סופ"ש בפראמור

xXx Lilo xXx

New member
סופ"ש בפראמור ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע של פראמור: קליפ השבוע לא של פראמור: להקה/אומן השבוע: אלבום השבוע: דברים חיובים שקרו לכם השבוע: דברים שלילים שקרו לכם השבוע: דברים הזויים/מוזרים לחלוטין שקרו לכם השבוע: סדרה\סרט\ספר השבוע: ציטוט/י שבוע: התמונת שעשתה לכם את השבוע: המאכל שעשה לכם את השבוע: ולשאלה המתחלפת: בא לכם על אמריקאים בבצפר? סופ"ש נחמד לכם ^^"

Emergency Exit

New member
סופ''ש.../images/Emo188.gif../images/Emo41.gif הא ו..

אני יוצאת ביום ראשון לגדנ''ע ערבית. תתגעגעווווו!
שיר השבוע של פראמור: LTFB שיר השבוע לא של פראמור: thriving Ivory - Angels on the moon Jonas brothers - Please be mine Bring me the horizon - SS Cute is what we aim for - Practice makes perfect קליפ השבוע של פראמור: ממ CrushX3 קליפ השבוע לא של פראמור: Cute is what we aim for - Practice makes perfect להקה/אומן השבוע: פראמור, ג'ונאס, ברינג מי. אלבום השבוע:
דברים חיובים שקרו לכם השבוע: עבדתי+הרווחתי 40 ש''ח \ ישיבה מהירה \ קיבלתי משקפיים מפליקרר
דברים שלילים שקרו לכם השבוע: מבחנים ובוחן פתע ופעולה שצרחתי על החניכות .______. דברים הזויים/מוזרים לחלוטין שקרו לכם השבוע: החניכות שלי הוזות!!11 ומפגרות סדרה\סרט\ספר השבוע: סקינס \ נמלטים4 \ Twilight ציטוט/י שבוע: לאזוכרת
התמונת שעשתה לכם את השבוע:
המאכל שעשה לכם את השבוע: המבורגר
ולשאלה המתחלפת: בא לכם על אמריקאים בבצפר? כןןןןןןןןן דה

xXx Lilo xXx

New member
יאאאאאאאאא תהנייייי../images/Emo29.gif

גם מאצלנו יוצאים מלא לגדנע
ואהבתי את התמונה XD (גנבתי אותה
) ותאמיני או לא. אמריקאים בבצפר זה לא כזה שוס. תלוי אילו אמריקאים.... אלו שבאו אלינו היו ממש סנובים ומגעילים. חשים תצמם יותר מידי... אחד נגע לילדה מהכיתה שלי בתחת שלה כאילו היא הרכוש שלה... איכס.

Emergency Exit

New member
:O

חצוף! אבל יש אמריקקים נחמדים.. תודה אני מקווה להנות
חח בכיף גנבי, היא מזה חמודה כולם להגיד קדיש על הטלפוןשלי:(

Earth to Bella

New member
איכ גדנע ערבית!@#!#@!@#!@!

אומייגאד. זה סיוט. תשרדי ;< [סתם, הגדנערבית של י"א זה נורא ממש..בי' לא הייתי אבל גם שמעתי שזה לא משהו. קיצר מה את בכלל עושה בערבית?!]

xXx Lilo xXx

New member
חברה שלי הייתה בי'...../images/Emo29.gif

והיא דווקא ממש נהנתה
אני אישית לא הייתי כי אני לא לומדת שפות זרות בגלל שאני באומנות
אז אמ... אינלי מה לומר על זה
חוץ מזה שיש כיתת צרפתית אצלנו בבצפר. וזה מגניב. והם ממש מדברים יפה צרפתית. ובאלי. אבל אני לא יכולה כי אני אומנות

Emergency Exit

New member
דיברתי עם מלא י''אניקים..../images/Emo188.gif

הם נהנו אחוש. זה תלוי בבנאדם.. ואני י'דניקית ובצופים כבר מלא זמן , ככה שאני מניחה שיהיה בסדר ואני אסתדר נפלא (אפילו שהאהובהאלקטרוני שלי כבר לא איתנו ולא בר רוח חיים ובאלי למות.. כןכן איןלי פלא)

Sacred Lie

New member
איכ ערבית אמאלה.

אני כ"כ שונאת ת'שפה הזאת וכל דבר שקשור אליה. בכל זאת אם זה מה שאת אוהבת תהני לך

Emergency Exit

New member
מה את קוקו

מי כן אוהב ת'שפה הזאת..? זה סתם נשמע מגניב ללמוד על טרור ובלגנים ולהכיר חברים חדשים
ולא ללמוד+לדלג על פעולה

Earth to Bella

New member
לא פה בסופש../images/Emo12.gif

מחנה אימונים חברה לוקחת לפטופ אולי אני אתחבר משם שיר השבוע של פראמור: Decode שיר השבוע לא של פראמור: Iris- Goo Goo Dolls Torn- Natalie Imbruglia קליפ השבוע של פראמור: לא קליפ השבוע לא של פראמור: משהו מאליפות אירופה עזבו אין לי כוח חח להקה/אומן השבוע: היהודים אלבום השבוע: לייב של היהודים דברים חיובים שקרו לכם השבוע: דיאטנית קלינית ודרך חדשה. אלמנטים חדשים שהצלחנו {גיבורה שלי
} דברים שלילים שקרו לכם השבוע: סוגשל נקע באצבע, שומן דברים הזויים/מוזרים לחלוטין שקרו לכם השבוע: אממ שומדבר מיוחד נראהלי סדרה\סרט\ספר השבוע: ספר- טוויילייט (התחלתי סוףסוף חח) ציטוט/י שבוע: - התמונת שעשתה לכם את השבוע: תמונות מצחיקות עם האחים שלי בטיול טרקטורונים [צונזר לטובת כבוד המשפחה] המאכל שעשה לכם את השבוע: לא בדיוק מאכל אבל העובדה שיש שוקולד בתפריט האישי שלי, אני אוהבת את זהD::::::: ולשאלה המתחלפת: בא לכם על אמריקאים בבצפר? איזה

למעלה