סופ"ש בתפוז אנשים

סופ"ש בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

ד"ר גידי רוביינשטיין, מרצה בכיר לפסיכולוגיה המתמחה, בין היתר, בטיפול בהומוסקסואלים, בי-סקסואלים ובני משפחותיהם יתארח בפורום בנים בלבד ויענה לשאלות הגולשים. האירוח יעסוק בנושאים הקשורים לטיפול פסיכולוגי בגייז, כגון: יציאה מהארון, האם ניתן לשנות את הנטייה המינית, זוגיות ומונוגמיה בקרב גייז, דיכאון, בדידות והפרעות נפשיות אחרות בקרב גייז -כמובן, תוך פתיחות לשאלות שאינן קשורות לשאלות אלו ויועלו ע"י הגולשים. אתם מוזמנים לצרף שאלות כבר עכשיו לשרשור בפורום.
אנו מזכירים את הפנינג "המקלדת" הענק שיתקיים בכיכר רבין. ב-20 באוקטובר (יום חמישי, חול המועד סוכות) נקיים מפגשי פורומים לכלל הפורומים ב
נכנס את כל מי שרוצה להשתתף בכיכר רבין לצורך צילום הכריכה של פרוייקט המקלדת. כל מי שהשתתף בפרוייקט, הצביע לסיפורים, שמע עליו או סתם רוצה להיפגש עם החברה מהפורום, מוזמן להגיע בשעה 15:30. הצלחת צילום הכריכה תלויה בהמון גורמים אבל בעיקר, בהשתתפות שלכם. אתם מוזמנים לספר על הפרוייקט לחברים שלכם ולהזמין אותם לבוא להצטלם גם. אנחנו מבטיחים שיהיה כיבוד קל (ושווה). נתראה שם

aviGODFATHER

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifנ"ש - משהו מצחיק ביותר../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

לפני כמה ימים הפנו אותי מפורום The O.C. לערך של אופרה ווינפרי בויקיפדיה. אם תיכנסו עכשיו לערך לא תראו שום דבר יוצא מהרגיל, אבל כשאני נכנסתי שינו לגמרי את הערך למשהו מאוד מצחיק (לפחות אני צחקתי מזה..). בזכות תושייתי הגדולה, ידעתי שזה עניין של דקות עד שמנהלי ויקיפדיה ימחקו את הגרסה הזאת, אז שמרתי את הדף אצלי במחשב ועכשיו גם אתם יכולים לראות את הערך כפי שהוא היה למשך איזה חצי שעה אם תלחצו כאן.

Roy1232

New member
אוי הבטן!!!

חח קרעת אותי..
מועצת החלב הארצית עאלק...

aviGODFATHER

New member
נשבע לכם שזה מה שהיה בויקיפדיה

למשך איזה חצי שעה... חוץ משורה אחת לא שיניתי שום דבר בקוד של הדף (ומי שלא מבין בבניית אתרים לא יודע מה החשיבות של השורה שהוספתי). ובקשר לכתובת - שם תכננתי לשים את העיתון כי הרי אמרנו שהפעם נשים אותו על שרת חיצוני כדי למנוע את ההגבלות שיש בכתיבת הודעה בתפוז...

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הו. הסרעפת! אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!
-- בר העירה אותי משינה
.

aviGODFATHER

New member
עוד נצלו"ש ../images/Emo26.gif

למישהו יש מושג למה יש קטע של כחצי דקה של שקט בסוף השיר
הרצועה עצמה היא באורך 5:01, אבל השיר עצמו מסתיים כבר ב-4:26.

אין אחרי זה טרק "נסתר"?

שרואים אותו דווקא בקולדפלייר שמגיע עם הדיסקו בגלל זה זה נראה לי קטוע ומחולק לשני שירים וההפסקה בינהם נכנסה ישר אחרי טטויסטד לוג'יק בחלוקה
(וואו איזה שאלה ארוכה
) אני פשוט לא זוכרת איזה שיר היה האחרון שאחריו בא ה"נסתר"

aviGODFATHER

New member
אההה באמת זה השיר האחרון

ואחריו יש את קינגדום... אבל בשביל מה צריך את השטויות האלה
הבנתי בPARACHUTES למה יש את ההפסקה בין everything's not lost ל-Life is 4 living - בגלל שזה היה אותו טראק, אבל כאן גם ככה יש 13 טראקים הדבר היחיד שהופך את קינגדום למוסתר זה שלא כתוב השם שלו בעטיפה... מוזרים הקולדפליי האלה...

הרבה עושים את זה, גו פיגור ../images/Emo13.gif

לא גו פיגור עינתו go pigur במשעמות של הידד פיגור כן, התכוונתי figure

MarishA M

New member
כה זה טראק נסתר..

זה קטע דפוק שהם עשו בגלל שבדר"כ כשיש היידן טראק אז הוא אמור להיות על אותו השיר רק שכביכול עובורת כמה דקות ואז בהפתעה יש איזשהו שיר..ופה הם עשו את זה בשני שירים נפרדים..דיי דפוק אבל ככה זה..

ברררר

New member
נצל"ש!! באבריסינגס נוט לוסט

לא שמתי
שהשיר ממשיך באורך של 7 דקות
.

aviGODFATHER

New member
הוא לא ../images/Emo3.gif

הוא אורך כ5 וחצי דקות, פשוט אם אתם מחשיבים את Life Is for Living וגם הקטע השקט שמפריד ביניהם זה יוצא ביחד 7:15. אבל תכלס השיר הוא 5 וחצי דקות

למעלה