סופ"ש ברמה

עתודאית

New member
סופ"ש ברמה

שאלתי שאלה בפורום הסמוך, אשמח להתייחסות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=683 תודה

עתודאית

New member
זה לא מקשר אז אני אצטט

אנחנו יוצאים 2 זוגות לסופ"ש חמישי-שישי-שבת בצימר בכפר יובל ואנחנו מחפשים תעסוקה לסופ"ש. אני אפרט: ביום חמישי מחפשים מקום שאפשר לנשנש משהו בדרך מת"א רצוי בצירוף עם איזה טיולון הליכה. ביום שישי קייקים ואיזה טיול רציני יותר + מקום לארוחה טובה + פאב לבלות את הלילה ובשבת עוד טיול לא ארוך בדרך חזרה (לת"א) בקשר לטיולים חשבנו על שמורת תל דן ונחל עיון (מעדיפים מקומות עם מים כי חם) עד כמה יש שם מים עכשיו ואיזה עוד מקומות נחמדים יש שם? תודה מראש

drtrip

New member
שלום לכם, לגבי אטרקציות באזור

יש המון... קייקים הגושרים,כפר בלום ובית הלל, טרקטורונים טיול מדהים-איגואנה בשאר ישוב, ארוחה טובה -דגי דפנה-דגים ובשר, ראש פינה-אחוזת שולמית,עמבורגר- צומת הגומא,גן צפון-טוסקנה-מסעדה איטלקית נהדרת, פאב טוב-שוקולטה בראש פינה, בית קפה נהדר-פול קפה בצומת צפון. תתקשרו לאנג'לה 09-7455648 והיא תשלח לכם פנקס הטבות לאטרקציות ומסעדות באזור בחינם! תבלו תהנו ואל תשכחו לעדכן

עתודאית

New member
ואגב, בקתות חיי בכפר יובל

מישהו היה? איך היה? מה יש באיזור שכדאי לראות? מקומות לאכול/לטייל? וכל מה שבא לכם כדי להפוך את הסופ"ש למדהים

ה דרומי

New member
אין מים עכשיו בנחל עיון

בדרך תעצרו לאכול בזכרון זה בשביל לפתוח את הבוקר ולפני זה יש את יד הנדיב או פארק אלונה רוצים טיול שבת עין תינה לגבי פאב נדמה לי שיש משהו בגושרים. מקום לארוחת יום שישי לברר מול בעלי הצימר אצל מיאפשר להזמין ארוחת ערב אוכל קוצי'ני . או לסוע לדגי דפנה לדוגמה ומשם לפאב בגושרים בהצלחה

למעלה