענע" "ואל תתחיל עם שיר" חחח
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אוהבת אותך מלאאאא הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..כן
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...קום בבוקר!!!!!!!!!!!!! סיוט!!
הסרט הכי טוב שראיתי.. אמ חותנת בהפרעה! המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..גולעעע
שחיי
שירלי
ענברוו
וקלי
התודה שלי השבוע היא ל..כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..אמ תפוציפס? אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?חיים שכאלה? חח
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אמממ אברילץץץ כל מני אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. XD הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום!@ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח גאד!!!!!!!!!!!!!!!
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..שוב כוולם!! בתמונה אני על בגסון החתיך!!!

אין לי נושא.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אתמול!!! סרט עם שניס מיי לאב ועידודיק ואידי במרינה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..נמנמ קפצנו
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחות נפש ארוכות עם שניס, שי, ערן ופלורי!
התעצבתי מעט כי.. אבא רב איתי
התעצבנתי על.. אנשים טיפשים שפשוט מרמים אנשים אחרים אבל בסוף סלחתי כי .. איכ התאכזבתי מ... כי...עצמי קצת, אבל ממש קצת בכיתי מעצב/אושר כי.. כי כאב ועדיין כואב כל כך. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..שיחות עם שי
והסרט אתמול. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..נמנמ כל השיחות עם אהובי ליבי. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי יש לי עתיייייייייד, וכי הולך לי טוב בלימודים!
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בבוקר היום הסרט הכי טוב שראיתי..אשת החלומות המקום הכי טוב שאליו יצאתי..סרט+אידי במרינה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..קניתי היום שני זוגות מגפיים
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..שניס, עידו, שי, ערן, פלורי! התודה שלי השבוע היא ל..שני ושי
פינקתי את עצמי השבוע עם..מגפיים, קוסמופוליטן (המשקה לא העיתון
), נמנמ ארוחה במסעדה עם המישפחה כי לאחותי יש יומולדת 18 מאכל השבוע שהיה הוא..שרימפס אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "את קציצה"
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."אין זה משנה" - הבנות נחמה / "לחיות את החלום" - בן ארצי/ "מותק את אצלי בראש" - שלומי שבן אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "אפילו שמוחי הזוי ועולמי סגור וצר איפה היית? לא משנה לי ולא מציף אותי בצער גם לא אכפת לי איפה או עם מי תתעוררי מחר רק שמותק, את אצלי בראש" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..סגולים וכחולים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..שהוא ימשייייייייך השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..שני אהובתי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לקפוץפוץ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..להספקי לקרוא את כל החומר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מן הסתם את שני
ורכושי צה"ל למינהם
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

למעלה