סופ"ש - התחיבויות וסיכום שבועי

סופ"ש - התחיבויות וסיכום שבועי

אז הגיע עוד סופ"ש. מה אתם מתחייבים לעשות עבור עצמכם (חיובי, אני מדגישה) במהלכו? אני מצרפת לכאן גם את הסיכום השבועי, כי אולי דוקא הסיכום יוליד את הרצונות לסופ"ש.

reedgreenwhait

New member
אני אעשה

את מה שאני עושה כל יום...כבר אמרתי שאצלי כל הימים דומים, אם ארצה לשנות את יום שבת, אז לא אלמד כלום...אבל נראה לי שבכל זאת אלמד :/ בנוסף זה גם היום היחיד בו אני מנקה ואני מתכננת לזרוק הרבה דברים (בהשראת תוכנית ניקוי בתים שבערוץ 13). חיובי- אקרא ספר, אולי יותר זמן מאשר בכל יום אחר. סיכום השבוע- לא עשיתי שום דבר מיוחד ואין לי מה לסכם.

לקשמי

New member
ללכת לבריכה

בהמשך למה שכתבתי כאן על כאבי הגב ועל ההמלצה של הרופא, לשחות, הלכתי היום לקנות בגד ים ומחר אלך לבריכה ואתחיל לשחות. ההתחייבות הזאת היא לא רק לסוף השבוע, אלא לתקופה הקרובה בכלל, להתחיל לשחות 3 פעמים בשבוע.

BellA עלמה

New member
אני

הסוף שבוע הזה יש לי אירוע חברתי בצפון הייתי היום כבר באימון בערב מחר אולי בית קפה עם החבר מליתי תפסים בקשר ללימודים שנה הבאה . מקווה לטוב שאר השבוע? רוצה להמשיך לעשות פעילות גופנית לפחות 4 פעמים בשבוע לעבוד וללמוד במרץ

s h i r k u s h

New member
להנות ולהירגע ../images/Emo13.gif

ולנסות להרגיע את עצמי לא להתלהב ולא להתגעגע יותר מדי לבחור המקסים שיוצאת איתו <אבל אני כןןןן מתגעגעת, על מי אני עובדת
>. לצערי כנראה שרק בסוף שבוע הבא ניפגש כי יש לו מלא מבחנים ללמוד, אבל לפחות נפגשנו היום

אני אגיב לעצמי

טוף, אז הסיכום השבועי שלי הוא כזה:
אבא עוזר לי לתלות את הפרויקט על הקיר. נורא מתרגש. אני מתרגשת מכך שהוא מתרגש.
יום למחרת - יום פינוק ותספורת. ביקשתי כתום. יצא אדום. אבל העיקר שיצא יפה. חולצה חדשה.
יום הפרזנטציה. גיליתי איך אנשים עם פרקינסון מרגישים. לא הפסקתי לרעוד במשך כמה שעות. אח"כ הכל נגמר, וההתרגשות פינתה את מקומה למה שאני מרגישה כבר 3 ימים: הלם. ריקנות. נפילת מתח אדירה.
יומיים של בית. עכשיו זה כבר לא עושה לי טוב, ואני רוצה להפסיק עם זה.
מתחייבת לצאת מהבית. כרגע - לספורט. אח"כ למשהו שכולל אנשים ומילים, ואולי גם גלים.

למעלה