סופ"ש באיחור

bleeding guitar

New member
סופ"ש באיחור ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

שוב דנע זונחת אותנו
שיר השבוע של שלומי- שיר השבוע לא של שלומי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Black Star

New member
סוף הסופ"ש...

שיר השבוע של שלומי- "האזרח ה-1" בגרסת הלייב - ושוב תודה על הסינגל.. וואו, כמה שחרשתי על הביצוע הזה... שיר השבוע לא של שלומי-"ריקוד רומנטי" של ישי לוי.. לא, אל תשאלו... בדיחה פנימית... משהו שעשה את השבוע- וואו, היה שבוע מוצלח ביותר. חתונה של הר"צ שלי ביום ד' בערב שהייתה מאוד נחמדה, אבל נראה לי שמה שהכי עשה את השבוע היה המסיבה המעולה שהייתי בה ביום ה' בלילה (אין כמו המסיבות של בצלאל...). אה! וגם גיחה נחמדה לת"א ביום שלישי. בקיצור, אחלה שבוע... משהו שהרס את השבוע-המממ... הבוחן שיש לי מחר באונ'... :/ אין לי כוח ללמוד אליו... הייתי עכשיו אצל ידיד שלי 5 שעות ובקושי למדנו... בילוי השבוע-מפורט לפני שתי שאלות.
וגם אחלה מסיבה אתמול בערב. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-תגידו, אתם נורמלים? באמת יש לכם זמן לקרוא ולראות טלויזיה וכאלה? מה קניתם השבוע?-לא המון (התספורת והחתונה גזלו לי יותר מדי כסף), נצנצים לתחפושת, 2 חולצות וזהו נראה לי. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-המממ, אין משהו מיוחד, לצערי.. חוזרים לשגרה. תמונה שבא לשים-לא כרגע, אולי אח"כ שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-מתה על פורים. מתה, מתה על החג הזה... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

animal bar

New member
סופ''ש. ../images/Emo211.gif

שיר השבוע של שלומי- מחר (ב''ה), עברנו לצפון
, פעם שירים ומסיבת חוף. שיר השבוע לא של שלומי- נהר של טעויות- שרון קרלן. משהו שעשה את השבוע- ירושלים!!!!!!!!!!!!!!!!!!
, פורים, שלומי ענה לי במייספייס, קיבלתי בדואר חולצה ודיסק, סך הכל, שבוע מעולה!
משהו שהרס את השבוע- לא התחפשתי. בילוי השבוע- ירושלים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ההופעה של שלומי בטלוויזיה. מה קניתם השבוע?- - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אממ, לא נראה לי שיש משהו.. תמונה שבא לשים- - שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- - תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לזגג!

למעלה