סופ"ש הגיע ואיתו הסיכום :)

סופ"ש הגיע ואיתו הסיכום :)

איך עבר השבוע? משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: דבר מוזר שקרה השבוע: השבוע מ-1 עד 10: יום השבוע: שיר השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: סדרת/ תוכנית השבוע: בילוי השבוע: מסר לאומה: תמונת השבוע: אני יענה מחר בעז"ה . שבת שלום וחג שמח לכולנו :)

simba only me

New member
שבת שלום ../images/Emo188.gif

איך עבר השבוע? מעולה
משהו טוב שקרה השבוע: חופש ! , מופע כמעט מלאכים משהו רע שקרה השבוע: טופ טופ שום דבר (אולי שהוא נגמר מהר מידי) דבר מוזר שקרה השבוע: לא היה יותר מידי - אבל אולי הצגה של המורים שלי לתאטרון בפסטיבל עכו השבוע מ-1 עד 10: 10!! יום השבוע: ללא ספק יום שני שיר השבוע: השירים של כמעט מלאכים ושל הלהקה "קמילה" סרט השבוע: לא נראלי שראיתי אחד ספר השבוע: השלישי של אראגון סדרת/ תוכנית השבוע: כמעט מלאכים בילוי השבוע: המופע והפסטיבל מסר לאומה: באלי לעבור לארגנטינה
תמונת השבוע: אני צילמתי מהמופע (עד שנגמרה הבטריה של המצלמה
) הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

שבוע טוב ..

איך עבר השבוע? ב"ה. מעולה . משהו טוב שקרה השבוע: ה-הופעה של כמעט מלאכים. היה מוושלם! :) משהו רע שקרה השבוע: לא משו מוגדר.. עזבו . דבר מוזר שקרה השבוע: כנ"ל . השבוע מ-1 עד 10: 9. יום השבוע: ראשון ללא ספקקקק !! היה פשוט מושלם בהופעה !! הם כאלה מדהייייימים . שיר השבוע: כל השירים של כאסי . סרט השבוע: אין. ספר השבוע: אין. סדרת/ תוכנית השבוע: צחוק מעבודה. חולה עליייהם :) בילוי השבוע: ההופעה ועל האש =] מסר לאומה: מממ... אין . תמונת השבוע:

למעלה