סופ"ש במדבר
סוף הדרך

IlanShacham

New member
ניר, מה זה הרזולוציה המצחיקה הזאת?

תביא תמונות אמיתיות שנשזוף ת'עיניים

יורם חן

New member
סופ"ש במדבר../images/Emo26.gifסוף הדרך../images/Emo41.gif

לאחר מספר שבועות של התארגנות לוגיסטית ובדיקת מסלולים, יצאנו לשישבת של חופשת אופניים מדברית. 15 רוכבים שחולקו לשתי רמות רכיבה בהדרכה של ארנון ושלי. ביום שישי התנהלנו במסלולים מקבילים בשטח שממערב לכביש שדה בוקר-מצפה רמון (מסומן בעיגול אדום). מסלול טכני ברובו, רצוף סינגלים מהירים וטיפוס לתצפית יפהיפיה לכיוון בקעת צין וחורבות עובדת. ביום השני התפצלנו למסלולים שונים, האריות התלוו אלי במסלול טכני קשה מאוד, העובר בנוף מדברי מדהים, כולל ביקור בעין עקב עליון ותחתון וטיפוס לרמת דיבשון בסינגל תלול. הנמרים רדפו אחרי ארנון במסלול שבנה באזור רמת נפחא, כולל טיפוס להר סעד בגובה 801 מטר וגלישה בשבילי גמלים חזרה לחאן בזמורות עובדת (מסומן בכחול), שם פונקנו במשך יומיים. היה סופ"ש סופני

יורם חן

New member
קצת בעייתי כי...

רוב המסלולים היו בסינגלים שמצאנו בשטח ואינם מסומנים בסימון שבילים סטנדרטי. כמו כן בעייתי להעלות אותם באופן ממש מדוייק על המפה (עבודת נמלים
) ולכן סימנתי אזור כללי של היום הראשון.

אז אם צלם הבית נשאר בבית../images/Emo6.gif

לא ממנים מישהו אחר ? ודואגים לקצת תמונות לחברה ?

arnonke

New member
היי לא להגזים יש כמה תמונות

העליה ביום הראשון לכיוון רמת ציפורים

גוּלי

New member
היה מעולה!

יורם וארנון, הייתם גדולים! הטיול היה ממש מעולה, למרות שאני לא כל כך יכול לשבת עכשיו :). בדרך כלל אנשים קודם מגיעים לפורום, ורק אז יוצאים לטיול. אצלי הכל הפוך. קודם הגעתי לטיול ואז הציגו לי את יורם. "נו, זה יורם חן, מהפורום" אמרו לי באודי מרים גבה של תהייה. מצחיק שצריך להדרים עד עין עבדת בשביל לגלות משהו שאפשר לעשות בלי לנתק את התחת מהכיסא (המשרדי). עכשיו רק נשאר לכם לגלות מי לכל הרוחות זה גוּלי...

arnonke

New member
המון המון תודה לכולם

ליורם חן על ההדרכה המעולה התמיכה הרצון הטוב ובעיקר על שממש כיף לעבוד איתך. לעודד לרמן, רות, ולי על האירוח המדהים בחוותם שבמדבר. לגדי ואלונה על שיעצו רכבו בהכנות צילמו ועודדו גם כשהיה כבר ממש חם. וכמובן לכל מי שבא רכב הזיע וחזר הביתה לספר את החוויות. תודה לכולכם הטיול הבא כבר בדרך ( בחודש הבא) שלכם ארנון בתמונה הפסקת תה תחת עץ אלה זקן זקן זז....

arnonke

New member
והנה קישור לכל התמונות

ההודעה הקודמת היתה גם שלי אבל שוב החליפו לי את שם המשתמש, ככה זה כשחולקים מחשב

למעלה