סופ"ש הגיע,ואיתו הסיכום שלנו :)

סופ"ש הגיע,ואיתו הסיכום שלנו :)

איך עבר השבוע? משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: דבר מוזר שקרה השבוע: השבוע מ-1 עד 10: יום השבוע: שיר השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: סדרת/ תוכנית השבוע: בילוי השבוע: מסר לאומה: תמונת השבוע: שב"ש לכולנו :)

מסכמת את השבוע הראשון ללימודים.

איך עבר השבוע? וואלה סבבה...
משהו טוב שקרה השבוע: גיליתי שהמנהלת והמחנכת שלי חמודות,והתחלתי את השנה ברגל ימין :) משהו רע שקרה השבוע: כאבים בגב.. הורגים אותי
דבר מוזר שקרה השבוע: חזרתי לביצפר..
השבוע מ-1 עד 10: 8. יום השבוע: רביעי. שיר השבוע: כל השירים של המורדים וכמעט מלאכים סרט השבוע: אין. ספר השבוע: אין. סדרת/ תוכנית השבוע: המורדים ומועדון לילה. בילוי השבוע: לא היה משהו ממש מיוחד.. מסר לאומה: אין. תמונת השבוע: אגב.. זאת לאורה ששחקה בפינת אור לידה.

הן לא שומרות על הקשר[לפי מה שאני יודעת..]

זאת פשוט תמונה מדוגמנות,יש לי עוד כמה תמונות שלהן ביחד.. אם תרצו, או רק של אאוחה המושלמת הזאת .. וכן,זאת תמונה חדשה . :)

lulilol2

New member
../images/Emo192.gifמסכמת!

איך עבר השבוע? אחלה משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה של מדונה! היה סוף הדרך אין דברים כאלה!! משהו רע שקרה השבוע: לא היה.. ברוך השם דבר מוזר שקרה השבוע: גם לא היה השבוע מ-1 עד 10: 9 יום השבוע: שלישי שיר השבוע: Daddy Yankee - Que Tengo Que Hacer סרט השבוע: לא ראיתי אף סרט השבוע
ספר השבוע: "היומן" עדיין קוראת.. סדרת/ תוכנית השבוע: "פתאום כוכבת" ו"סיימון" (חחח קורע XD) בילוי השבוע: מדונה
מסר לאומה: חייך אל העולם והעולם יחייך אלייך
תמונת השבוע: לולי ופלי

Miss Roni

New member
מסכמת D:

איך עבר השבוע? ככה ככה.. משהו טוב שקרה השבוע: אני לומדת רק 33 שעות !!! XD משהו רע שקרה השבוע: חטפתי וירוס של בחילות וכאבי ראש.. עד עכשיו :( וגם עיקמתי את הרגל לפני שעה :( דבר מוזר שקרה השבוע: שהיום הראשון שלי בבצפר היה יום חמישי
השבוע מ-1 עד 10: 6 יום השבוע: שישי שיר השבוע: cada vez que sale el sol סרט השבוע: -- ספר השבוע: -- סדרת/ תוכנית השבוע: כמעט מלאכים,הישרדות בילוי השבוע: בבית ! מסר לאומה: להיות חולה זה לא כיף.. תמונת השבוע: ->

pinkdor

New member
סיכומיישן!

איך עבר השבוע? בכלליות, סבבה. הייתה תחושה של החמצה בנוגע להופעה של מדונה. משהו טוב שקרה השבוע: נודע לי שבקרוב אקבל סכום כסף נחמד, וזה מעולה. משהו רע שקרה השבוע: מיי הפסידה!!! דבר מוזר שקרה השבוע: הרמתי כוסית לחיים עם המראה השבוע מ-1 עד 10: 8 יום השבוע: שישי שיר השבוע: מיי פיינגולד- טעם מנטה סרט השבוע: גשם של פלאפל סדרת/ תוכנית השבוע: סאות' פארק. עוד מרתון סופ"שי בילוי השבוע: סנוקר, סרט (אפילו 2) מסר לאומה: תלמדו מטעויות. אל תהיו טיפשים

shiran232

New member
מסכמת../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? בסדר משהו טוב שקרה השבוע: יום שישי הגיע
משהו רע שקרה השבוע: יום שבת נגמר עוד מעט
דבר מוזר שקרה השבוע: הכל מוזר בזמן האחרון השבוע מ-1 עד 10: 2 יום השבוע: שישי שיר השבוע: Chiquititas-Hay Amores
סרט השבוע: - ספר השבוע: - סדרת/ תוכנית השבוע: כמעט מלאכים 3 בילוי השבוע: בבסיס עד 9 בערב נחשב בילוי? מסר לאומה: צבא זה חרא. תמונת השבוע: פבליטו

למעלה