סופ"ש בצימר בגליל העליון

פרנקלית

New member
סופ"ש בצימר בגליל העליון

מאוד בקרוב אנחנו יוצאים לסופ"ש רומנטי לצימר באיזור נהריה. אנחנו מייחלים ומחכים לסופ"ש הנ"ל, כך שהכל חייב להיות מושלם. מחפשת רעיונות לארוחת ערב גורמה בלתינשכחת במרחק נסיעה של עד 1/2 שעה. לפי הצצה במפה, להלן הישובים הקרובים: כפר ורדים, מעלות תרחישא, פקיעין המערבית, כרמיאל, אבירים. אשמח מאוד לשמוע הצעות מעניינות. כמו כן, אשמח לשמוע רעיונות גם לארוחות צהריים באיזור (בהזדמנות זו שוב אבקש חו"ד על אירוח בדואי בגליל). תודה

רינס

New member
אם קריית טבעון לא מאוד רחוקה

אז שמעתי המון!!!!! המלצות על שלו ביער

aviro

New member
המלצה מבעל צימר באיזור

אני בדרך כלל שולח את האורחים שלי למסעדת אלומה,מסעדת אלומה נמצאת בכביש בין הכפר תרשיחא לכפר הורדים,המסעדה היא מסעדה המגישה ארוחות גורמה מצויינות,כל האורחים שלי אמרו לי שההמלצה שלי הייתה טובה.אם כבר אני ממליץ לך על איזו מסעדה ללכת תרשי לי להמליץ לך לאיזו מסעדה לא ללכת,בשום פנים ואופן לא ללכת למסעדת עינת במעלות,הייתי שם והתאכזבתי מאד.לגבי ארוחות צהריים אני ממליץ לך על מסעדת התקווה בשלומי,מסעדת הלוטוס באגם מונפורט במעלות,ישנה מסעדה שאני לא זוכר את שמה בירידה משלומי לכיוון בצת ממש בתוך תחנת הדלק,כמו כן פתחו מסעדה חדשה בתוך קיבוץ כברי.אגב כאשר תגיעי לצימר תבקשי מהמארחים את החוברת של עמותת גליל מערבי,בחוברת תמצאי המון מסלולי טיולים,מסעדות,אטרקציות,וצימרים .

פרנקלית

New member
בעל צימר יקר

תודה על העזרה. יש לך במקרה חוות דעת על אירוח בדואי באיזור ? חשבנו לבקר בצהריים בכפר סלאמה (לא רחוק מכרמיאל), אבל במדריך מפה כתוב שהם סובלים משימוש יתר במרק עוף ... אשמח לשמוע את התרשמותך אם אתה במקרה מכיר.

גליה12

New member
יכולה רק להגיד לך שצריך להזמין

שם מקום- עברתי שם- נראה מקום יפה אבל אמרו שאם לא מזמינים מקום הם לא מכינים ארוחה. אם עכו לא רחוק לכם תנסו ללכת לאבו כריסטי- מאד רומנטי לעת שקיעה

SigurRos

New member
אוי ויי זמיר

אבו כריסטו מסעדה גרועה מינוס. סתמית, סטנדרטית, לא מפעימה ולא מרגשת בכלל. עוד מסעדה מזרחית נטולת חן ונטולת ייחוד.

Amoureuse

New member
אלומה

אני מצטרפת להמלצה. חלפה שנה וחצי אמנם, אז זה לא מידע מעודכן, אבל היינו שישה וכולנו נהנינו מאד מהאוכל וגם האווירה והעיצוב. למיטב זכרוני, המחירים היו תל אביביים למדי. מבחינת מיקום, למעשה זה ממש בתרשיחא (2-3 בתים לפני הסוף לכיוון כפר ורדים). אני מציינת את זה כי תמיד כתוב "כביש תרשיחא כפר ורדים" ובאנו מכיוון כפר ורדים וכבר נכנסנו לתרשיחא אז חשבנו שטעינו והתחלנו בטלפונים עד שהבנו שזה נמצא עוד כמה מטרים קדימה.

