סופ"ש בתפוז אנשים

סופ"ש בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

ד"ר גידי רוביינשטיין, מרצה בכיר לפסיכולוגיה המתמחה, בין היתר, בטיפול בהומוסקסואלים, בי-סקסואלים ובני משפחותיהם יתארח בפורום בנים בלבד ויענה לשאלות הגולשים. האירוח יעסוק בנושאים הקשורים לטיפול פסיכולוגי בגייז, כגון: יציאה מהארון, האם ניתן לשנות את הנטייה המינית, זוגיות ומונוגמיה בקרב גייז, דיכאון, בדידות והפרעות נפשיות אחרות בקרב גייז -כמובן, תוך פתיחות לשאלות שאינן קשורות לשאלות אלו ויועלו ע"י הגולשים. אתם מוזמנים לצרף שאלות כבר עכשיו לשרשור בפורום.
אנו מזכירים את הפנינג "המקלדת" הענק שיתקיים בכיכר רבין. ב-20 באוקטובר (יום חמישי, חול המועד סוכות) נקיים מפגשי פורומים לכלל הפורומים ב
נכנס את כל מי שרוצה להשתתף בכיכר רבין לצורך צילום הכריכה של פרוייקט המקלדת. כל מי שהשתתף בפרוייקט, הצביע לסיפורים, שמע עליו או סתם רוצה להיפגש עם החברה מהפורום, מוזמן להגיע בשעה 15:30. הצלחת צילום הכריכה תלויה בהמון גורמים אבל בעיקר, בהשתתפות שלכם. אתם מוזמנים לספר על הפרוייקט לחברים שלכם ולהזמין אותם לבוא להצטלם גם. אנחנו מבטיחים שיהיה כיבוד קל (ושווה). נתראה שם

פתרון לבעיית הספוילרים:

המ, מלבד האפשרות לציין
ואת העונה המדוברת, ניתן לאמץ את החוק הבא (אבל שזה יהיה באופן גורף, בכדי למנוע אי הבנות): בהתחשב בעובדה שרוב גולשי הפורום אינם צופים בסדרה דרך ערוץ 10, ספוילרים העוסקים בפרקים של ערוץ 10 בלבד, יסומנו כך:
או
. בשאר הערוצים -
, כרגיל. אני נמצאת בפורום B&B, והדבר עובד בצורה מעולה.

אני אישית לא רואה למה אנחנו צריכים

לסמן בסימן של ספוילר פרקים שכבר שודרו !!! הפרום הוא פורום של "יס וויקאנד" והפרקים כבר שודרו ב-"יס וויקאנד" עם כל הכבוד לצופי ערוץ 10...

אני חולקת על דעתך.

במילים אחרות, את טוענת שפורום אמור ליצור קהילה מקובעת. מטרת הפורום - כל פורום!- היא לצמוח ולגדול, לחשוף גולשים (בין אם סמויים או כאלה שרק התוודעו לנושא), בעוד שמשמרים את הקהילה הוותיקה. ואני תוהה - פורום שמונע הצטרפות ופריחת פעילות בו, אכן מוגדר כפורום? אם עיקר הפורום הוא רק לצופי יס, רשמו זאת באותיות גדולות בשורות הפורום, וחסכו מגולשים אחרים עגמת נפש.

Aviad1987

New member
פורום שבכל הודעה שכותבים בו

צריך לאמץ את המוח ולחשוב - למי אני מפריע, למי אני הורס או למי אני מגלה - הוא פורום לא נחמד לשהות בו. ראי הסבר מפורט שלי בהודעה למטה.

זה לא מה שאני אומרת

אני אומרת שהפרקים שמשודרים כרגע בערוץ 10 הם ממש ממש פרקים מוקדמים, הרבה מהדמויות הם כבר היסטוריה רחוקה עבור רוב מוחץ מקהילת הפורום, וזה נראה לי ממש ממש לא לעניין להתחיל לסמן ספוילר על הפרקים הללו (תחשוב על זה כל הפורום יראה כמו ספוילר אחד גדול כמעט כל הודעה תכיל ספוילר). אתה צריך להסתכל על דברים גם מהצד שלנו- זה לא נוח ואפילו מעיק לנהוג בצורה שכזו, יש 27 פרקים בעונה הראשונה ו-24 בעונה השניה ואתם צפיתם רק ב-5 הפרקים הראשונים, רוב מוחץ מהעלילות העסיסיות והעיקריות עדיין לא התחילו לקרות. צופי ערוץ 10 בהחלט מוזמנים להצטרף לפורום, לא כל הצופים שונאים ספוילרים, יש כאלה שאפילו ישמחו לדעת מה קורה בפרקים המתקדמים ובעונות הבאות, חוסר הרצון שלי בלסמן ספוילרים לא נובע מהרצון לשמר את הקהילה הותיקה אלא עניין של נוחות גרידא !! עם זאת- אם כולם יסכימו לסמן ספוילרים גם לפרקי העונה הראשונה, או לחליפין נתבקש לעשות זאת על ידי מנהלי הפורום, אני אסמן ספוילירם (עד כמה שאני חושבת שזה טיפשי) אבל עד אז אני לא מתכוונת לעשות זאת.

Aviad1987

New member
מסובך, מסורבל ולא יעיל...

אבל אני יכול להעיד שצופי ערוץ 10 לא מקבלים פה בכותרות מידע שהם לא צריכים לדעת. הם יכולים פשוט לא להיכנס לשרשורים רלוונטים, זה הכי הגיוני. למשל אם רואים שרשור הפרק השבועי של ערוץ יס וויקאנד או שרשור סיכום עונה שניה - מן הראוי שהשרשור לא מתאים לצופי ערוץ 10. אם זה נוח לכם - אפשר לאמץ את זה. סך הכל היום נגמרת העונה ביס וויקאנד ועד מרץ, או עד השידורים החוזרים היומיים ביס וויקאנד, לא כל כך ידברו על העונה השניה אלא רק השלישית - ואותה ממילא מסמנים.

למעלה