סופ"ש.. דנה סליחה על גנבת התפקיד

Peeeach

New member
סופ"ש.. דנה סליחה על גנבת התפקיד ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- היה באלי^_^

A t z a

New member
מה קרה לך?../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

אם בשישי בבוקר עדיין אין את הפינה אז אתם חייבים לפתוח
...את לא צריכה להתנצל בכלל.

A m 0 s

New member
יש לי כאב ראש שכל הזמן בא והולך../images/Emo70.gif אויש!!

שיר השבוע של איגי- אהה?! שיר השבוע לא של איגי- מלך - דנה ברגר ו קורים דברים של קורין אלאל.. משהו שעשה את השבוע- אההההה?! משהו שהרס את השבוע- אההההה?! בילוי השבוע- אתמול - בית קפה שלשום... כל מיני... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אה?! מה קניתם השבוע?- לא זוכר.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- טיול.. תמונה שבא לשים- לא בא.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אהההההה.. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- הפעם בא לי לתת פרח לקורינוש אלאלוש.. היא חמודה כזאת.. חחח
**לא יודע - משהו מוזר לי

A t z a

New member
גם לי כואב הראש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- כשתחזור, אדום, בעדינות שיר השבוע לא של איגי- איים יורז,עוד אחד ששכחתי את השם שלו, לבן בחלום שחור, סאלי. משהו שעשה את השבוע- הקעקוע המאמם שלי, הופעה של חמי, ויש לי הרגשה שהערב יהיה כיף. משהו שהרס את השבוע- התגובה של אמא לקעקוע, הקייטרינג שעמדתי 12 שעות על הרגליים, לישוןןןן על הגב בגלל הקעקוע
. בילוי השבוע- חמי בבנקסססס!! והיום בערב סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עדי אשכנזי, חשופים מה קניתם השבוע?-סיגריות ומלא נסטי!! אני אצליח בסוף. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- נוסעים לבאר שבע לבקר חברה... תמונה שבא לשים-נכון שאין דברים כאלה?!?!?!?!
אני מתה. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-נש

ירדן88

New member
:-R

שיר השבוע של איגי-של אוזוספ שיר השבוע לא של איגי-כלמיני ממש ישנים.. משהו שעשה את השבוע-חברות שלי! משהו שהרס את השבוע-כל מיני.. בילוי השבוע-ראשל"צ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-פשע מן העבר מה קניתם השבוע?-כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לא יודעת.. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אני סופסוף עוברת מהחור שלי
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

:]]]]]][[[[[[[:

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- וואי אינליכוח לכתוב חח יש מלא משהו שעשה את השבוע- יריבוש וענבר אהבות חיי :) וה85 בבגרות בהיסטוריהההההה D: אבל הסופי זה 73 כי המגן הרס לי ררר משהו שהרס את השבוע- הנכשל בבגרות בתנך
יוו בא לי למות
וגם ישמצב גדול שיש לי נכשל במתמטיקה כך שלא יהיה לי תעודת בגרות אז אני אצטרך לעשות מועד ב' בתנךך..יואו סבלללללל אכזרי
בילוי השבוע- ריבר ביומולדת של מיכל סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- סושייייי אהובי
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לשאר הציונים בבגרויות ולעבור ת'מבחנים באנגלית וספרות תמונה שבא לשים- עם האירי בנאפה
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

Ronushnush

New member
../images/Emo221.gif

שיר השבוע של איגי- אמן ויהיה! שיר השבוע לא של איגי- Eatliz + Little Birdy + THE SOUNDS למיניהם משהו שעשה את השבוע- היה קיצי ונחמד משהו שהרס את השבוע- פווול ריבים עם כל המשפחה, ואני לא אוהבת שמתערבים לי בחיים
בילוי השבוע- ים
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האח הגדול מה קניתם השבוע?- מים בטעמים וסודה בטעמים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לאדעת תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- ... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם |

Peeeach

New member
[= !!!!!!!

שיר השבוע של איגי- דולי פרטון שיר השבוע לא של איגי- ואי אממ.... מה אעשה - ארז לב ארי משהו שעשה את השבוע-הופעה של מאור כהןן ופיטררר רוט!!!! היה מעוללההה.! בקרוב תמונה
משהו שהרס את השבוע- לא זוכרת משהו.. בילוי השבוע- הבארוק - ההופעה סרט\\תוכנית\\סדרה\\ספר\\עיתון השבוע שלכם- אממ.. לתפוס את השמיים
מה קניתם השבוע?- הרבה דברים !! אבל הכי חשוב ומצחיק קניתי פעם ראשונה נעלי עקב..אמא רצתה לחתונה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אמממ.. "מחכים" יש לי מבחן ענק בתנ"ך שאני צריכה ללמוד.. ולראות את תמנצ'יה.. תמונה שבא לשים- סבבה.. וזה רק כי אין לי תמונה מההופעה שאלות\\טענות\\בקשות\\הערות\\הארות- צריך הופעות טובות בבאר שבע. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אממ... לכוללם

A t z a

New member
הוו נעלי עקב../images/Emo47.gif../images/Emo80.gif

תתרגלי לזה שמעכשיו תסתכלי רק על נעלי עקב כשאת בחנות נעליים... תתחדשי!

למעלה