סופגי22

New member
מסעדה בישוב מנות

ביישוב מנות ליד נהריה מרחק של כ-רבע שעה ישנה מסעדה גם עם אירוח בדואי כזה בסוכה ששם אוכלים את הקינוחים בסוף נדמה לי שקוראים לה אירוח בגבעתי אבל לא בטוחה על כל מקרה זו המסעדה היחידה ביישוב מנות והיא מומלצת מאד תשאלי כשתגיעי את בעל הצימר איך קוראים למסעדה בישוב מנות מסעדה שכדאי להיזהר - אסתושה במושב לימן ליד חוף אכזיב לא להיכנס בשום אופן - אוכל בכמויות מזעריות ומחירים מפוצצים ושירות גרוע להיזהר!!!

aviro

New member
מסעדה במנות

עוד יתברר שאת באה אלי לצימר.... בכל אופן המסעדה במנות היא מסעדת ארוחה גלילית,היא אכן נמצאת אצל משפחת גבעתי,למיטב ידיעתי המסעדה נסגרת ונפתחת לסרוגין,אבדוק עבורך באיזה מצב היא השבוע,כדאי להתקשר להזמין מקום,ולברר את המחיר כי לפי מה ששמעתי המחיר שם הוא כ-150 ש"ח ליחיד,אבל גם שמעתי שמגישים שם ארוחות מעולות,מס´ סוגי בשר בטבון על חרבות ופיתות בטבון,המסעדה עצמה נמצאת בקצה הישוב ממש מעל נחל כזיב נוף מרהיב,

25אירית

New member
אוירו, אולי אתה יכול לעזור לי?|עזרה

אני יודעת שאסור לעשות פרסומת בפורומים אבל אני מחפשת צימר טוב. אז אם זה מה שיש לך, אולי תפרסם? הקריטריונים הם כדלקמן (אני יודעת, אני יודעת, אנחנו צמד מפונקים...): - ג´קוזי - קמין - שזה לא יהיה בחצר האחורית של בעלי הצימר (משהו מבודד קצת) - שזה יהיה בעיצוב מושקע - עדיפות לבקתת עץ אבל לא חייב אם יש לך רעיון, או לכל אחד אחר כמובן, אני מאוד מאוד אשמח לשמוע.

aviro

New member
צימרים יפים

אז כמובן שלא העשה פרסומת לעצמי,אבל אוכל להמליץ לך על צימרים יפים שיש אצלנו במנות למס´ חברים(לפי הקריטריונים שקבעת) בקתה בסלע 049806644 משפחת חיון,בקתות מונפורט 049806151 משפחת יקוטי,נוף ההר(בקתות האבן) 049806035 ורד כהן,בקתות יסמין 049806228 משפחת עמר,כל הבקתות שציינתי הן בקתות יפייפיות,היושבות מעל נחל כזיב וצופות לעבר מבצר המונפורט,ולעבר רכס ראש הנקרה,מראש הנקרה ועד חניתה ומערת הקשת.יש עוד מקום יפה מאוד אלה הן הבקתות של עמוס כהן במושב גורן הן נקראות הרוח הגלילית,בקתות מדהימות,משולבות עם בריכת עיסוי וספא(לא בבקתה אלא במתחם) 049807223

25אירית

New member
אוירו, תודה רבה רבה לך../images/Emo39.gif

אתה יודע אולי אם יש למומלצים שלך אתרי אינטרנט. חרשתי כבר את וויקנד ואת צימר, אולי סתם דילגתי עליהם? בכל מקרה תודה רבה לך על ההשקעה. שתהיה לך שבת לבנה, כך הבטיחו לפחות... אירית

aviro

New member
המסעדה במנות בשיפוצים

כפי שהבטחתי, בדקתי ונאמר לי שהמסעדה בשיפוצים .

למעלה