סופ"ש הגיע (קצת באיחור
)

maiky17

New member
סופ"ש הגיע (קצת באיחור../images/Emo13.gif)

עד כמה מהר עבר השבוע? איך עבר השבוע באופן כללי? היום הכי טוב, ולמה? היום הכי פחות טוב השבוע? קניית השבוע: שיר/ספר/סרט השבוע: ציטוט השבוע: מחמאת השבוע: הצלחת השבוע: הפתעת השבוע: המלצת השבוע: מלך השבוע: זרקו "הידעת": הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: איך היה החופש? מימונה? איפה, עם מי? תוכניות לסופשבוע: בשבוע הבא, מצפה ל...:

חיכיתי וחיכיתי(והיה שווה לחכות לפינה../images/Emo47.gif)../images/Emo9.gif

עד כמה מהר עבר השבוע? האמת שדי מהיר, בזכות הבחור- היה לנו יום חופש ביחד, נפגשנו באמצע השבוע לצהריים בספונטניות וזה העביר מהר את השבוע
. איך עבר השבוע באופן כללי? היה שבוע די נחמד, עם הרבה החלטות חשובות (מתחילה לעבוד על אורח חיים בריא ועובדת על הורדת הבטן-ספורט ותזונה נכונה), קניות שוות (GPS ומדפסת משולבת כי שלנו בקושי עבדה כבר וזה כלי עבודה די חשוב מבחינתי ללימודים) היום הכי טוב, ולמה? הממ... יום שני- יום חופש לבחור שבו בילינו ביחד בניחותא, בלי לחץ והרבה כיף משותף
. היום הכי פחות טוב השבוע? המממ... יום שבת- יום שנמשך ונמשך ורובו הבחור בכלל ישן כי חזר מטיסה. קניית השבוע: GPS לבחור, כי אני לא נוהגת אז זה יותר יעזור לו
, ומדפסת משולבת. שיר/ספר/סרט השבוע: מספר חסוי/ליעד שהם- ספר מומלץ בחום!!! סיימתי תוך יום אותו ונהנתי מכל רגע
. ציטוט השבוע: אממ... לא ממש היה משהו שווה לציטוט, סורי
. מחמאת השבוע: מחמאת השבוע מגיעה ל-maiky17 שמקפידה שתמיד תהיה לנו פינה, משקיעה המון בפורום וכיף שיש לנו אותה בפורום
. הצלחת השבוע: סיימתי את עבודת הגמר שלי
- היא כרוכה ומוכנה להגשה
. הפתעת השבוע: שלא הייתי צריכה יותר מידי כדי לסיים אותה כי הכל היה על המחשב, והמרצה שלי עברה על העבודה ולא היו הרבה תיקונים לשמחתי. המלצת השבוע: לעשות כל יום משהו אחד לפחות שמוקדש לעצמנו, ועושה לנו טוב
מלך השבוע: הבחור- שמפרגן לעצמו ומפרגן לחברה שלו כל הזמן וכבר לא נעים לה...
זרקו "הידעת": הידעת? מסטיקים לא בריאים לשיניים, גם לא אורביט
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: הממ... לחמניות פסח שהכנתי בתוספת זיתים ופטריות- יצא טעים וחוסל בין רגע
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: הממ... סיימתי את עבודת הגמר? הכנתי לחמניות לארוחת חג אתמול? איך היה החופש? משעמם, מתה כבר לחזור לשגרה... מימונה? איפה, עם מי? עם אף אחד
תוכניות לסופשבוע: בעיקר משפחתולוגיה של הבחור...
בשבוע הבא, מצפה ל...: חזרה לשגרה- הגיע הזמן, לא?

RayoDeLuz

New member
עונה../images/Emo13.gif

עד כמה מהר עבר השבוע? עבר יחסית מהר איך עבר השבוע באופן כללי? בסדר היום הכי טוב, ולמה? ביום רביעי כי המורה החמיאה לי:) היום הכי פחות טוב השבוע? שלישי קניית השבוע: Portable DVD שיר/ספר/סרט השבוע: אין ציטוט השבוע: "Your writing is phenomenal. I wish you were in Grade 11 because you will be very good in Spanish 12 מחמאת השבוע: ראו הנ"ל הצלחת השבוע: 100 במבחן הספרדית... >< היחידה בכיתה הפתעת השבוע: חברה רוצה לבוא לכאן המלצת השבוע: אין מלך השבוע: אין זרקו "הידעת": הידעת שנולדתי 3 ימים לפני יום העצמאות? הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: סנוויצ' קטן של פיצה
משהו שהכנתי הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: אין איך היה החופש? לא היה מימונה? איפה, עם מי? תוכניות לסופשבוע: לעבוד ולחגוג מומלדת בשבוע הבא, מצפה ל...: יום הולדת!!!!! יום ראשון.. מחר...

למעלה