סופ"ש הגיע

maiky17

New member
סופ"ש הגיע../images/Emo13.gif../images/Emo176.gif

עד כמה מהר עבר השבוע? איך עבר השבוע באופן כללי? היום הכי טוב, ולמה? היום הכי פחות טוב השבוע? קניית השבוע: שיר/ספר/סרט השבוע: ציטוט השבוע: מחמאת השבוע: הצלחת השבוע: הפתעת השבוע: המלצת השבוע: מלך השבוע: זרקו "הידעת": הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: ברכות יום הולדת
: תוכניות לסופשבוע: בשבוע הבא, מצפה ל...:

Russet

New member
עונה...

עד כמה מהר עבר השבוע? יותר מדי מהר. איכס
איך עבר השבוע באופן כללי? שבוע ראשון של הסמסטר, קשה ללמוד 5 ימים בשבוע וגם לעבוד 5 ימים
היום הכי טוב, ולמה? היום, זה תחילת הסופ"ש שלי, הלוואי ומחר לא יגיע?...
היום הכי פחות טוב השבוע?רביעי- היה עמוס ביותר בעבודה ויש לי קורסים מגעילים באונ'
קניית השבוע: קרם מגניב לפנים, סופסופ פירגנתי לעצמי
שיר/ספר/סרט השבוע: מרגריטה והאמן
ציטוט השבוע: האמת שאין לי
מחמאת השבוע: אין משהו מיוחד
הצלחת השבוע: הצלחתי לשרוד ולהגיע לסוף
הפתעת השבוע:החבר היקר שלי קנה לי פירות וירקות, יש לי פטיש לאוכל טרי טרי (לפחות בבית...) אז הוא קנה מלא
המלצת השבוע: לישון כמה שצריך ולהפיק את המירב מכל יום
מלך השבוע: הכלבה שלנו...
זרקו "הידעת": פינצרים מעצבנים!
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: צ'ילי קון קרנה- ושוב החבר המלך שלי מכין טעים טעים
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: הגעתי לכל ההרצאות, כל הכבוד לי על ההתמדה
ברכות יום הולדת: איןמישהו מיוחד
תוכניות לסופשבוע: ללמוד, מבחן (מקווה שאחרון) ביום ראשון
בשבוע הבא, מצפה ל...: same same ראשון 8 שעות לימודים ואז מבחן, שני- חמישי לימודים עד הצהריים ועבודה שישי עבודה ולהורים, לא ראיתי אותם מעל חודש... סופ"ש נעים =)

סופסוף אני עונה בין הראשונים../images/Emo6.gif

עד כמה מהר עבר השבוע? עד כמה שאפשר
איך עבר השבוע באופן כללי? בעבודה החדשה נחמד לי מאוד, חבר'ה צעירים.. פנאן
היום הכי טוב, ולמה? יום שלישי, כשעליתי למשקל וראיתי שעוד קילו 200 נשלו מעליי
היום הכי פחות טוב השבוע? ראשון.. הייתי עייפה נורא
קניית השבוע: צמיד מ- DIVA שהשלים לי את הסט של השרשרת והעגילים
שיר/ספר/סרט השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=ap9hiJjEr5Q&feature=related שיר שהחזיר אותי קצת אחורה
ציטוט השבוע: "מה קורה, יא חתיך..
" שיגעתי את חבר שלי
מחמאת השבוע: "יפה לך צהוב.." [כולם בעבודה החמיאו לי על החולצה הדנדנשה שקניתי
]
הצלחת השבוע: להשאיר שפויה
הפתעת השבוע: אני
[מהההה.. הפתעתי את עצמי
]
המלצת השבוע: בניו פארם מוכרים אריזות קטנות של קורנפלקס פיטנס ב- 2 שקל
[תודו שזה מגניב לעבודה / לימודים וכו'
]
מלך השבוע: החתיך שלי
זרקו "הידעת": הידעת
ככל שהתיק שלך גדול יותר.. ככה הבלאגן גדול יותר
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: חומוס גבעתיים עם פטריות חמות
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: הלכתי. והרבה
ברכות יום הולדת: כפרעליך
אם במסר זה לא הספיק, אז גם מפה אני מאחלת לך את כל האושר בעולם
תוכניות לסופשבוע: להנות ממנו, לנוח בו, ולבלות במחצית החבר שעוזב אותי לעוד שבוע בצבא
בשבוע הבא, מצפה ל...: הרבה עבודה
סוף שבוע נפלא לפורום היקר

