סופ"ש ארוך באילת

סופ"ש ארוך באילת

רביעי-חמישי-שישי-שבת... מתכוננות צלילות רבות וכן צלילה עם דולפינים בריף. יש המלצות למקומות צלילה איכותיים? אני יודעת שבאיזור המים הרדודים יותר-חוף אלמוג אהוב עלי מאוד וישנן עוד מספר שוניות חביבות. אך למדתי לצלול עם בלונים..(פחות או יותר..בין היתר אני נוסעת כדי לתרגל) ולכן אני יכולה לפנות למים העמוקים יותר כעת. המלצות כלשהן? תודה לוויתן

אין לי הכי מושג אבל...

תעשי חיים!

לילב

New member
../images/Emo45.gif

היי לוויתן, לגבי צלילה ספורטיבית אז הצלילה היא עם מיכלים,
זה ליומהולדת... יש הרבה מאד אתרי צלילה באילת, השאלה עד איזה עומק הוסכמת לצלול (כמה כוכבים), ועם מי את נוסעת, אני מניחה שאת יודעת כי צלילת מיכלים את לא יכולה לבצע בגפך אני יכולה להמליץ לך בחום על מועדון "מנטה - רד סי קלאב" מועדון הבית שלי, יחס חם, אדיב ותקבלי שם תשובה לכל שאלה שתהיה לך (וגם לכאלה שלא
) תבלי..

=)

תודה על הברכות ועל ההמלצות... בסוף עשיתי צלילה קצרה עם אבא שלי ומדריך ובנוסף כמובן המון צלילות על השנורקלים האהובים....
אומנם למדתי לצלול עם בלונים אבל אני עדיין שומרת אמונים לשנורקלים ששרתו אותי במשך שנים כל רבות...
חוץ מזה, מתחילים בקטן, לא? ושוב תודה על האיחולים ליום הולדתי...ד"א-איך זכרת?
בכל מקרה
לוויתן ד"א-אולי זה נשמע מופרך אבל בגיל 14 אני כבר מתחילה להרהר הרהורים פילוסופיים. הייתי רוצה לפרסם אותם בבלוג שאפתח. השאלה היא האם מישהו יכנס? ושוב תודה,

אהה...וזה האייקון שלי-לוויתן ורוד

יש לי אחים..
בכל מקרה שכחתי להחליף...אבל תדעו ש"גם לי יש בעיות" וגם "לוויתן ורוד", אם אני כותבת בסוף "לוויתן" זאת אני
שלכם, לוויתן

לילב

New member
שמחה לשמוע שנהנית

ורק רציתי לומר שבלונים זה ליומולדת ומיכלים זה לצלילה לא ידעתי שיש לך יומולדת אבל עכשיו אני כבר יודעת אז המון

המלצות של אילתית

אם את רוצה לצלול עם הדולפינים, אנימציעה לך לא לעשות את זה עם בלונים, אלא בשנירקול, ככה הדולפינים יתקרבו אלייך יותר אשר בצלילה. הם כנראה לא מתים על כל המכשור ומעדיפים שנורקלים :) יש לך כוכב ראשון? 20 מטר? כמו שאמרת יש את חוף אלמוג (מועדון סיאם מומלץ), ויש את הסאטיל שזו ספינה טבועה. אמנם לא תוכלי ממש להכנס אליה עם כוכב אחד, אבל תוכלי לעמוד על הסיפון

למעלה