הסופשבוע כבר בעיצומו ../images/Emo170.gif

עד כמה מהר עבר השבוע? הממ... האמת שהיה די איטי. איך עבר השבוע באופן כללי? היה שבוע לא משהו מבחינה בריאותית, הייתי מאוד צרודה בגלל שבוע עבודה מעשית וגם ירד האסימון שזמן הטיסה של הבחור מתקרב. היום הכי טוב, ולמה? הממ... אתמול- לא יודעת, גם היה יום נחמד בגן והצלחתי להעביר מפגש אחרי שבוע שלם שלא הצלחתי לדבר כמעט, גם נפגשנו עם זוג חברים ולא נתקענו בבית כרגיל...
היום הכי פחות טוב השבוע? הממ... אני מניחה שמחר יהיה יום כזה, הבחור טס לשבועיים
. קניית השבוע: הממ.... הספר "אוליביה"- ספר לילדים שחבר של הבחור שמר לי בחנות ספרים שבה הוא עובד והוא ממש ספר מדליק, אתמול הקראתי את הסיפור בגן. שיר/ספר/סרט השבוע: הממ.... האמת שהתחלתי לקרוא ספר בשם "קונפטי" אבל הוא די משעמם
ציטוט השבוע: "את נשמעת כמו גבר!" - אחד הילדים בגן ביום הכי צרוד שהיה לי השבוע
מחמאת השבוע: שהילדים בגן מאוד אוהבים אותי ואני חלק נכבד מהגן- כמה מההורים בגן אמרו לי את זה
הצלחת השבוע: הצלחתי להעביר מפגש אחרי שבוע של נסיונות וחוסר הצלחה לדבר - בהחלט הישג. הפתעת השבוע: עמדתי על הרצונות שלי ושוחחתי עם הבחור על מה שאני מרגישה שחסר או רע לי בזוגיות ובהחלט כבר רואה שינוי לטובה. המלצת השבוע: בהקשר של הפתעת השבוע- לדבר על הדברים שמפריעים לנו עם ההורים, האחים, הבן/ת זוג וכו'- לא לשמור בבטן, כי אם שומרים דברים לא מסתדרים מאליהם. מלך השבוע: איריס שלנו שחזרה לפורום והייתה מאוד חסרה
לא נותנים לך להעלם שוב! זרקו "הידעת": הידעת? חלב שנקנה אתמול ב"מגה" עלה 8 שקלים, לפני שנה אותו חלב עלה חצי מחיר!!! הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: הממ... האמת שלא ממש בישלנו. אבל הכנתי פנקייקס לילדי הגן והם די טרפו את זה. הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: הייתי לעזר בגן כי הסייעת הקבועה לא הייתה כל השבוע, ודי עזרתי עם כל הילדים לגננת בנוסף לסייעת המחליפה. ברכות יום הולדת: יום הולדת שמח והמון אושר, בריאות ואהבה ל-maiky שלנו
תוכניות לסופשבוע: אתמול הלכנו לבוהריים אחרי הגן, ובערב נפגשנו על כוס קפה עם חברים ואז ראינו ביחד איתם פרק של "משתגעים מאהבה", והיום אוכלים צהריים אצל ההורים שלי ואז הולכים להורים של הבחור והם יחזירו אותנו כי משאירים את האוטו לזמן הנסיעה של הבחור אצלם. בשבוע הבא, מצפה ל...: לעבור את השבוע מבלי לבכות
כן, קשה לי עם הנסיעה למרות הפרגון שיש לי לבחור... סופשבוע נפלא לכולם
.

למעלה